Olimpia 2008

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
chi omega
Entrenador del Barça

2008.08.17. 23:41:41

miihii írta:Az egész országnak szívügye a női kézilabda.Rengeteg sikeres percet,boldog pillanatot szerzett már nekünk különböző csapataink jó szereplése.(Persze most felejtsük el a döntőbeli súlyos arcraeséseket az utsó pillanatokban... :oops: )Éppen ezért nagyon rossz ezt nézni,vergődnek a lányok.Kevés olyan sportágat tudunk felmutatni,amiben ütőképesek vagyunk,de ez az.Remélem azért a közeljövőben az illetékes elvtársak kicsit jobban melléállnak a dolognak és igyekeznek helyreállítani a renomét.Bízom benne,h a lányok is elkezdenek 200%--on pörögni és sikerül egy világszínvonalú válogatottat összehozni.Beállós posztot sürgősen be kéne tömni,remélem "beérik" egy-két tehetséges játékos.
Edző ügyben én Hajdút nem naon ismertem korábban,de nálam leszerepelt.Ami leginkább nem tetszett nekem,az az időkéréseknél mutatkozott meg.Gyakran bevágták ugye az edzői instrukciókat és én nem láttam rajta,h olyan nagyon lelkesedne.Pölö,amikor kritikus pillanatokban (4-5 gólos hátrányt szedünk be...) időt kér,és tök monoton hangon elmondja a mondókáját.Pókerarccal gépiesen: jól van,menni fog,stb... Nem is a mondanivalóval van gondom,hanem h ezzel nem tüzeli fel a lányokat.Azzal egyetértek,h minden sportolónak abszolút motiváltnak kell lennie az olimpián.De azért nem árt egy kis lelkesítés a kispadról sem,kicsit agilisabb bíztatás :wink: Ez csak egy dolog,ami vhogy szemet szúrt nekem.De pölö az a Mester felkészületlensége,h egyszerűen nem tudunk mit kezdeni nyitott védekezéssel.Igaz,sztem ebben Németh A. is hunyó,mivel a jelek szerint korábban ő sem foglalkozott eleget a kérdéssel.
Na meg pölö laikusként csak egy jótanács az új edzőnek (sztem Peking után változás lesz) :kezdjük a nyitott védekezés elleni játékkal a gyakorlást.
Miki hsz-ében pedig tökéletesen megfogalmazta: az élet visszaadhatna nekünk valamit,ha ebből érem lenne! [-o<
én nem nagyon értek a kézilabdához, de azzal tisztában vagyok, hogy gólmentesen játsznai, közben 7et beszopni az első 10 percben az példátlan, és ha az edző időt kér, akkor nem éppen ezt várnám.
azt hittem leb.assza őket, vagy kiabál, vagy bíztat, vagy valami, mert teljesen bealudtunk, de nem.
ez nem jelenthet jót.
van Bommel
Capitá del Barça

2008.08.17. 23:30:27

Guardiola írta:van Bommel! A hozzaszollasommal nem a szovkapra akartam terelni az osszes feleloseget, a lanyok kuzdeni nem akarasara, sokszor unott jatekara nincs mentseg (tisztelet a kivetelnek) de en amennyire latom szurkolokent a mester sem osszefogni nem tudja a csapatot sem normalis taktikat kidolgozni. Bar a normalis taktika lehet azert nem latszik mert nem valositjak meg a jatekosok. De ezt nem hinnem, mert mecsekkent mindig van par jobb perc de azok is inkabb a pillanatnyi jobb egyeni teljesitmenynek koszonheto.
Szoval szerintem maximalisan hianyzik, a csapatszellem, a kreativ osszjatek es a kuzdenitudas. Utobbiert kevesbe (egy jatekos olimpian akkor is legyen motivalt ha a kapitany nem tudja motivalni) elobbi kettoben nagyban benne van a szov. kap. keze is.
Persze értem h mit akartál mondni. Nem akarom én se a csapatra fogni. De számomra furcsa, hogy Németh Andrásnál se tudtak a lányok megfelelően játszani. Ebbe valszeg szerepet játszik, hogy a csapat 3-4 fős( Pálinger,Görbe,Tóth,Ferling). A gyengébb csapatok ellen elég, de más ellen nem. De a lélektelen játékra ezse mentség. Nem vitatkozni akarok, de elgondolkodtató, hogy ahogy érzik, hogy ma nemm nyerhetnek feladják, és nincs bennük tartás. És nincs bennük azt h legyen közte 6. Nekik mindegy h 6 v 11 van közte, mert úgyis vereség.
Láb a lábé, kar a karé, láb a karé, KARALÁBÉ
Hajrá CSABACSÜD!!!
Adamik-Varga,Kis,Gombár,Viszkok-Virág,Szilágyi,Steigler,Borgulya-Gulyás,Gazsó
www.csabacsudse.gportal.hu
miihii
KHAL

