Frank Rijkaard #2

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
robag
Jugador d'estrella

2008.05.06. 06:36:42

chi omega írta:csakis cruyffot idézném: "ennél a csapatnál mindenki teljesen újoncnak számít, még ha korábban szerzett is tapasztalatokat"

guardiola ízigvérig katalán, és barcás. rendet fog tenni. a legfőbb érvem emellett, hogy ő igazán szereti ezt a klubot, úgy, ahogy más nem tudná. ennek a klubnak a gyermeke. és ez sokkal, de sokkal többet érhet, mint sokan gondolnátok..
Én sem látok Pep " fiatalságában" problémát!
José is teljesen ismeretlen volt még a Portonál és hova jutott, ráadásul még játékos múltja sem volt.
Általában a megújulás mindig bizonyos fokú fiatalítást jelent ( lendület, ambició ) ez kell a sikerhez.
Nem kell Pep-et előre temetni.
Fiatalon is lehet valaki kemény, szigorú edző, a tekintélyt nem a korral vagy az eddig elért sikerekkel kell kivívni.
Nem a mentális felkészültségétől félek.
A taktikai elképzeléseire vagyok kíváncsi... :roll:
".. Te csak játszod az istent, de nem lehetsz az, mert isten mindenkit szeret, nem igaz?!.."
Atesz
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2008.05.06. 06:35:05

Ennél már csak az lenne jobb, ha esetleg Luis Enrique lenne a másodedzője! :roll: 8)
Kép
chi omega
Entrenador del Barça

2008.05.06. 06:12:07

csakis cruyffot idézném: "ennél a csapatnál mindenki teljesen újoncnak számít, még ha korábban szerzett is tapasztalatokat"

guardiola ízigvérig katalán, és barcás. rendet fog tenni. a legfőbb érvem emellett, hogy ő igazán szereti ezt a klubot, úgy, ahogy más nem tudná. ennek a klubnak a gyermeke. és ez sokkal, de sokkal többet érhet, mint sokan gondolnátok..
senzu
Entrenador del Barça

2008.05.06. 03:35:44

én még mindig afelé hajlok, hogy másodedzőnek fogják kinevezni Pep-et
elég rizikós húzás lenne betenni vezetőedzőnek :shock:
Barcaboy08
Jugador d'estrella

2008.05.06. 02:34:50

Hát elöször is..SZÁNALOM!!!!!!
Sajnos csak így tudom kezdeni a mondandóm....már elég rég óta nem írtam a fórumba,mivel rengetegszer láttam,hogy nálam sokkalta jobban hozzáértők százai bombázták szét a fórumot az úgynevezett nagy igazságokkal...tehát mindíg úgy gondoltam nem piszkítom,nemfecsérlem a szót olyan dolgokra amit már elöttem százak eröltettek, ilyen-olyan köntösben bujtatva prezentálni....777.gyére!!!!Nekem igazán szívemhez nőtt ez a klub,és mivel hogy lassan a harmincadikat koptatom,hála istennek megadatott jópárszor,hogy élőben egyenesben lássam kifutni a gyepre a fiúkat...ezért sajnálom igazán és fájdalommal tölt el,hogy veszni hagyunk egy igazi markáns keménykezű,és az alkalomhoz illő(sajnos!!!)a problémát szerintem orvosolni tudó edzőt....mivel José Murinho lenne szerény véleményem szerint ''A" megoldás...ellenben idehozunk egy tapasztalatlan Barca bálványt,akitől a csodát,és a megújulást várjuk...OH BE KÁR...sajnos beleolvasva egy-két Madridi fórumba,a hasukat foglyák a röhögéstől a sorozatos baklövések sokaságát látván...az én szerény véleményem,hogy ismét kell várnom egy 14 évet,hogy kis csapatom újra BL esélyesként fusson ki a gyepre,mivel a vezetők még mindíg nem értik meg,hogy a probléma forrása nem az ha idehozzuk Benzemát,hanem hogy megfelelő helyre rakjuk példáuk Henry-t játszani....és nem padoztatni a MU ellen...talán Ő tudta volna mit kell csinálni ha kezdő..summa summárum hattttalmas baklövést követnek el,avezetők ha Guardiolát nevezik ki vezetőedzőnek...de hát ez nem a 3 kívánság című műsor Dévényi Tibivel....de harepül a pontoslabda és én kapnám el...nem Guardiola lenne a kívánságom!
Barcaboy08
„Mintha háborúba mentünk volna. Soha életemben nem éltem át ilyen kegyetlen pszichológiai nyomást. A hangulat egyébként nemcsak Figót, hanem az egész csapatot megbénította"Florentino Pérez, FCBarcelona-Real Madrid( 2000.10.22) után....
csabimo
Capitá del Barça

