Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
NE LEGYÉL MÁR ÉRTELMETLEN!Barcelona144 írta:ja az EULaza írta:Petersburg-ban szuletett nem?vagy is gondolom h ott..bár ezt kajak nem tudom de szerintem ott...és az szerintem még eu.vagy nem
Egymást múlják aluldepth írta: Oroszország nagy része már Ázsiában van Úgyhogy nem lehet tudni
ja az EU most néztem utánaLaza írta:Petersburg-ban szuletett nem?vagy is gondolom h ott..bár ezt kajak nem tudom de szerintem ott...és az szerintem még eu.vagy nem
Egymást múlják alulBarcelona144 írta:Oroszország nagy része már Ázsiában van Úgyhogy nem lehet tudniLaza írta:de te hulye az kit erdekel??eurpába van nem??![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Persze.. nemtudod, h hol született, csak így fejből előveszed, h szerinted PetersburgLaza írta:Petersburg-ban szuletett nem?vagy is gondolom h ott..bár ezt kajak nem tudom de szerintem ott...és az szerintem még eu.vagy nem
KomikusBarcelona144 írta:de az tökmindeggy hogy milyen nemzetiségű mert Ronaldinho is felvette a sponyol állampolgárságot
lehet de akkor majd felveszi a sponyol állampolgárságot valaki aki eun kívülivisca el barca írta:hát kövezettek meg, lehet én vagyok a hülye, de Ororszország nem tagja az eu-nak igy arshavin eu-n kívülinek számít nem?Barcelona144 írta:Játszik az EBn nem eun kívüli
hát kövezettek meg, lehet én vagyok a hülye, de Ororszország nem tagja az eu-nak igy arshavin eu-n kívülinek számít nem?Barcelona144 írta:Játszik az EBn nem eun kívüli
Laza írta:Arshavin miert eun kivuli?Archer írta:Segítsetek, mert nem akarok hülyeséget írni. Most mennyi EU-n kívüli játékos lehet egyszerre a pályán?torrentkiller írta:
Valami ilyesmire gondoltam:
--------Henry------Adebayor-----
-Arshavin---------------Messi-----
---------------Iniesta/Xavi--------
---------------Toure----------------
-Abidal---Milito----Puyol---Alves-
---------------VV-------------------
Én 3-ra emlékszem, ebben az ezetben ez a felállás szerintem nem lehetne, mert Arshavin is EU-n kívüli és vele már 4 lenne az EU-n kívüli játékosok száma. Vagy van olyan aki már megkapta az állampolgárságot, csak nem tudok róla?
Arshavin miert eun kivuli?Archer írta:Segítsetek, mert nem akarok hülyeséget írni. Most mennyi EU-n kívüli játékos lehet egyszerre a pályán?torrentkiller írta:
Én 3-ra emlékszem, ebben az ezetben ez a felállás szerintem nem lehetne, mert Arshavin is EU-n kívüli és vele már 4 lenne az EU-n kívüli játékosok száma. Vagy van olyan aki már megkapta az állampolgárságot, csak nem tudok róla?
Eddig lényegében egy 4-3-3 nak nevezett 4-1-2-2-1 volt, te meg írtál egy 4-1-1-2-2 et.torrentkiller írta: Nem azért de eddig mi volt?
Ott volt a 3 csatár(vagyis támadó, Messi Eto'o R10 jobbesetben), akkor a kp-án Deco, Iniesta/Xavi, ez szted nem volt sok? Vagy olyan játékost akarsz hogy csak hátul adogassunk mint az olaszok vagy pl a rangers?
A csapattól a szurkolók is elvárják hogy támadó szellemű focit játszon...
Segítsetek, mert nem akarok hülyeséget írni. Most mennyi EU-n kívüli játékos lehet egyszerre a pályán?torrentkiller írta:
és te azt olvastad hogy Eto'o erre mit mondott? Először olvasd el és aztán szólj le. Én birom Eto'ot de ő mondeta ezt.Nóbi írta:olvastad Guardiola nyilatkozatát?????????? ne légy már nevetséges...Barcelona144 írta:Eto'ot nem akarják elküldeni hanem ő akar egy másik bajnokságban is bizonyítani.
Nem azért de eddig mi volt?depth írta:Ilyen biztos nem lesz. Átrohannak rajtunk. Arshavin és Messi is már majdhogynem csatár. Ha két ilyen támadó szellemű játékossal lépünk pályára, akkor biztos, h csak egy középcsatár lesz.torrentkiller írta: Valami ilyesmire gondoltam:
Eto'ot nem akarják elküldeni hanem ő akar egy másik bajnokságban is bizonyítani.van Bommel írta:Oleguer távozásáról addig volt szó, amíg úgy volt, hogy Henk a Panához megy. Guddy után a West Ham érdeklődik, de semmi konkrét. Thuram valszeg a PSG-é lesz, a maradékról még semmi. De Eto'o-t miért kell elküldeni?!