2008.08.17. 23:27:02

Az egész országnak szívügye a női kézilabda.Rengeteg sikeres percet,boldog pillanatot szerzett már nekünk különböző csapataink jó szereplése.(Persze most felejtsük el a döntőbeli súlyos arcraeséseket az utsó pillanatokban... :oops: )Éppen ezért nagyon rossz ezt nézni,vergődnek a lányok.Kevés olyan sportágat tudunk felmutatni,amiben ütőképesek vagyunk,de ez az.Remélem azért a közeljövőben az illetékes elvtársak kicsit jobban melléállnak a dolognak és igyekeznek helyreállítani a renomét.Bízom benne,h a lányok is elkezdenek 200%--on pörögni és sikerül egy világszínvonalú válogatottat összehozni.Beállós posztot sürgősen be kéne tömni,remélem "beérik" egy-két tehetséges játékos.
Edző ügyben én Hajdút nem naon ismertem korábban,de nálam leszerepelt.Ami leginkább nem tetszett nekem,az az időkéréseknél mutatkozott meg.Gyakran bevágták ugye az edzői instrukciókat és én nem láttam rajta,h olyan nagyon lelkesedne.Pölö,amikor kritikus pillanatokban (4-5 gólos hátrányt szedünk be...) időt kér,és tök monoton hangon elmondja a mondókáját.Pókerarccal gépiesen: jól van,menni fog,stb... Nem is a mondanivalóval van gondom,hanem h ezzel nem tüzeli fel a lányokat.Azzal egyetértek,h minden sportolónak abszolút motiváltnak kell lennie az olimpián.De azért nem árt egy kis lelkesítés a kispadról sem,kicsit agilisabb bíztatás :wink: Ez csak egy dolog,ami vhogy szemet szúrt nekem.De pölö az a Mester felkészületlensége,h egyszerűen nem tudunk mit kezdeni nyitott védekezéssel.Igaz,sztem ebben Németh A. is hunyó,mivel a jelek szerint korábban ő sem foglalkozott eleget a kérdéssel.
Na meg pölö laikusként csak egy jótanács az új edzőnek (sztem Peking után változás lesz) :kezdjük a nyitott védekezés elleni játékkal a gyakorlást.
Miki hsz-ében pedig tökéletesen megfogalmazta: az élet visszaadhatna nekünk valamit,ha ebből érem lenne! [-o<
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára miihii 2008.08.17. 23:36:33-kor.
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2008.08.17. 22:54:54

ozsimiki írta:
albicelesteX írta:Egyetértek!Kezd az egésznek olyan szaga lenni mint a focinak!Ez nincs az nincs foci sincs!Kár mert mondjuk pl. a női kézisekben egy ország bízott!
Nah azért aki figyelemmel kísérte a kézis csajokat,és kellően lát is,nem csak néz,annak nem voltak vérmes reményei. Egyáltalán nem olyan a csapat,mint pár éve,valós sanszunk nincs egy nagyon jó eredményre,és a játékunk sem az. Persze ha ezekután éremmel jönnek haza,akkor visszaad vmit a sors.
Így igaz. Ez a csapat sajnos nagyon messze van mondjuk a 2003-ezüstös csapatunktól...pedig nem akármilyen gerince van a válogatottnak(Pálinger, Görbicz, Tóth T., Vértem), de a többiek sajnos messze elmaradnak tőlük képességekben. Ha "kinőnek" melléjük fiatal tehetségek (elsősorban beállós, és átlövő poszton férne ránk az erősítés), akkor megint lehet erős csapatunk.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Guardiola
Capitá del Barça