2008.05.06. 00:38:22

Barátaim két féle ut létezik: ha peppel nyerünk kupákat és lesz szép játék ö lest az isten! De ha nem mindenki fejekt fog követelni h hagytunk elmenni egy mourinhot! Én inkább öt ültetném le mert ha vele se jönnek az erdemények akkor akar maga a jo Isten is jöhet ide edzönek....
Bányász
Rendfenntartó - moderátor

2008.05.06. 00:30:47

Csak sajnálom, hogy nem egy tapasztaltabb és nagyobb név jött. De hajrá.
Azt én is sajnálom hidd el.
Bár nálam a nagy név nem Mourinhot hanem Scolarit jelentette volna.

Nekem csak azzal volt a bajom,h sokan előre lesajnálták a jóöreget.
Pedig mekkora Isten lesz Laporta meg Pep ha jövőre besöprünk mindent :wink:
MEG 13 HELYEZÉS A BAJNOKSÁGBAN, AKKOR HOL VOLTÁL???
Ha ez nekem szólt az esetben a válaszom:
Akkor tájt szerettem meg úgy igazán a csapatot.Az az év döbbentett rá arra,h én tényleg szívből szeretem a Barcát.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bányász 2008.05.06. 00:33:27-kor.
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
gekkodan
Director del Fútbol

2008.05.06. 00:27:46

Bányász írta:
Ez viszont komolyatalan....mindenki Rijkaard fejét követeli.
Amikor megtörténik a váltás akkor meg...
Hihetetlen,h az embereknek semmi sem jó.Előre sajnálom Guardiolát azért amit akkor fog kapni ha esetleg nem nyerünk vele.
Még 2 órája is a váltást szorgalmaztam, csak a szóba jöhető emberek közül Guardiola volt az utolsó a listán számomra. Ettől még örülök neki, bármennyire is hihetetlen, mert Rijkaard leváltása megkerülhetetlen volt. Így bárki az új, már beljebb vagyunk és kívánok neki sok sikert!

Csak sajnálom, hogy nem egy tapasztaltabb és nagyobb név jött. De hajrá.
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!

Yaya Touré - a szikla.

SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
csabimo
Capitá del Barça

2008.05.06. 00:26:34

Én értem ök nem értik BÁRKI a világon akinek edzö kell szivesen látná !!!! nekünk nem kell jo lesz guardiola!!!! reméljük........
csabimo
Capitá del Barça

2008.05.06. 00:24:37

Bányász írta:
Nem tud !!!
Te viszont nyílván jó sok érvet tudsz felsorolni Mourinho mellett...

Ami igaz is,sok minden szól mellette de garancia nincs rá,h jobb lesz vele a csapat mint bárki mással a világon.

Hihetetlen,h az embereknek semmi sem jó.Előre sajnálom Guardiolát azért amit akkor fog kapni ha esetleg nem nyerünk vele.
Nem guardiolát kell sajnálni hanem a vezetöséget mert ha jövöre nem jön eredmény twe is a fejét fogod követelni!!! és még 1X mondom szerintem többen vagyunk akik mourinhot látnák szivesebben a padon!! nem lehet tartani egy szavazást???
Bányász

2008.05.06. 00:21:15

Nem tud !!!
Te viszont nyílván jó sok érvet tudsz felsorolni Mourinho mellett...

Ami igaz is,sok minden szól mellette de garancia nincs rá,h jobb lesz vele a csapat mint bárki mással a világon.

Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
csabimo
Capitá del Barça

2008.05.06. 00:20:10

barca99 írta:De tud!

Azért mert nap, mint nap együtt dolgoznak, beszélnek, etc. Gondolom ha annyira blfsz lenne nem ültetnék le a padra. Tehát van egy ember, aki játékosként is nagy volt, kötődik a Klubhoz, emellett látják, hogy edzőként mit tud.

