Barça Igazolások 2008-09
1.Hleb még nincs el...Xavinho írta:Kíváncsi vagyok,h igazából kit akar még a vezetőség...mert ugye eddig még csak védőt igazoltunk(Alves szerződése pedig még nem is hivatalos) és az eléggé biztosra vehető,hogy R10 és Deco mennek.Márpedig úgy néz ki,h:
Moutinho,Arsahvin,Lucho,Quaresma,Xabi Alonso,Van der Vaart,Pirlo->nem kellenek(nem tettünk értük lépéseket vagy már az első pletyka után nemet mondtunk)
Diego,Kaka,Ribery,C. Ronaldo,Lampard,Fabregas->nem megszerezhetőek(hosszabbítottak vagy nem válna meg tőlük a jelenlegi klubjuk vagy nem megfizethetőek)
Nasri,Hleb-> a miniszterelnök úr szókincse itt nem használatos.
Úgyhogy középpályára maradtak: Silva(de még ő sem 100),Hernanes( ő szinte biztos...) - végülis komoly erősítések a távozó nevek tudatában...
Más lehetséges erősítésről a kp-át illetően nem tudok.
Ennek tükrében pedig Eto'o-t le akarjuk cserélni ( nem Villára,nem Benzemára,nem Ibrahimovichra, stb) Adebayorra.
Remélem,h a csere előtt leváltják Laporta bácsit és marad mindenki a hátsóján,h legalább csatársorunk legyen....
2.NEm sztárokat kell venni,hanem jó játékosokat,akik sikeréhesek,honnan tudod,hogy Hernanes milyen?Láttad?Lehet,hogy az új Deco!
3.Nem tudjuk.hogy akar Pep felállni,lehet,hogy már épp csak 1 kp meg egy csatár kell neki
4.Akiket felsoroltál,a nevek fele nem is került szóba velünk...

.
- Dave87
- Capitá del Barça
Amen! Teljesen igazad van szerintem.Xavinho írta:Kíváncsi vagyok,h igazából kit akar még a vezetőség...mert ugye eddig még csak védőt igazoltunk(Alves szerződése pedig még nem is hivatalos) és az eléggé biztosra vehető,hogy R10 és Deco mennek.Márpedig úgy néz ki,h:
Moutinho,Arsahvin,Lucho,Quaresma,Xabi Alonso,Van der Vaart,Pirlo->nem kellenek(nem tettünk értük lépéseket vagy már az első pletyka után nemet mondtunk)
Diego,Kaka,Ribery,C. Ronaldo,Lampard,Fabregas->nem megszerezhetőek(hosszabbítottak vagy nem válna meg tőlük a jelenlegi klubjuk vagy nem megfizethetőek)
Nasri,Hleb-> a miniszterelnök úr szókincse itt nem használatos
Úgyhogy középpályára maradtak: Silva(de még ő sem 100),Hernanes( ő szinte biztos...) - végülis komoly erősítések a távozó nevek tudatában...
Ennek tükrében pedig Eto'o-t le akarjuk cserélni ( nem Villára,nem Benzemára,nem Ibrahimovichra, stb) Adebayorra.
Remélem,h a csere előtt leváltják Laporta bácsit és marad mindenki a hátsóján,h legalább csatársorunk legyen....
Milyen jo lenne, ha megint összejönne egy olyan Barca, mint a Dutruel, Rüstü, Petit, Overmars, De Boer fivérek meg hasonló "óriási /majd meglátod, milyen jó lesz" igazolások idején.
Hát, igencsak csalódott lennék!
Kíváncsi vagyok,h igazából kit akar még a vezetőség...mert ugye eddig még csak védőt igazoltunk(Alves szerződése pedig még nem is hivatalos) és az eléggé biztosra vehető,hogy R10 és Deco mennek.Márpedig úgy néz ki,h:
Nasri,Hleb->elszúrtuk
Nasri,Hleb->elszúrtuk
minden bizonnyal...valaki írta:és elmondanám h eduardo gipszes lábbal jobb mint adebayor szvsz....

azért nem kell Eduardot isteníteni,láttam az Arsenal jópár ligakupa meccsét( csak ott játszott sokat) és nem volt ugyan rossz,de még közel sem kész játékos,viszont Wengernél kétségkívül jó helyen van...