2008.08.17. 22:54:45

LG írta:Ez engem csak megerősitett abban, amit eddig is gondoltam. Nekem is vannak sportoló ismerőseim, mind doppingolnak, akkor az olimpikonok ne tennék, pfff....
Az meg hihetetlen, h még mindig vannak olyan emberek, akik azt hiszik, h ezek a gyerekek tiszták, nevetséges. Ahogy Di Canio mondta a csapattársának: mogyorónyi agy kell hozzá.
Hogy az elsportban jelen van a dopping ez nem kerdes sajnos, eleg a ket evvel ezelotti tour de france -ra gondolni...
Leginkabb az orszaguti kerekparban bukott ez ki de mindenhol ott van, ez egyszeruen szomoru teny, el lehet siklani felette vagy lehet tagadni vagy nem hinni de a dolgokon ez nem valtoztat. Nem is tudom van-e es mi a kiut ebbol, ha valaki nyerni akar muszaly szer utan nyulnia, bizonyos szerek engedelyezese is zsakutca mert paran ugyis lesznek akik kitalalnak meg hatekonyabb szereket amikel ujra (jogtalan) elonyt kovacsolnak maguknak, es igy a tobbiek is rakenyszerulnek a hasznalatara. Rengeteg penz es borzaszto szigoru ellenorzesek? Lehetne megoldas de annyi penzt soha senki nem fog a dopping kiszoritasara forditani mert nincs annyi penz a sportban, es akkor is lenne csalas nehezebben es kevesebben tudnanak de megtalalnak a modjat hogy ne kapjak el oket...
Szoval ez az egesz egy ordogi kor, mondhatni 21 -es csapdaja, nincs kiut
miihii
KHAL

2008.08.17. 22:49:26

szajko írta:Bocs,de az utóbbi napokba nem voltam szinte 1általán ithol és annyit tok,hogy argentína továbbjutott,de kivel is fog játszani?...előre is köszi a segítséget! :oops: :wink:
Ha minden igaz kedden,15 órától rendezik az Argentína-Brazília találkozót.Az mtv-n nem láttam,h benne lenne a programban.Talán azért leadják...
Ronaldinho 17 írta:Nem akarok derűlátó lenni,de a románok kumma jók,sztem ki is vernek minket,aztán majd meglátjuk!

Na erre a mondatra sok mindent rá lehet fogni,de azt nem, h derűlátó lenne :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára miihii 2008.08.17. 23:04:49-kor.
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Ronaldinho 17
Entrenador del Barça

2008.08.17. 22:42:42

Nah a múltkori tippemből csak az nem jött be hogy a németek is megvernek minket...no de az oroszok meg a koreaiak,ezen csak sírni lehet pfff :cry: 10 percig gól nélkül.... Nem akarok derűlátó lenni,de a románok kumma jók,sztem ki is vernek minket,aztán majd meglátjuk!
ZSOLTI 10 - Hungarian F.C. Barcelona
Adam04
Jugador del Barça

2008.08.17. 22:40:16

szajko írta:Bocs,de az utóbbi napokba nem voltam szinte 1általán ithol és annyit tok,hogy argentína továbbjutott,de kivel is fog játszani?...előre is köszi a segítséget! :oops: :wink:
Brazíliával fog játszani Argentína. Remek meccs elé nézünk 8)
cps46
Entrenador del Barça

2008.08.17. 22:38:52

Argentína-Brazília elődöntő
CPS46 - Régi tippjáték fan!!!

