2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Régebben többszörös áron árultak laptopba való kártyákat, az nvidiánál GO névre keresztélték. Nem tudom ez most hogy megy. OFF vége. ON.visca el barca írta:legjobb tudomásom szerint nem.barca6 írta:Lenne egy kérdésem:
Laptopba lehet új grafikus kártyát tenni![]()
tudom lehet kicsit hulye kérdés
Ez az anyád már vár egy alváltozata?matyi02 írta:Kőműves Kelemen ebédnél - Egyél fiam anyád már fal!
legjobb tudomásom szerint nem.barca6 írta:Lenne egy kérdésem:
Off:Sztem topikot tevesztettel!barca6 írta:Lenne egy kérdésem:
Neeem. Ez egy másik oszlop egy másik úton. Magyarországi nem ilyen. Nézd meg a fákat, ilyen fa nincs Mo-nsocio66 írta:Az az oszlop az út közepén mondjuk épp nálunk van valahol asszem..
igen az Magyarországon van. amikor meghallottam ezt a hírt, majdnem sírtam, annyira röhögtem. ez azért már tényleg durvasocio66 írta:Az az oszlop az út közepén mondjuk épp nálunk van valahol asszem..
Az az oszlop az út közepén mondjuk épp nálunk van valahol asszem..
Persze van benne egy kis túlzás, de szerintem még elfogadható és vicces.messideco írta:
Látom nem csak nekem tetszik a diashow
Azért ez kicsit tulzás. Ami Etiópia, az nem Dél-afrikai Köztársaság. Sok európai ország irigyli a vb házigazdáját.
Ja tényleg,hülye vagyok bocsPuyol05 írta:jaja az egyik Bojan, a másik meg ZambrottaFCBMessi19 írta: És két 11-es számú játékos van
Szerk:Jonathan Striker?![]()
szerk: Jonathan Soriano(azzal semmi baj sincs kivételesen
)
És két 11-es számú játékos vanPuyol05 írta:nézelődök a www.goal.com weboldalon, és erre a gyöngyszemre bukkantam. mondom magamban megnézem a Barca keretét, hogy hogyan is áll jelenleg, és egy nem igazán odaillő embert találtam ott.
Gianluca Zambrotta![]()
![]()