Én nem azt mondom, hogy örülök neki, vagy hogy a lehető legjobb döntés

de

a vezetőség meghozta a döntést, el kell fogadni. De amikor itt sok embert már az infarktus kerülget, meg elolvasom Gomezinho szösszenetét... :)

soso: ca. 10 ember, demokráciában, ők intézik a Klub ügyeit. Biztos mindenre van okuk, mindenre van magyarázat. Hülyeség alapból elítélni.

szerk.: aki ennyi a portugál edzőre izgul, és nem tud nélküle meglenni, az majd megkeresi a jövőre általa trenírozott csapatot. Így mindenki jól jár. Főleg, aki a csapat érdekeit nézi.
de indokolják meg!!! mert nálam moirinho benne van az elsö 3omban( és szerintem nem csak nálam ) akkor miért kell az a pep aki nagy volt meg szeretjük meg rövid passzos játék!!! de edzhöként nincs benne az elsö 30ban!!!!!!!!!!
barca99
Llegenda del Barça

2008.05.06. 00:16:10

De tud!

Azért mert nap, mint nap együtt dolgoznak, beszélnek, etc. Gondolom ha annyira blfsz lenne nem ültetnék le a padra. Tehát van egy ember, aki játékosként is nagy volt, kötődik a Klubhoz, emellett látják, hogy edzőként mit tud.

Én nem azt mondom, hogy örülök neki, vagy hogy a lehető legjobb döntés

de

a vezetőség meghozta a döntést, el kell fogadni. De amikor itt sok embert már az infarktus kerülget, meg elolvasom Gomezinho szösszenetét... :)

soso: ca. 10 ember, demokráciában, ők intézik a Klub ügyeit. Biztos mindenre van okuk, mindenre van magyarázat. Hülyeség alapból elítélni.

szerk.: aki ennyire a portugál edzőre izgul, és nem tud nélküle meglenni, az majd megkeresi a jövőre általa trenírozott csapatot. Így mindenki jól jár. Főleg, aki a csapat érdekeit nézi.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára barca99 2008.05.06. 00:18:24-kor.
gekkodan
Director del Fútbol

2008.05.06. 00:05:31

barca99 írta:Ha valaki nem tud szöveget értelmezni, az nem az én problémám.

Legalább adjunk egy évet ennek a "szerencsétlennek", mielőtt habzó pofával szidjuk, és sírunk José után.
Főnök!

Mondom, legyen igazuk és csalódjak pozitívan. De amikor Mourinho kb hetek óta ránk vár és még számtalan tapasztalt edző tenné össze a kezét a padunkért, akkor miért kell egy ificsapat 1 éves tapasztalattal bíró, negyedosztályban vitézkedő vezetőjét leültetni?????

Erre adj választ kérlek.

Yaya Touré - a szikla.

Gomezinho
Capitá del Barça

2008.05.06. 00:03:34

barca99 írta:Ha valaki nem tud szöveget értelmezni, az nem az én problémám.

Legalább adjunk egy évet ennek a "szerencsétlennek", mielőtt habzó pofával szidjuk, és sírunk José után.
Októberben felfogmondani! És ismét egy sz*r év következik! Hajajj nem jó ez igy!
Ronaldinho .... cserben hagytál minket!
csabimo
Capitá del Barça

2008.05.06. 00:02:35

gekkodan írta:Ez azért csúnya. Laporta megint hozott valakit, akinél tuti, hogy nagyobb a neve. Ez a presztizs-dolog nekem nem tetszik. Mourinhot is fogadok, hogy azért nem hozta ide, mert egy nagyon nagy név. Ez az ember abban hitt megválasztásakor, hogy Rijkaard-al, a szürke egérrel letudja nyomni az elnöki mandátumát.

Guardiolát elismerem mint játékost, edzőként azonban semmit sem mutatott még. Ez egy hazárdőr játék. Tuti, hogy újdonságot hoz majd, mert Rijkaard ideje régen lejárt. De felelőtlennek érzem egy ekkora klubbot zöldfülüre bízni. És akkor azt nem is említem, hogy Laudrup és Mourinho is jött volna, illetve még nagy nevek jöttem volna, mert a Barca kispad, az Barca kispad. Erre egy ennyire tapasztalatlan emberre bízzuk a jövő évet.

Remélem nem lesz igazam és bejön. De elsőre csúnya és el is lett kapkodva.

Bízzunk benne, hogy csak pletyka és nem hivatalos!!!!
Erröl van itt szó!!! Azért nem kell 1 mourinho mert nem tudják ugráltatni.............
barcatom
Jugador del Barça

2008.05.06. 00:02:32

Megmondom öszintem bevehetik azt amim van!! de tényleg hogy nekünk soha nem lehet egy igazi nagy karakter a kispadon!!!!
csak is a barca!!!!!!!!!!!
barca99
Llegenda del Barça

2008.05.06. 00:02:08

Ha valaki nem tud szöveget értelmezni, az nem az én problémám.

gekkodan
Director del Fútbol

2008.05.05. 23:59:07

Ez azért csúnya. Laporta megint hozott valakit, akinél tuti, hogy nagyobb a neve. Ez a presztizs-dolog nekem nem tetszik. Mourinhot is fogadok, hogy azért nem hozta ide, mert egy nagyon nagy név. Ez az ember abban hitt megválasztásakor, hogy Rijkaard-al, a szürke egérrel letudja nyomni az elnöki mandátumát.