THE DOCTOR
szajko
Director del Fútbol

2008.08.17. 22:33:35

Bocs,de az utóbbi napokba nem voltam szinte 1általán ithol és annyit tok,hogy argentína továbbjutott,de kivel is fog játszani?...előre is köszi a segítséget! :oops: :wink:
Guardiola
Capitá del Barça

2008.08.17. 22:32:31

van Bommel! A hozzaszollasommal nem a szovkapra akartam terelni az osszes feleloseget, a lanyok kuzdeni nem akarasara, sokszor unott jatekara nincs mentseg (tisztelet a kivetelnek) de en amennyire latom szurkolokent a mester sem osszefogni nem tudja a csapatot sem normalis taktikat kidolgozni. Bar a normalis taktika lehet azert nem latszik mert nem valositjak meg a jatekosok. De ezt nem hinnem, mert mecsekkent mindig van par jobb perc de azok is inkabb a pillanatnyi jobb egyeni teljesitmenynek koszonheto.
Szoval szerintem maximalisan hianyzik, a csapatszellem, a kreativ osszjatek es a kuzdenitudas. Utobbiert kevesbe (egy jatekos olimpian akkor is legyen motivalt ha a kapitany nem tudja motivalni) elobbi kettoben nagyban benne van a szov. kap. keze is.
van Bommel
Capitá del Barça

2008.08.17. 22:19:00

Guardiola írta:
Lehet foldult mert borzaszto volt ez a mecs is, ugyanugy mint az Oroszok elleni de azert annyit megjegyeznek, hogy szerintem mindket kritikan aluli teljesitmeny egyik fo felelose eppen maga Hajdu kapitány...
Nem láttam a meccset, de a kapitány mit tudott volna tenni? A legjobb játékosokat vitte ki, és még Mehlmann se gyengítette a keretet. Azt hiszem Simon Tibi mondta:"Gyerekek úgy ki lehet kapni, hogy 90 perc mész, küzdesz-hajtasz, de az ellenfél jobb. A szurkoló a gyenge játékot s elfogadja, ha látja, hogy akarsz. Ebben az esetben meg fognak tapsolni a vereség ellenére, és legközelebb is kijön a meccsre, mert látja, hogy akarsz." Nem szó szerint mondta, de a lényege ez volt. Ha felmegyek a pályára, az tuti, hogy ahol járok, újra kell vetni a füvet. Focizni nem tudok, viszont akaraterőm az van. És ehhez még tudás se kell.
Láb a lábé, kar a karé, láb a karé, KARALÁBÉ
Hajrá CSABACSÜD!!!
Adamik-Varga,Kis,Gombár,Viszkok-Virág,Szilágyi,Steigler,Borgulya-Gulyás,Gazsó
www.csabacsudse.gportal.hu
LG
Az Év fórumozója 2016

2008.08.17. 22:17:10

Ez engem csak megerősitett abban, amit eddig is gondoltam. Nekem is vannak sportoló ismerőseim, mind doppingolnak, akkor az olimpikonok ne tennék, pfff....
Az meg hihetetlen, h még mindig vannak olyan emberek, akik azt hiszik, h ezek a gyerekek tiszták, nevetséges. Ahogy Di Canio mondta a csapattársának: mogyorónyi agy kell hozzá.
Guardiola
Capitá del Barça

2008.08.17. 22:12:12

Varga Tamás írta:A mérkőzés után Hajdu kapitány meglehetősen feldúltan érkezett a vegyes zónába: "..."
Lehet foldult mert borzaszto volt ez a mecs is, ugyanugy mint az Oroszok elleni de azert annyit megjegyeznek, hogy szerintem mindket kritikan aluli teljesitmeny egyik fo felelose eppen maga Hajdu kapitány...
G-Jay
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2008.08.17. 22:00:19

¡Visca El Barça! ¡Visca Cataluna! Més Que Un Club...
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.08.17. 21:42:48

A mérkőzés után Hajdu kapitány meglehetősen feldúltan érkezett a vegyes zónába: "Lélektelenül játszottunk, nem éreztem, hogy megdöglöttünk volna a pályán. Ha az kell, akkor hét-nyolc emberrel fogunk játszani, de nem hagyom, hogy néhány farvizes tönkretegye a csapatot. Haza nem küldhetek embert, de innentől majd az játszik, aki képes csúszni-mászni, és megdögleni a sikerért, vállrángatós, hülye grimaszokat nem akarok látni.

