Alcantara írta:Boixos és LG leírta azt, amivel csak egyetérteni tudok.
Menjen isten hírével, ha elvágyódik, de nem kellene ez a "más kultúra megismerés, új kihívás" csomagolású szövegek hozzá.
A nagy sikerek idején a "hűűű, de nagy Barca nevelés vagyok" szlogen ment.
Monacoban új kihívásról beszélni...
A nagy csinnadrattával indult PSG-ből is elvágyódnak a jobb játékosok 1 év után.
Nincs abban semmi kivetnivaló, ha kimondja, a pénz motivál elsősorban.
Adómentesen zsebre tenni azt, amit a Barcában felbruttózva lát.
Nem igazán értem, h miért nem lehet elfogadni azt, ha esetleg még az utolsó éveiben, miután itt szétnyerte magát, kipróbálná magát máshol is.
Ettől még nem fogja megtagadni, meghazudtolni a BARCA nevelést és a DNS-t. Sztem mindig is nagyon nagy szeretettel fog beszélni a klubról, pont a nagy sikerek miatt, aminek itt része lehetett és hozzátett az elérésükhöz. Én úgy gondolom, h egyértelműen mindig is a BARCA családjába fog tartozni, még akkor is, ha most elhagyja a klubot.
Amennyiben tényleg elutasította a klub által felkínált 10 millás (plusz prémiumok...) szerződést, onnét kezdve úgy gondolom, h már nem elsősorban a pénz miatt megy el. Az, h x évvel ezelőtt ment a kötélhúzás a hosszabbítása táján egy dolog. Most semmi ilyenről nem lehetett hallani, mivel kijelentette, h menni akar és nem csak kérette magát.
Inkább sanszos, h tényleg házon belül rúgták össze a port.
Ha úgy gondolja, h ideje váltani, akkor köszi az eddigieket és viszlát. Én nem tartom szükségszerűnek, h amíg még itt van, gyorsan köpködjük le még pár dologgal, ami eszünkbe jut. Inkább örüljetek, h elmegy, ne mérgelődjetek
"Monacoban új kihívásról beszélni?"
Lehet nem kihívásról beszélni annál a Monaconál, amely a nevéhez méltatlan helyzetből állna fel?
Kezdetnek a másodosztályból való feljutással, aztán ha lesz egy kis pénzmag a spájzban, akkor sokat tudnak majd erősödni. A megszellőztetett név, nevek alapján érdekes nyarat várhatunk esetleg a franciáktól, így akár egy ütősképes kis gárdát is összerakhatnak (az igen
szimpatikus "FM" módszerrel

). Kihívásnak meg kapásból ott van a P$G (a maga bankjával

). Írod, h onnét már elvágyódnak a játékosok (amiről mondjuk olyan sokat nem olvastam sehol...), ami ha igaz is lenne, nem teszi egyértelművé, h Monaco-ban is ez lenne a helyzet
VV egy rutinos játékos, aki még éppen abban a korban van kapus poszton, h nem csak levezetésnek menjen el, hanem még egy kalandba beleveti magát más csapattal is. Ha kitart az orosz kapcsolat, akkor pár éven belül visszakerülhetnek a focitérképre és akár ebben VV is kulcsszereplő lehet.
Tehát én jó döntésnek gondolom, ha ez jópénzér' történik, akkor meg pláne

HA megadnak neki vmi nagy zsetont (amiről egyelőre egy centet nem tudunk!), az miért baj? Kevesen utasítanának vissza egy zsíros csekket sztem, ha klubot akarnak váltani...
Na mindegy, én nem neheztelek rá emiatt, h elmegy, akárhova, akármennyiért is. Legyen szerencséje!
Mint ahogy nekünk is az utód megtalálásában. Azért akármennyire is az egyik legkönnyebben pótolhatónak tűnő poszt (játékos), elég kényes kérdés a hálónk őrzése, őrzője. Kulcskérdése lehet a következő szezonjainknak...