-
- Barça B
badboyracing írta:Most nem azért mondom hogy bárkit is megsértsek,de attól hogy egy középszintü bajnokságban egy két meccsen villogott és az EBn is nagyon jó, nem biztos ,hogy egyszerre megkéne venni..ráadásul 27 éves..eddig hol volt?
de kétség kivül jó játékos..
Lehet nem ízlene neki a spanyol foci..mint ahogy Robinhonak se fog szerintem az angol ha átmegy az unetidhez.. de ez csak az én véleményem..
ezt a témát má kivesézztük és arra jutottunk hogy nem csak két meccsen villogott Uefát nyert és eddig azért nem jött el mer marha jól érezte magát annyi pénzt kapott de most ki akarja magát próbálni itt is
-
- Capitá del Barça
elvileg már az alapozáson ott lesz...az hogy milyen munkát fog ott végezni azt nem tudom de vélhetően könyitetet,és elmondanám h eduardo gipszes lábbal jobb mint adebayor szvsz....lionelmessi19 írta:Eduardo még jó messze van a felépüléstől szvsz.. és nincs rá garancia h még valaha focista lesz belőle. Bár az orvosok ma már csodákra képesek..
-
- Barça B
nem!!444 sztem sekellhr29 írta:Én nekem sem tetszik adebayor dehogy eto'o miért akarjuk eladni...
kíváncsi leszek melyik bl ellenfelünket erősítjük majd vele...
már látom mikor a riporter mondja majd a [auto_cenzúra]ágait a bl meccsen eto'o mikor gólt rúg nekünk...
kell ez nekünk ????
Én nekem sem tetszik adebayor dehogy eto'o miért akarjuk eladni...
már látom mikor a riporter mondja majd a [auto_cenzúra] a bl meccsen eto'o mikor gólt rúg nekünk...
kell ez nekünk ????
már látom mikor a riporter mondja majd a [auto_cenzúra] a bl meccsen eto'o mikor gólt rúg nekünk...
kell ez nekünk ????
- Andris
- Adminisztrátor
Eduardo még jó messze van a felépüléstől szvsz.. és nincs rá garancia h még valaha focista lesz belőle. Bár az orvosok ma már csodákra képesek.. 

"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
-
- Capitá del Barça
jobb lenne valami tekinikásabb játékos nem pedig egy ekkora állat...
kajak jobb lenne ha nem igazolnánk csatárt...ott van Henry Gudi meg Kirikics meg Vazquez...felálni egy ékes támadoval azt lenne egy hibátlan középpályánk...de most ez az adebayor...h minek?akkor már igazoljuk le cserébe Kanu-t is!!meg kéne mondani a vezetőségnek ha elmegy egy szines bőrű játékos nem "Enrique-féle autokorrektor: a muszáJ pontos J :)" ugyan olyan színűt hozni...
de ha már minden nyáron az arsenalbol igazolunk akkor márinkább eduardo-t mint adebayort
kajak jobb lenne ha nem igazolnánk csatárt...ott van Henry Gudi meg Kirikics meg Vazquez...felálni egy ékes támadoval azt lenne egy hibátlan középpályánk...de most ez az adebayor...h minek?akkor már igazoljuk le cserébe Kanu-t is!!meg kéne mondani a vezetőségnek ha elmegy egy szines bőrű játékos nem "Enrique-féle autokorrektor: a muszáJ pontos J :)" ugyan olyan színűt hozni...
de ha már minden nyáron az arsenalbol igazolunk akkor márinkább eduardo-t mint adebayort
-
- Barça B
- Kapcsolat:
Most nem azért mondom hogy bárkit is megsértsek,de attól hogy egy középszintü bajnokságban egy két meccsen villogott és az EBn is nagyon jó, nem biztos ,hogy egyszerre megkéne venni..ráadásul 27 éves..eddig hol volt?
Lehet nem ízlene neki a spanyol foci..mint ahogy Robinhonak se fog szerintem az angol ha átmegy az unetidhez.. de ez csak az én véleményem..
Visca Barca,Visca Catalunya..!(L)
G.Dos Santos 4 év műlva újra velünk ..!
G.Dos Santos 4 év műlva újra velünk ..!
-
- Barça B
figyeld meg a ManUtd lessz olyan mint mi voltunk megnyert mindent aztán majd semmiDave87 írta:Ugy latszik mar majdnem biztos, h Eto'o megy es Adebayor lesz a mi új sztárunk.
Szenzációs politika, biztosan nagyon jól fogunk járni ezzel a "cserével".
Lassú, darabos mozgás, viszont jó nagy állat, majd befejeli Alves összes beadását! Szubjektív dolog ez, de nem tudok megbékélni Adebayorral. Érdekes lesz a jövő évi csapat, az biztos, remélem azért nyerünk valamit végre!
- Dave87
- Capitá del Barça
Ugy latszik mar majdnem biztos, h Eto'o megy es Adebayor lesz a mi új sztárunk
.
Lassú, darabos mozgás, viszont jó nagy állat, majd befejeli Alves összes beadását! Szubjektív dolog ez, de nem tudok megbékélni Adebayorral. Érdekes lesz a jövő évi csapat, az biztos, remélem azért nyerünk valamit végre!