Rossz volt nézni a fejeket meccs közben. Mindenkinek, beleértve a sztárokat is, össze kell kapnia magát, mert Romániát csak öt-hat jó teljesítménnyel lehet megverni, ma viszont még a közepest is alig érte el valaki. Tóth Tímea betegen játszott, de szükség volt rá, mert nem akartam, hogy megsemmisítő vereség legyen a vége. A hat-hétgólos differencia még reális lett volna, mert szenzációsan játszottak a koreaiak, mi viszont gyalázatosan, így jött össze ez a mínusz tizenegy.

Nem szoktam a bírókkal foglalkozni, de el kell mondjam, hogy ez a spanyol páros szemét módon fújt, nem nemzetközi szinten tevékenykedtek, igaz, mi meg lesüllyedtünk melléjük. Az északi túrán, a norvégok elleni nagy vereség után, és itt Kínában, a kazahok elleni kínos kudarc után is elbizonytalanodtam, és feltettem magamnak a kérdést, hogy mit keresek itt.

Nem terveztem a kapitánykodást, de Németh András váratlan lemondása után adódott ez a lehetőség, igaz, mondtam is a lányoknak, hogy nem vagyok normális, hogy elvállaltam. De most már az olimpiát végigcsinálom, és el fogjuk érni az eredményt, amiért jöttünk (előzetesen az 1-6. hely lett kitűzve)."
Kép
albicelesteX
A Vadász

2008.08.17. 20:56:03

Na igen ezzel egyetértek!De azért most is mennyien bíztatták őket!És nem fordultak el tőlük az emberek!!
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2008.08.17. 20:29:47

albicelesteX írta:Egyetértek!Kezd az egésznek olyan szaga lenni mint a focinak!Ez nincs az nincs foci sincs!Kár mert mondjuk pl. a női kézisekben egy ország bízott!
Nah azért aki figyelemmel kísérte a kézis csajokat,és kellően lát is,nem csak néz,annak nem voltak vérmes reményei. Egyáltalán nem olyan a csapat,mint pár éve,valós sanszunk nincs egy nagyon jó eredményre,és a játékunk sem az. Persze ha ezekután éremmel jönnek haza,akkor visszaad vmit a sors.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
albicelesteX
A Vadász

2008.08.17. 20:22:21

Egyetértek!Kezd az egésznek olyan szaga lenni mint a focinak!Ez nincs az nincs foci sincs!Kár mert mondjuk pl. a női kézisekben egy ország bízott!És hát lehet itt találgatni meg reménykedni románia kemény ellenfél lesz!A Pólósoktól én is várom az aranyat de ott is akad már nekik konkurencia!Mind1 itt már nem lesz meg a 6-8 arany még az 5 se!Itt aki nekem hozta a formát az Cseh László volt!Hozzáállás kitűnő!
Kép
Boixos
Llegenda del Barça

2008.08.17. 20:09:40

ebben az országban sajnos rendkívűl nagy hagyományai vannak annak, h mindig mások a hibások, sohasem mi. nem emlékszem olyan szitura, amikor vki(k) elvittek volna vmi balhét.
itt a szrnak sohasincs gazdája.

