Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Lehet, hogy ezt most nagyon benézem, de a Spanyol Bajnokságban a kupa átadása nem a következő szezon első meccsén vanlionelmessi19 írta:Max kupaátadással végződhet ... előbb kell a 9 pont különbség.Lionel85 írta:Ha ma nem nyer a Madrid, akkor szerintem holnap kupaátadással kezdődhet a meccs, na az nem lenne kis dolog.Bár az is lehet, hogy a szövetség vár az utolsó fordulóig. :S
Max kupaátadással végződhet ... előbb kell a 9 pont különbség.Lionel85 írta:Ha ma nem nyer a Madrid, akkor szerintem holnap kupaátadással kezdődhet a meccs, na az nem lenne kis dolog.Bár az is lehet, hogy a szövetség vár az utolsó fordulóig. :S
A Real ma este tíztől játszik, és nekünk elég az is, ha ők nem nyernek, mi pedig igen.bali 15 írta:Gyerekek..ugye ha holnap veszít a Madrid és holnap mi nyerünk a Villareal ellen akkor már végérvényesen mi vagyunk a bajnokok ugye?
Ha nyerünk és döntetlent játszik a Madrid már akkor isbali 15 írta:Gyerekek..ugye ha holnap veszít a Madrid és holnap mi nyerünk a Villareal ellen akkor már végérvényesen mi vagyunk a bajnokok ugye?
Én sem kritizáltam Sylvinhot.Csak néha vannak rosszabb napjai,amikor nem jön ki neki a lépés.De hát kinek nincsenek ilyen napjai?MessiFan írta:100%-ban eggyet értek vele nekem nagy kedvencem Syl. Szivesebben látnám jobb szélen őt mint Abidalt mert jobban segíti a támadásokat és szvsz iszonyat jól ló kapura.Sanama írta:Nem értem mi ez a nagy kételkedés Sylvinho-ban.
Védőmunkája van olyan,mint a mostani ,gyenge Abidalnak,támadásokban meg egyszerűen zseniális.
Emlékezzünk csak mikor lőtt beadását Bojan befejelte,zseni ez az ember.
Semmi baj nem lesz vele,KP-n be kell majd segíteni neki,de meg tudja oldani,bizonyítást meg mit vártok tőle? Én már réges rég megkaptam.
100%-ban eggyet értek vele nekem nagy kedvencem Syl. Szivesebben látnám jobb szélen őt mint Abidalt mert jobban segíti a támadásokat és szvsz iszonyat jól ló kapura.Sanama írta:Nem értem mi ez a nagy kételkedés Sylvinho-ban.
Védőmunkája van olyan,mint a mostani ,gyenge Abidalnak,támadásokban meg egyszerűen zseniális.
Emlékezzünk csak mikor lőtt beadását Bojan befejelte,zseni ez az ember.
Semmi baj nem lesz vele,KP-n be kell majd segíteni neki,de meg tudja oldani,bizonyítást meg mit vártok tőle? Én már réges rég megkaptam.
Szerintem nincs gond ezzel a védekező szekcióval.Ha Cecares odateszi magát,akkor nagyon jól teljesít.Valbali írta:Abidal pont nem játszat a Döntőn.MQuC írta:Elmenni már nem engedik a bajnokságot. A védelemben szerintem mindenképp meg kéne lépni az Abidal, Casares, Piqué, Puyol kvartettet, mivel a BL-ben ez a sanszos, hogy velük kell kiállni. Hagy szokják a légkört, egymást.
Caceres, Puyol, Piqué, Sylvinho maradt csak.
Abidal pont nem játszat a Döntőn.MQuC írta:Elmenni már nem engedik a bajnokságot. A védelemben szerintem mindenképp meg kéne lépni az Abidal, Casares, Piqué, Puyol kvartettet, mivel a BL-ben ez a sanszos, hogy velük kell kiállni. Hagy szokják a légkört, egymást.
Hát igen 7 pont előnyt nem szabadna kiengedni a kezünkből,de ki tudja,hogy a "tartalékok" mit hoznak össze.Szóval oda kell még figyelni.Aztán ha már matematikailag is megvan a bajnoki cím,majd akkor lehet pihenni.Bírniuk kell!MQuC írta:Elmenni már nem engedik a bajnokságot. A védelemben szerintem mindenképp meg kéne lépni az Abidal, Casares, Piqué, Puyol kvartettet, mivel a BL-ben ez a sanszos, hogy velük kell kiállni. Hagy szokják a légkört, egymást.
Egyetértek!palesz77 írta:pontosan! nem lenne szerintem túl kedves Peptől, ha nem játszatná azokat a döntőben is, akik kiharcolták a bejutást, szóval én oda nem a legerősebb keretet várom. így lenne fair.kabekabe írta: De a kupa nekünk csak bónusz, végig azok játszottak, akik nem kaptak olyan sok lehetőséget a bajnokságban és a BL-ben.
Ettől függetlenül nem kaphatunk ki a döntőben,így remélem nem csak tartalékos csapattál állunk ki, hagyományok ide v oda, elég ha nem VV véd hagyománynak és kész.kabekabe írta:De a kupa nekünk csak bónusz, végig azok játszottak, akik nem kaptak olyan sok lehetőséget a bajnokságban és a BL-ben.culinho írta:A Villarealt tartalékos csapattal nehéz lesz legyőzni, de ha arra gondolok, hogy az elmúlt hetekben a fiúk teljesen kihajtották magukat, akkor a sérülések megelőzése végett jobb lenne tán pihentetni a sztárjainkat. Ráadásúl nem ártana, ha szerdán feltöltődve vághatnának neki a kupa döntőnek.
De a kupa nekünk csak bónusz, végig azok játszottak, akik nem kaptak olyan sok lehetőséget a bajnokságban és a BL-ben.culinho írta:A Villarealt tartalékos csapattal nehéz lesz legyőzni, de ha arra gondolok, hogy az elmúlt hetekben a fiúk teljesen kihajtották magukat, akkor a sérülések megelőzése végett jobb lenne tán pihentetni a sztárjainkat. Ráadásúl nem ártana, ha szerdán feltöltődve vághatnának neki a kupa döntőnek.