Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
De akkor is nyerteknoname írta:A PSG-t nem nagy dicsőség megverni, most nagyon gyengék.Amúgy erről a Bendner gyerekről még nem hallottam túl sokat.Írjál már valamit róla.
Aztán szeptember 15-én vigyázzatok...noname írta:Első 3 meccs nem túl nehéz, legalább van idő belelendülni a játékba.
Andersont nem is nézem egyenlőre túl sokra. Én nem akartam álltalánosítani, vannak fiatal játékosok, akik szerintem sokra vihetik, én szerintem rájuk írtam, hogy !akár még! a Barcában is szivesen látnám őket. De ez nem mindenkire vonatkozik...ozsimiki írta: Hé hé héééé kis pajtás![]()
Te a suhancot a M.U. szerzeményeire értetted
olvass csak vissza,és arra reagáltam,nem az arsenálra
Ők pedig simán vannak olyan jók,mint a húúúúdeerőőőőős francia bajnokságban remeklő Med
![]()
Hé hé héééé kis pajtásZozzy 5 írta:Az Arsenal olyan játékosokat vesz suhanc címszó alatt, mint Hoyte, Diaby, Song, Aliadiere, Senderos stb. Kik ezekozsimiki írta: Amúgy másik hszben írtad a suhanc szót a szerzeményekre...hát annyit ők is bizonyítottak,mint a Te általad favorizált M-betűsök akiket ide akartál hozni...akkor rájuk milyen jelzőt raksz![]()
![]()
![]()
Az "én" suhancaim pedig, mint Nasri, Makoun vagy Moutinho már fiatal koruk ellenére tettek le az asztalra pár dolgot, mégha nem is aranylabdások. Nasrit több nagycsapat is hívja, asszem kapott már vmi fiatal játékosnak szóló kitüntetést is, és Ribery távoztával ő lett a Marseille legnagyobb értéke. Makoun az év védekezője lett Franciában, Moutinho meg cipeli a Sportingot...
Hoyte saját nevelésZozzy 5 írta:Az Arsenal olyan játékosokat vesz suhanc címszó alatt, mint Hoyte, Diaby, Song, Aliadiere, Senderos stb.
Az Arsenal olyan játékosokat vesz suhanc címszó alatt, mint Hoyte, Diaby, Song, Aliadiere, Senderos stb. Kik ezekozsimiki írta: Amúgy másik hszben írtad a suhanc szót a szerzeményekre...hát annyit ők is bizonyítottak,mint a Te általad favorizált M-betűsök akiket ide akartál hozni...akkor rájuk milyen jelzőt raksz![]()
![]()
Zozzy 5 írta:Nem kell rögtön leírni és kiröhögni őket...Ferguson azt mondta, hogy Henry nélkül jobbak lesznek, és szerintem van is rá esély. Márcsak azért is, mert a Sir se most jött le a falvédőről, másrészt így elképzelhető, hogy egységesebbek lesznek. Amúgy meg ez csak egy felkészülési meccs...Gondolom ha mi neadjisten kikapunk holnap, attól még nem fog mindneki bexarni...Scorpio írta: Szép! Nagyon szép!
Én 7-10 millióról hallottam, ami kb reális Eduardoért. Sagna pedig jó lesznoname írta:Az a baj h ti is költekeztek, mert Eduardoról két hír van:10 millió font vagy 15 milla, tehát Henry ára el is ment rá. Saga is felesleges költekezés volt és ha összejön,akkor Palacio is az lesz.
Amúgy pedig láttam nagyrészt a Red Bull-sza...khm Arsenal meccset és szinte végig támadták az sztrákok pedig ti se gyenge csapattal álltatok ki.Bajok lesznek
Az a baj h ti is költekeztek, mert Eduardoról két hír van:10 millió font vagy 15 milla, tehát Henry ára el is ment rá. Saga is felesleges költekezés volt és ha összejön,akkor Palacio is az lesz.Game90 írta:Na, szép sorjában![]()
Ez van...Jó csapatattal álltak ki pedig. És ne szArsenálozz, köszi![]()
Egyetértek Zozzyval és Fergusonnal, sztem jobbak lesznek. Henry, Ljunberg mennyit játszott tavaly? Szinte a fél idényt kihagyták és éppen lemaradtunk a 3. helyről.
Igaz, hogy sok a fiatal, sztem is kéne 1-2 tapasztaltabb játékos, nem csak Lehmann, Gilberto...De Wenger ezt "szereti", pedofil na...
A MU, Tottenham, Chelsea, Pool meg költekezzen csak...
Ez van...Jó csapatattal álltak ki pedig. És ne szArsenálozz, kösziRed Bull Salzburg-Arsenal 1-0
Ha nem lenne a Tottenham, akkor nekem se lenne semmi bajom velük.Zozzy 5 írta:Tényleg túlzásba estek, elkéne néhány rutinosabb játékos, de nekem még így is sokkal szimpibb csapat ez a fiatal gárda...noname írta: Amúgy meg sztem nagyon hülyén igazolnak.Rendben h fiatalok, meg minden, de nem szabad túlzásba vinni, nekik sikerült.
Tényleg túlzásba estek, elkéne néhány rutinosabb játékos, de nekem még így is sokkal szimpibb csapat ez a fiatal gárda...noname írta: Amúgy meg sztem nagyon hülyén igazolnak.Rendben h fiatalok, meg minden, de nem szabad túlzásba vinni, nekik sikerült.
Tottenham fan vagyokZozzy 5 írta:Nem tudom, miért ennyire unszimpatikus mindenkinek az Arsenalnoname írta:Mondtam h lehet kiesnek.Csak így tovább
![]()
Nekem pl jobban bejön ez, hogy kevés pénzből gazdálkodnak és próbálnak minél több tehetséget beépíteni, minthogy a MU 50 milliót költ el 2 suhancra...
Nem tudom, miért ennyire unszimpatikus mindenkinek az Arsenalnoname írta:Mondtam h lehet kiesnek.Csak így tovább
![]()