2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Lényegében igen, hiszen csak nálunk tud mindent, minden évben megnyerni, itt lehet csak mindenki aranylabdás.zsuni írta:aki nem Barcelonába igazol az elcseszte a karrierjét? hogy van ez?
Kb. 15meccset fog játszani egész évben,annyit lesz sérült Angliában.Somaa írta:Most nem azért de sztem ezzel Silva elcseszte a karrierjét.![]()
Majd meglátjuk mit produkál.
Minden esetre 1-2év múlva azért lehet h számolni kell a City-vel.
Most nem azért de sztem ezzel Silva elcseszte a karrierjét.
Én sosem tartottam világklasszis játékosnak Silva-t. Kétségtelen hogy egy remek futballista de az én szememben nem világklasszis! Persze ettől még a City sokat erősödött vele, de meg vagyok róla győződve hogy az anyagiakat leszámítva Silva rosszul döntött!
Most akartam belinkelni. Van az a pénz gyerekek....
Scholes leteszi a lantot. Nyugodjék. A Utd szurkolói nem tudják megköszönni neki azt, amit a klubbért tett. Nagyon fontos gólokat lőtt (Barca-2008, Bayern-99), hogy csak ezt a kettőt említsem.bence-barca írta:http://www.fourfourtwo.hu/regio-hirek/a ... sre-keszul
Már egy hónapja lehet tudni, h oda megy...
gyuri03 írta:levezetni megy?messideco írta:ferninho írta:Madridistán volt ma hír
péntek, 11:25 - A SID ügynökség szerint a Real Madriddal is szóba hozott Michael Ballack napokon belül aláír a Bayer Leverkusen együtteséhez.![]()
Menjen a Looserkusenhez...oda való
Bocsi, hogy így beszélek róla, de Ballack az egyik legutáltabb játékosom...
Kösz
Erről valami forrást tudnál közölni?bence-barca írta:KÖzben újabb hír:
A dán Simon Kjaerrel és az uruguayi Edinson Cavanival erősít az angol Premier League-ben szereplő Tottenham Hotspur együttese.
Maurizio Zamparini, a Palermo elnöke elmondta, az angolok 35 millió eurót ajánlottak a párosért, és ezt nem tudták visszautasítani.