Neki meg lassú az észjárása...boggabor írta: Ha elintezik az EU utlevelet bisztosan jon vissza Reijkaar okos ember kell neki egy ember aki kepes barmikor barmit kitalni es a tobiek kovetni is tudjaka gondolatait mert Ronnit neha senki sem erti mit mert csinal igaz ha bejon akkor mindenki csak bamul.
Juan Roman Riquelme
- redmiller
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
By red
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!
-
- Capitá del Barça
Ha elintezik az EU utlevelet bisztosan jon vissza Reijkaar okos ember kell neki egy ember aki kepes barmikor barmit kitalni es a tobiek kovetni is tudjaka gondolatait mert Ronnit neha senki sem erti mit mert csinal igaz ha bejon akkor mindenki csak bamul.antiimperialista írta:Legyen meg az örömöd! Tényleg csak álmodozom arról, hogy visszahozzák. A gyökér rijkaard úgysem fog rá igényt tartani. Riquelme érdekében lehet, hogy jobb is ez így...redlions írta:Álmodozatok csak! Úgysem hozzák vissza!![]()
![]()
álmodozzatok - Így kell helyesen leírni. Bocs, csak bántja a szemem.
- redmiller
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Igazad van! Elkapkodtam...antiimperialista írta: álmodozzatok - Így kell helyesen leírni. Bocs, csak bántja a szemem.

By red
-
- Director del Fútbol
Legyen meg az örömöd! Tényleg csak álmodozom arról, hogy visszahozzák. A gyökér rijkaard úgysem fog rá igényt tartani. Riquelme érdekében lehet, hogy jobb is ez így...redlions írta:Álmodozatok csak! Úgysem hozzák vissza!![]()
![]()
álmodozzatok - Így kell helyesen leírni. Bocs, csak bántja a szemem.
- redmiller
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Álmodozzatok csak! Úgysem hozzák vissza!

