FCBARCELONA
majd a vége feléBodi írta:Reméljük!A Valenciaval mikor játszunk?
vagy túlszárnyaljuk:))
egy kis off tudom nem ide kéne de ez kötelező:
http://taplo.helyhir.hu/mp3/batistuta.mp3
:DDD
egy kis off tudom nem ide kéne de ez kötelező:
http://taplo.helyhir.hu/mp3/batistuta.mp3
:DDD
Zaragozátó 2-1-re idegenben.Charlie írta:Kitől kaptunk ki akkor Bodiroga?
C.
előtte két fordulóval vigoban is kikaptunk 1-0
de előtte volt a nagy 17 meccses széria
Tavalyi uccsó forduló óta... reméljük sokáig kitart.Charlie írta:Mióta vagyunk mi veretlenek a bajnokságba?Hány meccs óta?Elég régóta nem kaptunk már ki!
C.
Azért az Arsenal szintjétől még messze vagyunk

- Enrique
- Presidente del Barça
- Kapcsolat:
Ja és remélem még sokáig veretlenek leszünk a bajnokságban és a BLben is, de nem szabad majd kétségbeesni az 1. vereség után. (pláne ha csak tavasszal lesz mondjuk...
) Reméljük kitart még jóó sokáig a csapat jó formája.

- Enrique
- Presidente del Barça
- Kapcsolat:
Nem hiszem h azt gondolják h a sport2-t mindenki tudja nézni. Hisz még csak most vezették be. És ha azért 1 kicsit gondolkodnak akkor tudniuk kell h a helyi kábelszolgáltatók még nem vezették be. Én is írtam ímélt de tényleg semmi értelme.
-
- Director del Fútbol
hát nemtom,nagyon remélem,hogy igazad lesz,de arra gondoljatok,hogy a Sport1 vezetői erre nem gondolnak.
Ők azt hiszik,hogy a Sport2-t is mindenki tudja nézni.Én már csomószor írtam be nekik sms-t meg emailt,de soha nem válaszolnak rá
Senkit nem akarok uszítani,de ha többen írnánk be,lehet,hogy észbekapnának.
Ők azt hiszik,hogy a Sport2-t is mindenki tudja nézni.Én már csomószor írtam be nekik sms-t meg emailt,de soha nem válaszolnak rá
Senkit nem akarok uszítani,de ha többen írnánk be,lehet,hogy észbekapnának.

- Enrique
- Presidente del Barça
- Kapcsolat:
Én biztos vagyok benne h a SPORT1 fogja adni a meccset, mégha vasárnap is van. Gonduljunk bele h a sport1 már inkább Madrid1 uh biztos h fogja adni. Legalábbis én biztos vagyok benne.
Barcelonás cuccokból talán a legtöbb a Lion's sport boltban van, ami Blahánál van
- Charlie
- Öreg Harcos
Larsson gólt lőtt nekünk sajnos
De ha visszatér hozzánk reméljük megtartja ezt a jó szokását az Espanyol és a Milan ellen is,meg persze a többieknek is megzörgetheti a hálóját.
Már várom nagyon Január 1.-jét,szükség van játékosokra
C

Már várom nagyon Január 1.-jét,szükség van játékosokra

C
- Charlie
- Öreg Harcos
Egyáltalán nem tuti hogy kiszorulna Rema,Edmilson biztos jobb nála de 1szerre is pályán lehetnének,fiatal is szval nem lenne akkora gond hogy ha a padon üldögélne 1darabig,de egyáltalán nem biztos hogy kiszorulna ha felépülnének a sérültek,mert sok jó dolgot hallani róla.
1 a lényeg a BARCA-nak kell megszereznie!
C.
1 a lényeg a BARCA-nak kell megszereznie!

C.
valaki nem tudja megmondani hogy honnan szerezhetnék Barcelonás övtáskát?
Nekünk is nagy szükség lenne egy vkp-ra,nálunk valószínű kezdő lenne,mert Celadesen kívűl nincs vkpnk és Mascherano jobb,mint ő.Nálatok meg csak fél évig lenne kezdő,mert ha a többiek felépülnek ő kiszorul a csapatból.
- Charlie
- Öreg Harcos
[quote="REMA"]Sziasztok!Én egy Real Madrid szurkoló vagyok és ha lehet majd szeretnék hozzászólni a Barcával kapcsolatos dolgokhoz,hírekhez kultúrált hangnemben.Engem is érdekelnek a Barcával kapcsolatos hírek,úgy ahogy minden Madrid szurkolót és szerintem minden Barca szurkolót érdekelnek a Madriddal kapcsolatos dolgok.Amint látom nagyon sok sérültetek van főleg vkp poszton és ti is megszeretnétek venni Mascheranot,mint mi is,azért remélem,hogy a Real Madridban fog kikötni.Egy olyan szurkolónak mint én most lehet átélni azt az érzést,amit ti 4 éven keresztül éreztetek,de azért remélem nekünk ez nem fog sokáig tartani és hamar kilábaluk a gödörből.Grat az új oldalhoz!HALA MADRID!![/quote]
Van 1 kis probláma vkp-s poszton,de vszínű kihúzzuk az igazolási időszakig.Mascherano reméljük nálunk köt ki,mert szükség lenne rá,nálatok úgyis csak csere lenne.
Ezt a "HALA MADRID" -ot mellőzd már lécci,nekem herótom van tőle,idegesít!Amúgy nagyon szívesen olvasgatjuk majd a kultúrált hozzászólásaidat.
C.
Van 1 kis probláma vkp-s poszton,de vszínű kihúzzuk az igazolási időszakig.Mascherano reméljük nálunk köt ki,mert szükség lenne rá,nálatok úgyis csak csere lenne.
Ezt a "HALA MADRID" -ot mellőzd már lécci,nekem herótom van tőle,idegesít!Amúgy nagyon szívesen olvasgatjuk majd a kultúrált hozzászólásaidat.
C.

Íme egy normális Realos.
Ezt így kell csinálni, vannak páran akiknek volna mit tanulnia az ilyen Realosoktól.

Ezt így kell csinálni, vannak páran akiknek volna mit tanulnia az ilyen Realosoktól.

Sziasztok!Én egy Real Madrid szurkoló vagyok és ha lehet majd szeretnék hozzászólni a Barcával kapcsolatos dolgokhoz,hírekhez kultúrált hangnemben.Engem is érdekelnek a Barcával kapcsolatos hírek,úgy ahogy minden Madrid szurkolót és szerintem minden Barca szurkolót érdekelnek a Madriddal kapcsolatos dolgok.Amint látom nagyon sok sérültetek van főleg vkp poszton és ti is megszeretnétek venni Mascheranot,mint mi is,azért remélem,hogy a Real Madridban fog kikötni.Egy olyan szurkolónak mint én most lehet átélni azt az érzést,amit ti 4 éven keresztül éreztetek,de azért remélem nekünk ez nem fog sokáig tartani és hamar kilábaluk a gödörből.Grat az új oldalhoz!HALA MADRID!!
ja ok, nem emlékeztem pontosan, mindenesetre ez már mondjuk tényleg más kicsit, mert 16 évesen már közel van a felnőtt csapat...