Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Marek Hamsik többszörös szlovák válogatt labdarágú, jelenleg a Napoli játékosa. De nyáron már vitte volna a Manchester, Milan, Chelsea és az Inter is. Ezekután nemhiszem, hogy eljönne.Karashu írta:
Ki ez a Hamsik??? Sose hallottam róla! Vagy vkinek az elferdített-/beceneve?
Annyi biztos, hogy semmi pénzünk nem marad ez a nyár után! Laughing Remélem nem fog maradni! Laughing
Ki ez a Hamsik??? Sose hallottam róla! Vagy vkinek az elferdített-/beceneve?Zozzy 5 írta:Deco helyére esetleg Hamsik is szóba kerülhetne...Bár ő inkább Xavi típus és valszeg az ára is az egekben. Mondjuk ha komoly játékost akarunk arra a posztra akkor ki kell majd nyitni a csekk könyvet.
Ez nagyon, Chelsea-Milan-Real Madrid vnal, ez a "legyennáunkazérthogynemásnállegyen" ez nagyon nem jó politika! Mert ennyi erővel mindenkit leigazolhatnánk!!!Mental_Theo írta:Én Quaresmát visszahoznám, már csak azért is, hogy ne a Madridé legyen
valahogyan megoldanám Messi-QUaresma_Dos Santos beosztást
messi1918 írta:Megvan!!!
Hátha Deco elmegy, akkor le kell igazolni Dzsudzsákot!!Tudom, hogy szélső, de lehet, hogy tudná játszani, irányítót is, rúg még egy-két gólt a PSV-ben, ő lesz a "félszezon" felfedezettje, és Laportaék leigazolják
![]()
Nem lenne rossz!!!