én úgy gondolom, semmi okunk a fanyalgásra.én nagy örömmel látom, hogy ez a mai barcelona nem csak szenvedélyből tud játszani, hanem sokat fejlődött a tavalyi évhez képest a taktikus játék terén.nem arról van szó, hogy esetleg formahanyatlásnak lennénk a szemtanúi, hanem a bl és a bajnokság kettős terhelése mellett bizony arra kell törekedni, hogy az eredmény az első.a tegnapihoz hasonló meccseket ehhez hasonló mentalitással kell hozni, de hozni kell (lásd osasuna...)haze71 írta:Előre is elnézést, hogy győztes meccs után fanyalgok, de két dolgot nem értek.
1. Hogy lehet az, hogy nálunk több húzódásból származó sérülés is előfordul. Nincs gyúró? Komolytalan a bemelegítés?
2. Sajnos Ronaldinho-n kívül senki nem tud támadást építeni, mindenki hátrafelé passzol. Ezért van az, hogyha ő nem játszik, vagy nem hagyják érvényesülni, meghal a csapat. Az baromi kevés, hogy 50-60%-ban birtokoljuk a labdát, míg azt a hátsó alakzat teszti+ VV. Ráadásul sokszor hibáznak is. Én azért szeretem nézni a Barcát, mert látványos focit játszik, csak ezt az utóbbi időben nem nagyon tapasztalom. Ha unalmas, de eredményes játékot szeretnék nézni, akkor átkapcsolok egy Cselszki meccsre... Hajrá Barca!
gálázni otthon kell, esetleg a közvetlen riválisok ellen, ha lehet.
az izomsérülések pedig igen kényes dolgok, elég egy rossz mozdulat és kész, lehet bármennyire bemelegítve a játékos, a szervezet nem mindig ugyanúgy reagál az eseményekre
számomra meg a barca meccs sosem lehet unalmas, de kérlek ez profi foci, itt nem lehet szórakozni, felesleges kockázatot vállalni (és azért a chelsea nagyon profi csapat...)