Guardiolát elismerem mint játékost, edzőként azonban semmit sem mutatott még. Ez egy hazárdőr játék. Tuti, hogy újdonságot hoz majd, mert Rijkaard ideje régen lejárt. De felelőtlennek érzem egy ekkora klubbot zöldfülüre bízni. És akkor azt nem is említem, hogy Laudrup és Mourinho is jött volna, illetve még nagy nevek jöttem volna, mert a Barca kispad, az Barca kispad. Erre egy ennyire tapasztalatlan emberre bízzuk a jövő évet.

Remélem nem lesz igazam és bejön. De elsőre csúnya és el is lett kapkodva.

Bízzunk benne, hogy csak pletyka és nem hivatalos!!!!

Yaya Touré - a szikla.

csabimo
Capitá del Barça

2008.05.05. 23:58:24

De magyarázza már meg valaki hogy egy guardiola miért jobb edzhö mint egy mourinho??? még ha pepp nálunk is játszott és tisztelem és becsülöm !!! De könyörgöm ne hasonlitsuk össze joseval....Nálunk miért nem lehet 1X egy nagy név a padon????????
barcatom
Jugador del Barça

2008.05.05. 23:57:21

barca99 írta:
csabimo írta: teljesen egyetértek veled! Majd az a guardiola fog kiabálni a játékosokkal akikkel ö is együtt játszott...laportanak és txikinek lesz a bohoca...nekünk nem kell egy mourinho? a real biztos h megszerezte volna ha éppen edzö kéne nekik...soha nem volt nagy edzönk és nem is lesz...ilyen lehetöséget nem kihasználni.... na mind1 ök tudják...
Mondjuk Xavi és Puyol kimondottan az az ember, akit kordában kell tartani, vagy motiválni. :)

Egyébként meg pont ezért nem vagyunk mi Real Madrid. Ha ez a megszerzemakitakarok stílus fekszik valakinek, átteheti a székhelyét. Ott ezekkel nincs gond.
Hát ezzel aztán büszkélkedhetsz hogy egy ilyen szintü eddzö nem kell aki ráadásul jönne:):)!!! izé barca 99!!!
csak is a barca!!!!!!!!!!!
Bányász

2008.05.05. 23:53:17

a real biztos h megszerezte volna ha éppen edzö kéne nekik
De mi nem a Real vagyunk....

Én még nem alkotok véleményt.Vagyis nem ítélkezek.Annyi biztos,h tudja mik az elvárások az pedig majd eldől,h mennyire alkalmas ezek megvalósítására.

Amúgy nem gondoltam volna,h Laporta ilyen hazárdőr.
Szerintem nagy rizikót vállalt.A nép akaratával is szembeszállt és ismét egy "zsákbamacskát" ültet a csapat padjára.
Bátor de remélem jó döntést hoztak!

Szerk:remélem a játékosok ennek tudatában odateszik magukat szerdán,h valamilyen szinten megszépítsék a búcsút!!!

Mostmár tehát kimondhatjuk véglegesen,h köszönjük Frnak Rijkaard!
Kép

barca99
Llegenda del Barça

2008.05.05. 23:51:36

csabimo írta: teljesen egyetértek veled! Majd az a guardiola fog kiabálni a játékosokkal akikkel ö is együtt játszott...laportanak és txikinek lesz a bohoca...nekünk nem kell egy mourinho? a real biztos h megszerezte volna ha éppen edzö kéne nekik...soha nem volt nagy edzönk és nem is lesz...ilyen lehetöséget nem kihasználni.... na mind1 ök tudják...
Mondjuk Xavi és Puyol kimondottan az az ember, akit kordában kell tartani, vagy motiválni. :)

Egyébként meg pont ezért nem vagyunk mi Real Madrid. Ha ez a megszerzemakitakarok stílus fekszik valakinek, átteheti a székhelyét. Ott ezekkel nincs gond.
barca99
Llegenda del Barça

2008.05.05. 23:49:21

Én nem értek hozzá, ők annál inkább. Nagy hülyeséget biztos nem csinálnak.
Lezárt