de talán jövőhéten a pólósoknál és a kajak-kenusoknál leesik valami, ahol ugye szintén "ideálisak" voltak a feltételek, kezdve a fábiánné vs tanítványai balhétól, kolonics tragédiájáig, szal náluk is csupa jóra számíthatunk.
de jó lenne, ha mégis megráznák magukat!
PUYOL-XAVI-INIESTA
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.08.17. 20:03:24

aronba írta: Hm evvel az erővel az összes kormányt vádolhatod az elmúlt 20 éveben. Az első Gyurcsány kormány idejében Athénben pont olyan 8 aranyos és 17 érmes eredményt értek el mint az Orbán kormány idején. Nekem az a meggyőződésem hogy a pénz megléte vagy hiánya nem garancia a sikerre ugyanúgy nem ok a kudarcra. Ha a pénzen múlna USA-nak már minimum 40 aranya lenne, s a kínaiak csak hátulról néznék őket. Nem itt a sportolók elszántsága győzni akarása az elsődleges.
Pl egy vívónak ha ott van az olimpián s ugyanolyan tőr van a kezében, mint az amerikainaknem arra kell gondolnia, hogy ő csak x összeget kapott a felkészülésre, az amerikai meg tízszer annyit, hanem hogy ott mikor a feltételek egyenlőek igenis megpróbálja legyőzni, s nem kishitűen vívni. ezért mondom elsősorban a sportolókban kell keresni a bibit s vsak utána akormányokban.
Erről van szó. A vívók sportszakmailag estek össze, mint a puding. Akik tavaly világbajnokok, Európa-bajnokok lettek, azok az idén kikaptak mindenkitől, aki beszédelgett az utcáról a vívóterembe. Biztos kaphattak volna több pénzt is, de ettől még életem utolsó olimpiáján meggebedek, hogy minél jobb eredményt érjek el. Mondjuk azt nem tudom, hogy a bankigazgató Kulcsár Krisztián mennyire van rászorulva a pénzre. Gondolom, van mit a tejbe aprítania. Tehát: ilyen jellegű gondjai nem lehettek. Nem a kormányra kell mutogatni, hanem magukban, ill. a sportvezetésben kell a hibát keresni. Biztos a togói kajak-szlalomos, a szlovén kalapácsvető, a mongol lövő halálra keresi magát -, de eredményük van, arany- és bronzérem. Mindig más a hibás, de a versenyző, az nem.
Ezért tartunk ott, ahol tartunk.
Kép
Kalap1988
Director del Fútbol

2008.08.17. 19:23:29

aronba írta:
VIII.Henrik írta:Azt azért te sem gondolod, hogy újra 10 között lesz az ország, mint néhány évtizede? Én sem Kubához képest nézem a helyzetünk, hanem a korábbi eredményeink alapján várok olimpiáról-olimpiára jó szereplést, de be kell látni, hogy a világ fejlődésével beérik, és elhagyják olimpiai eredményeinket, mert ahol a sportra fokozatosan kevesebb pénz jut, ahol elveszik területeit, megnyomorítják a sportolók életkörülményeit (öttusázók, atléták, Igali Diána, ...), ott aztán egyre lejjebb kevenni az igényeinkből, és be kell ismerni, hogy nem oda tartozunk ahova korábban, jogosan, hanem bizony a "kisebb" országok között a helyünk.
Mondtam én hogy 10-be várom magunkat. azt mondtam hogy nem síránkozni kell hogy nincs pénz. Mit gondolsz a togói kajak szlalomosnak mennyit adnak, vagy a szlovén atlétának. Én éltem egy ideig a nagy jugoszláviában tudom mi itt a helyzet. Most hívtam fel a szlovén barátomat gratulálni a kalapácsvető aranyukhoz, erre mondta ő hogy csodálkozik, mivel náluk a jéghoki a sielés a foci az a valami az atlétékára annyi ügyet sem vetnek mint nálunk Szerbiában - hát még akkor mint Magyarországon. el tudod akkor képzelni mennyi pénzt aadtak annak a szerencsétlen kalapácsvetőnek aki aranyérmes lett? A magyar atléták erre mondták volna, hogy akkor készüljön föl ennyiből a sportminiszter.
Meg itt van a román atlétanő akinek a hegyekbe kellett mennie futni, mert az atlétapályákon nem tudták biztosítani az időpontot az edzéshez.
Azt akarom ezzel mondani, hogy nem síránkozni kell hogy nincs pénz, rosszak a feltételek. Máshol is azok. Hanem összeszorítani a fogat kivívni az eredményt sakkor majdjavulnak a feltételek is.
Tudod az a helyízet,h lehetne pénzrá és hidd el javulnának az eredmények attól. Ennek a vezetésnek nem fontos a sport és semmi olyasmi,ami nemzeti öntudatra ébreszt minket. Minden baromságra van pénz, ezerszer annyi elmegy hülyeségekre és lopásokra,az irdatlan korrupcióra! Ettől még persze a sportolók is hibásak,rosszul állnak hozzá,de nehogy már beletörődjünk és felmentsük a bűnös vezetésünket!
VIII.Henrik
Entrenador del Barça

