Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szerintem nem sokat. Rijkaardnak sokkal több köze volt sztem a BL győztes csapathoz, mint ennek a Grant-nek a mostani Chelsea-hez.barca99 írta: Azért a Chelseat elég szépen összerakta Mourinho, plusz Grant mellé hoztak egy szakértőt is. Igazából nem tudom megmondani, hogy mennyi lehet az ő sikere. FM-ben láttam utóljára ilyet... ismeretlenként kezdessz, de ha jó a keret simán nyerhetsz egyből bajnokásot... nulla tapasztalattal.
Úgy hívom őket ahogy akaromLG írta:Miért orosszozzátok a Chelseat![]()
![]()
Vagy az Arsenalt is lehetne franciázni....LG írta:Miért orosszozzátok a Chelseat![]()
Nemtudom, de engem ez nagy idegesit. Ha jól tudom egy orosz játékos sincs a keretében. Ja persze, mert orosz a tulajdonosa. Akkor a liverpoolt, meg a mút miért nem Jenkizi senki
![]()
![]()
A 'Pool a védői miatt esett ki, Riise és Hyppia valami eszméletlen ostoba hiábkat követtek el a két meccsen. De a Chelsea megérdemelten jutott tovább.Ordog írta:Szerintetek kapnak az oroszok egy kis hátszelet a oroszoknál??:D
Biztos a mi védőinktől tanulta, ők űzik ezt az integetősdit elég magas szinten :DDDDSlither írta:
A Pool végül is Riise öngólja miatt esett ki. Ma is a kékek 3. góljánál is ahelyett hogy az emberre figyelt volna, lest integet.
Manapság az olvasást nem tanítsák az iskolákban? Pedig az írás előtt nem ártana. Bár lehet hogy inkább a szövegértelmezéssel van agond.messinho19 írta:erre anyit mondok hogy hülye vagyBenga írta:
Vajon melyik nem tud focizni?aki idáig eljut az biztos nem tud focizni igazad lehet
erre anyit mondok hogy hülye vagyBenga írta:
Vajon melyik nem tud focizni?
Varga Tamás írta:Engemet speciel egyáltalán nem. Az egyiket utálom, a másik meg nem tud focizni.barca99 írta:Látom mennyi embert érdekel a Chelsea - Pool, amelyik jelenleg hosszabbításra áll.
Engemet speciel egyáltalán nem. Az egyiket utálom, a másik meg nem tud focizni.barca99 írta:Látom mennyi embert érdekel a Chelsea - Pool, amelyik jelenleg hosszabbításra áll.