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára redmiller 2004.12.14. 11:45:40-kor.
By red
-
- Capitá del Barça
Ez egy szerencses eset, hogy azon vittatkozunk, hogy brazil vagy argentin es nem uru vagy kolumbia, de elkellene donteni kit veszunk a keveredes nem jo sot Inter 90% argentint vesz mig a Milan brazilt
-
- Director del Fútbol
Amúgy tényleg túl sok a brazil, és a fele felesleges is. Sylvinho szerintem is takarodjon! Na ő nem Barca-szintű játékos...
Én imádom az argentinokat, de annak se örülnék, ha belőlük lenne túl sok. Saviola és Riquelme épp elég lenne!
Én imádom az argentinokat, de annak se örülnék, ha belőlük lenne túl sok. Saviola és Riquelme épp elég lenne!
-
- Director del Fútbol
ÁÁÁÁÁÁ!!! Hogy hasonlíthatod ezeket a játékosokat hozzá? Riquelme egy zseni, Gabri meg... Damia és Messi ígéretes játékosok, de Riquelméhez képest...Enrique írta:Sztem meg oda sem. Csak el veszi a lehetőséget Gerard, Gabri, Damia, Messi és a többiek elől!!Boixos írta:igazából én sem értem mitől volt ő akkora király nálunk. sztem a legjobb összeállítású mostani csapatba be sem férne. az igaz viszont, h a padra azért jó lenne.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára antiimperialista 2004.12.14. 08:45:36-kor.
-
- Director del Fútbol
Jézusom! Ha nem ismered, minek mondasz véleményt róla???Enrique írta:Én viszont 1általán nem!
Lassú, körülményes, legtöbbször megáll a labdával és hátrafelé passzol, nem tud cselezni.....Biztos jól elirányítgatja a villareált, de ez a Barca sokkal gyorsabb játékot játszik, ahhoz h Riq idejöjjön... Szerintem... Vannak sokkal jobbak.
-
- Llegenda del Barça
az olasz focit én is szeretem, az argentint viszont nem (ez nem azt jelenti, h néhány argentin játékost nem csípnék). és van egy olyan érzésem, h a kubala mögé csak a neve miatt választották meg másodiknak a maradonát, nem azért mert akkora dolgokat csinált nálunk. de, ahogy mondod kettétört lábbal nem is nagyon volt meg rá az esélye.boggabor írta:Elismerem a brazilok vittek a csapatott, de utalom oket en az argentin olasz focit szeretem, de Kubala utan Maradonat valasztotak a 2 legjobb jatekosnak a barcaban es csak 2 szezont jatszott nallunk es abbol 9 honapott serult voltBoixos írta:azért annyira nem kéne [auto_cenzúra] a brazilokat! meg lehet nézni az utóbbi 15 évben, h amikor király volt a csapatunk akkor a brazilok vitték a prímet. az argentinok sehol sem voltak.boggabor írta: Enrique lattal mar Villareal mecset vagy Boca mecset o volt a kiraly Palermoval es remelem, hogy jon es a f@z brazilok meg takarodnak es foleg Sylvinho
PUYOL-XAVI-INIESTA
-
- Llegenda del Barça
- Kapcsolat:
Na,csak nem volt olyan rossz ötlet ez a topic.Mára kialakult itt egy Brazil-Argentin ellentét is,de azért nem kellene ennyire fikázni sem az egyik sem a másik nemzet labdarúgóit.Én spec.mindkét válogatottat bírom.
-
- Capitá del Barça
Elismerem a brazilok vittek a csapatott, de utalom oket en az argentin olasz focit szeretem, de Kubala utan Maradonat valasztotak a 2 legjobb jatekosnak a barcaban es csak 2 szezont jatszott nallunk es abbol 9 honapott serult voltBoixos írta:azért annyira nem kéne [auto_cenzúra] a brazilokat! meg lehet nézni az utóbbi 15 évben, h amikor király volt a csapatunk akkor a brazilok vitték a prímet. az argentinok sehol sem voltak.boggabor írta: Enrique lattal mar Villareal mecset vagy Boca mecset o volt a kiraly Palermoval es remelem, hogy jon es a f@z brazilok meg takarodnak es foleg Sylvinho
-
- Llegenda del Barça
azért annyira nem kéne [auto_cenzúra] a brazilokat! meg lehet nézni az utóbbi 15 évben, h amikor király volt a csapatunk akkor a brazilok vitték a prímet. az argentinok sehol sem voltak.boggabor írta: Enrique lattal mar Villareal mecset vagy Boca mecset o volt a kiraly Palermoval es remelem, hogy jon es a f@z brazilok meg takarodnak es foleg Sylvinho
PUYOL-XAVI-INIESTA
-
- Llegenda del Barça
- Kapcsolat:
Ez talán egy kicsit erős volt.A brazilok csak maradjanak!de Riq is térjen vissza!Egyébként van róla egy pár vidim még a Bocás korszakból,és egyáltalán nem lassú,tud cselezni,jól lövi szabókat,kiválóan passzol.Ha középszerű játékos lenne nem kapná a behívókat sem a válogatottól.boggabor írta:Enrique lattal mar Villareal mecset vagy Boca mecset o volt a kiraly Palermoval es remelem, hogy jon es a f@z brazilok meg takarodnak es foleg SylvinhoEnrique írta:Én viszont 1általán nem!Zsolti írta:Nekem spec semmi én nagyon kedvelem a játékát.
Lassú, körülményes, legtöbbször megáll a labdával és hátrafelé passzol, nem tud cselezni.....Biztos jól elirányítgatja a villareált, de ez a Barca sokkal gyorsabb játékot játszik, ahhoz h Riq idejöjjön... Szerintem... Vannak sokkal jobbak.
- Charlie
- Öreg Harcos
boggabor írta:Enrique lattal mar Villareal mecset vagy Boca mecset o volt a kiraly Palermoval es remelem, hogy jon es a f@z brazilok meg takarodnak es foleg SylvinhoEnrique írta:Én viszont 1általán nem!Zsolti írta:Nekem spec semmi én nagyon kedvelem a játékát.
Első részben igazad van,a másodikban nincs sztem,a brazilok soakt tettek eddig,sokat tesznek majd még a csapatért!
C.
-
- Capitá del Barça
Enrique lattal mar Villareal mecset vagy Boca mecset o volt a kiraly Palermoval es remelem, hogy jon es a f@z brazilok meg takarodnak es foleg SylvinhoEnrique írta:Én viszont 1általán nem!Zsolti írta:Nekem spec semmi én nagyon kedvelem a játékát.Charlie írta:Tudnám hogy mi bajotok vele???Kispadon elférne.
C.
- Enrique
- Presidente del Barça
- Kapcsolat:
Sztem meg oda sem. Csak el veszi a lehetőséget Gerard, Gabri, Damia, Messi és a többiek elől!!Boixos írta:igazából én sem értem mitől volt ő akkora király nálunk. sztem a legjobb összeállítású mostani csapatba be sem férne. az igaz viszont, h a padra azért jó lenne.
- Enrique
- Presidente del Barça
- Kapcsolat:
Én viszont 1általán nem!Zsolti írta:Nekem spec semmi én nagyon kedvelem a játékát.Charlie írta:Tudnám hogy mi bajotok vele???Kispadon elférne.
C.
Lassú, körülményes, legtöbbször megáll a labdával és hátrafelé passzol, nem tud cselezni.....

-
- Llegenda del Barça
- Kapcsolat:
Deeeee EUs papírral alap.Enrique írta:NEEEEEEEM!!! Akkor sem!! SOHA!!!Charlie írta:Zsolti írta:Azt majd Rijkard eldönti.
Ha megkapná az EU-s papírt,én bármikor szívesen látnám újra a csapatban.
C.
- Enrique
- Presidente del Barça
- Kapcsolat:
NEEEEEEEM!!! Akkor sem!! SOHA!!!Charlie írta:Zsolti írta:Azt majd Rijkard eldönti.redlions írta: NEM KELL!!!![]()
![]()
![]()
C.

- Charlie
- Öreg Harcos
Zsolti írta:Azt majd Rijkard eldönti.redlions írta:NEM KELL!!!antiimperialista írta: Minden második, igazolási tervekről szóló cikkben meg az van, hogy "a klub anyagi helyzete nem túl rózsás...". Akkor most mi az igaz?
Ronaldinhót én sem tartom pénzéhesnek, tényleg elkötelezettnek tűnik a klub iránt (mint pl. Saviola is szerintem).
Kicsit azért elkanyarodtatok a topic témájától, nem?
RIQUELMÉT VISSZA!!!!![]()
![]()
![]()
C.