2008.08.17. 18:59:26

aronba írta: Összeszorítani a fogat kivívni az eredményt, s akkor majd javulnak a feltételek is.

Az első felével telljesen egyet tudok érteni. Láttam korábban már téma is volt, ahogyan Bockó is vívott. A teljes motiválatlanság, bénázás látszódott rajta. Magas, jó fizikai képességekkel, és úgy állt ott, mint egy karó, semmi támadó felfogással. Így tényleg nem is jön eredmény.
Én nem a munkámmal akarom a halhatatlanságot elérni. Azzal akarok halhatatlan lenni, hogy nem halok meg.
http://www.flickr.com/photos/8109059@N03/
Carte D'or: Rákóczi túrós, a világ 3. legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta. :)
Kép
aronba
Jugador d'estrella

2008.08.17. 18:51:11

VIII.Henrik írta:Azt azért te sem gondolod, hogy újra 10 között lesz az ország, mint néhány évtizede? Én sem Kubához képest nézem a helyzetünk, hanem a korábbi eredményeink alapján várok olimpiáról-olimpiára jó szereplést, de be kell látni, hogy a világ fejlődésével beérik, és elhagyják olimpiai eredményeinket, mert ahol a sportra fokozatosan kevesebb pénz jut, ahol elveszik területeit, megnyomorítják a sportolók életkörülményeit (öttusázók, atléták, Igali Diána, ...), ott aztán egyre lejjebb kevenni az igényeinkből, és be kell ismerni, hogy nem oda tartozunk ahova korábban, jogosan, hanem bizony a "kisebb" országok között a helyünk.
Mondtam én hogy 10-be várom magunkat. azt mondtam hogy nem síránkozni kell hogy nincs pénz. Mit gondolsz a togói kajak szlalomosnak mennyit adnak, vagy a szlovén atlétának. Én éltem egy ideig a nagy jugoszláviában tudom mi itt a helyzet. Most hívtam fel a szlovén barátomat gratulálni a kalapácsvető aranyukhoz, erre mondta ő hogy csodálkozik, mivel náluk a jéghoki a sielés a foci az a valami az atlétékára annyi ügyet sem vetnek mint nálunk Szerbiában - hát még akkor mint Magyarországon. el tudod akkor képzelni mennyi pénzt aadtak annak a szerencsétlen kalapácsvetőnek aki aranyérmes lett? A magyar atléták erre mondták volna, hogy akkor készüljön föl ennyiből a sportminiszter.
Meg itt van a román atlétanő akinek a hegyekbe kellett mennie futni, mert az atlétapályákon nem tudták biztosítani az időpontot az edzéshez.
Azt akarom ezzel mondani, hogy nem síránkozni kell hogy nincs pénz, rosszak a feltételek. Máshol is azok. Hanem összeszorítani a fogat kivívni az eredményt sakkor majdjavulnak a feltételek is.
G-Jay
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2008.08.17. 18:46:37

Monti írta: Juszein Bolt,illetve kinyitod a szád majd utánna..előtte hülyén hangzik
Köszi! Neked is El Payaso!

G.
¡Visca El Barça! ¡Visca Cataluna! Més Que Un Club...
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
Lezárt