Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Én sem látok Pep " fiatalságában" problémát!chi omega írta:csakis cruyffot idézném: "ennél a csapatnál mindenki teljesen újoncnak számít, még ha korábban szerzett is tapasztalatokat"
guardiola ízigvérig katalán, és barcás. rendet fog tenni. a legfőbb érvem emellett, hogy ő igazán szereti ezt a klubot, úgy, ahogy más nem tudná. ennek a klubnak a gyermeke. és ez sokkal, de sokkal többet érhet, mint sokan gondolnátok..
Azt én is sajnálom hidd el.Csak sajnálom, hogy nem egy tapasztaltabb és nagyobb név jött. De hajrá.
Ha ez nekem szólt az esetben a válaszom:MEG 13 HELYEZÉS A BAJNOKSÁGBAN, AKKOR HOL VOLTÁL???
Még 2 órája is a váltást szorgalmaztam, csak a szóba jöhető emberek közül Guardiola volt az utolsó a listán számomra. Ettől még örülök neki, bármennyire is hihetetlen, mert Rijkaard leváltása megkerülhetetlen volt. Így bárki az új, már beljebb vagyunk és kívánok neki sok sikert!Bányász írta:
Ez viszont komolyatalan....mindenki Rijkaard fejét követeli.
Amikor megtörténik a váltás akkor meg...
Hihetetlen,h az embereknek semmi sem jó.Előre sajnálom Guardiolát azért amit akkor fog kapni ha esetleg nem nyerünk vele.
Nem guardiolát kell sajnálni hanem a vezetöséget mert ha jövöre nem jön eredmény twe is a fejét fogod követelni!!! és még 1X mondom szerintem többen vagyunk akik mourinhot látnák szivesebben a padon!! nem lehet tartani egy szavazást???Bányász írta:Te viszont nyílván jó sok érvet tudsz felsorolni Mourinho mellett...Nem tud !!!
Ami igaz is,sok minden szól mellette de garancia nincs rá,h jobb lesz vele a csapat mint bárki mással a világon.
Ez viszont komolyatalan....mindenki Rijkaard fejét követeli.
Amikor megtörténik a váltás akkor meg...
Hihetetlen,h az embereknek semmi sem jó.Előre sajnálom Guardiolát azért amit akkor fog kapni ha esetleg nem nyerünk vele.
Te viszont nyílván jó sok érvet tudsz felsorolni Mourinho mellett...Nem tud !!!
de indokolják meg!!! mert nálam moirinho benne van az elsö 3omban( és szerintem nem csak nálam ) akkor miért kell az a pep aki nagy volt meg szeretjük meg rövid passzos játék!!! de edzhöként nincs benne az elsö 30ban!!!!!!!!!!barca99 írta:De tud!
Azért mert nap, mint nap együtt dolgoznak, beszélnek, etc. Gondolom ha annyira blfsz lenne nem ültetnék le a padra. Tehát van egy ember, aki játékosként is nagy volt, kötődik a Klubhoz, emellett látják, hogy edzőként mit tud.
Én nem azt mondom, hogy örülök neki, vagy hogy a lehető legjobb döntés
de
a vezetőség meghozta a döntést, el kell fogadni. De amikor itt sok embert már az infarktus kerülget, meg elolvasom Gomezinho szösszenetét...![]()
soso: ca. 10 ember, demokráciában, ők intézik a Klub ügyeit. Biztos mindenre van okuk, mindenre van magyarázat. Hülyeség alapból elítélni.
szerk.: aki ennyi a portugál edzőre izgul, és nem tud nélküle meglenni, az majd megkeresi a jövőre általa trenírozott csapatot. Így mindenki jól jár. Főleg, aki a csapat érdekeit nézi.
Főnök!barca99 írta:Ha valaki nem tud szöveget értelmezni, az nem az én problémám.
Legalább adjunk egy évet ennek a "szerencsétlennek", mielőtt habzó pofával szidjuk, és sírunk José után.
Októberben felfogmondani! És ismét egy sz*r év következik! Hajajj nem jó ez igy!barca99 írta:Ha valaki nem tud szöveget értelmezni, az nem az én problémám.
Legalább adjunk egy évet ennek a "szerencsétlennek", mielőtt habzó pofával szidjuk, és sírunk José után.
Erröl van itt szó!!! Azért nem kell 1 mourinho mert nem tudják ugráltatni.............gekkodan írta:Ez azért csúnya. Laporta megint hozott valakit, akinél tuti, hogy nagyobb a neve. Ez a presztizs-dolog nekem nem tetszik. Mourinhot is fogadok, hogy azért nem hozta ide, mert egy nagyon nagy név. Ez az ember abban hitt megválasztásakor, hogy Rijkaard-al, a szürke egérrel letudja nyomni az elnöki mandátumát.
Guardiolát elismerem mint játékost, edzőként azonban semmit sem mutatott még. Ez egy hazárdőr játék. Tuti, hogy újdonságot hoz majd, mert Rijkaard ideje régen lejárt. De felelőtlennek érzem egy ekkora klubbot zöldfülüre bízni. És akkor azt nem is említem, hogy Laudrup és Mourinho is jött volna, illetve még nagy nevek jöttem volna, mert a Barca kispad, az Barca kispad. Erre egy ennyire tapasztalatlan emberre bízzuk a jövő évet.
Remélem nem lesz igazam és bejön. De elsőre csúnya és el is lett kapkodva.
Bízzunk benne, hogy csak pletyka és nem hivatalos!!!!
Hát ezzel aztán büszkélkedhetsz hogy egy ilyen szintü eddzö nem kell aki ráadásul jönne:):)!!! izé barca 99!!!barca99 írta:Mondjuk Xavi és Puyol kimondottan az az ember, akit kordában kell tartani, vagy motiválni.csabimo írta: teljesen egyetértek veled! Majd az a guardiola fog kiabálni a játékosokkal akikkel ö is együtt játszott...laportanak és txikinek lesz a bohoca...nekünk nem kell egy mourinho? a real biztos h megszerezte volna ha éppen edzö kéne nekik...soha nem volt nagy edzönk és nem is lesz...ilyen lehetöséget nem kihasználni.... na mind1 ök tudják...![]()
Egyébként meg pont ezért nem vagyunk mi Real Madrid. Ha ez a megszerzemakitakarok stílus fekszik valakinek, átteheti a székhelyét. Ott ezekkel nincs gond.
De mi nem a Real vagyunk....a real biztos h megszerezte volna ha éppen edzö kéne nekik
Mondjuk Xavi és Puyol kimondottan az az ember, akit kordában kell tartani, vagy motiválni.csabimo írta: teljesen egyetértek veled! Majd az a guardiola fog kiabálni a játékosokkal akikkel ö is együtt játszott...laportanak és txikinek lesz a bohoca...nekünk nem kell egy mourinho? a real biztos h megszerezte volna ha éppen edzö kéne nekik...soha nem volt nagy edzönk és nem is lesz...ilyen lehetöséget nem kihasználni.... na mind1 ök tudják...