Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Boixos írta:NAGYON JÓÓÓÓÓÓÓÓÓ ILYEN HÍRRE ÉBREDNI!!!!!!!!!
MINDENKIT AGYONVERÜNK!!!!!
TénylegKitfisto írta:Én láttam játszani nagyon tehetséges.
én már tegnap délután megmondtamvisca el barca írta: (betis-barca: 0-3)
Az nagyon is jó lenne.Télen elkell adni és kész.Bár nem hiszem hogy kapnánk is értre vmit.Enrique írta: Különben, mit szóltok, mi lenne, ha Silvinho-t elüldöznénk a csapatból?![]()
![]()
ezzel nagyjából egyetérteklaci18 írta: Nem kellene keresgélni 3. számu balbekket ha Navarrot nem adták volna költsön. Szerintem inkább jövőre el kellene adni Gio-t mivel öreg vagy Silvynho-t és venni egy új 1. számu balhátvédet, a jobb oldalon pedig venni egy 1. számut mivel belletti nem olyan nagy szám és Gabrit visszavonultatni.
Szerintem ezt kellene elég radikális de a jövőre nézve jó megoldásnak tűnik.
Gabrit visszavonultatni????laci18 írta:Nem kellene keresgélni 3. számu balbekket ha Navarrot nem adták volna költsön. Szerintem inkább jövőre el kellene adni Gio-t mivel öreg vagy Silvynho-t és venni egy új 1. számu balhátvédet, a jobb oldalon pedig venni egy 1. számut mivel belletti nem olyan nagy szám és Gabrit visszavonultatni.Mr. Master írta:Ráadásul a világon alegjobb utánpótlása a Barcának van (meg az Ajaxnak), biztos találunk majd a B csapatban egy megfelelő balbekket, aki egy-két meccsen tud majd játszani. Damiával is ez történt.
Szerintem ezt kellene elég radikális de a jövőre nézve jó megoldásnak tűnik.
Nem kellene keresgélni 3. számu balbekket ha Navarrot nem adták volna költsön. Szerintem inkább jövőre el kellene adni Gio-t mivel öreg vagy Silvynho-t és venni egy új 1. számu balhátvédet, a jobb oldalon pedig venni egy 1. számut mivel belletti nem olyan nagy szám és Gabrit visszavonultatni.Mr. Master írta:Ráadásul a világon alegjobb utánpótlása a Barcának van (meg az Ajaxnak), biztos találunk majd a B csapatban egy megfelelő balbekket, aki egy-két meccsen tud majd játszani. Damiával is ez történt.
Azért inkább reménykedjünk abban,hogy nem sérülnek meg a balszélsőink,de végszükség esetére tényleg ott van a B csapat!Mr. Master írta:Ráadásul a világon alegjobb utánpótlása a Barcának van (meg az Ajaxnak), biztos találunk majd a B csapatban egy megfelelő balbekket, aki egy-két meccsen tud majd játszani. Damiával is ez történt.
Nem kell hosszu idore...elég ha monyuk a Gio lesérul monyuk 2 7re, a Silvinho meg 1 eltiltást oszegyujt, és ott is vagyunk!mrmonster írta:Gabri is tud balbekket játszani.
De ilyen hülyeségre ne is gondoljál, hogy mindkét balhátvédünk kidől hosszú időre.