Az miért jó nekünk..ha a 07'-08' as szezon legjobb meccs/gól átlagú csatárát...eladjuk ???
- visca el barca
- Presidente del Barça
BARCA 144!
hát ezt nem hiszem el, hogy ennyire hülye legyen vki
EURÓPAI UNIÓ NEM EGYENLŐ EURÓPÁVAL!
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/c ... cation.png
NÉZD MÁR MEG EZT A [auto_cenzúra] KÉPET NE ÉRTETLENKEDJÉL
A ZÖLD TERÜLET AZ EURÓPAI UNIÓ - A FOCIBAN EZ A MÉRCE - AKI SZÜRKE TERÜLETEN SZÜLETETT ÉS OLYAN ÁLLAMPOLGÁR AZ EU-N KÍVÜLI
hát ezt nem hiszem el, hogy ennyire hülye legyen vki

EURÓPAI UNIÓ NEM EGYENLŐ EURÓPÁVAL!
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/c ... cation.png
NÉZD MÁR MEG EZT A [auto_cenzúra] KÉPET NE ÉRTETLENKEDJÉL
A ZÖLD TERÜLET AZ EURÓPAI UNIÓ - A FOCIBAN EZ A MÉRCE - AKI SZÜRKE TERÜLETEN SZÜLETETT ÉS OLYAN ÁLLAMPOLGÁR AZ EU-N KÍVÜLI
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- Andris
- Adminisztrátor
Továbbra is minden hsz törlésre kerül ami nem ide tartozik, v 2nél több idézetet tartalmaz, stb stb... tudjátok jól.
És most az EU témát is lezárom. egyel lejebb ott a megoldás.
És most az EU témát is lezárom. egyel lejebb ott a megoldás.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Andris 2008.06.24. 11:38:52-kor.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
-
- Capitá del Barça
ott a pont akkor jobb oldalra vagyük meg Gerát baloldalra meg Dzsudzsákot csatárba meg Németh Krisztiánt....Xavi001 írta:Jah nem tom mi a fax bajotok van mert ti csak Adebayorért meg ezekért a befutott sztárokért vagytok úgy oda nem gondoljátok hogy nem jo mindig sztárokat igazolni!!!
Magyarország legalább eu.tagállam
-
- Barça B
De ha a Barca meg akarja szerezni Arsavint akkor oda kell tenni magát érte mert Abramovicsnak is fáj rá a foga
Te aztán tényleg nemsemmi gyerek vagyBarcelona144 írta: most néztem utána és kijelenthetem hogy Andrej Arsavin Szentpéterváron azaz Európában született

-
- Jugador d'estrella
Ezt eddig is tudtuk,de az nem jelenti hogy EU.Oroszország,bármennyire is szeretnéd,nem EU tagállam.Barcelona144 írta:most néztem utána és kijelenthetem hogy Andrej Arsavin Szentpéterváron azaz Európában született
Barca,Barca,Baaarca!
Ibra-Messi-Henry-Xavi-Ini jujujuuuu!!!
Ibra-Messi-Henry-Xavi-Ini jujujuuuu!!!