2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Ujra ibrát akarjuk? vagy mi?
Már délután mesélte egy cimborám. Kacsának tituláltam. Valami nívósabb spanyol lapban van infó ?Kamarilla írta:TILTOTT OLDAL
Több éves teljesítmény alapján nézem, legalábbis én.CFirpo3 írta:Most azon gondolkodtam el, hogy mi alapján döntöd el, hogy ki a világ legjobb csatára?Sanama írta: Szerintem Villa messze van attól hogy a világ legjobb csatárának titulálják.
Ibrahimovic jóval jobb nála,Eto'o is feljebb van ,szerintem.
Lőtt gólok alapján? Mert akkor Forlán az. Képességek alapján? Helyzetkihasználás alapján?
Egyébként nem kéne előbb megtárgyalni Villával, hogy akkor mennyi is legyen a fizuja és azután lerakni egy ajánlatot? Mert ez a 42 sztem nem elég a Valenciának, és ha elutasítják, akkor lehet, hogy lemond róla a Barca...
lluisllach89 írta:Világ legjobb csatára..gergo9 írta:Iszonyatosan szimpatikus gesztus Villa-tól.......![]()
A Barca helyében emiatt a gesztus miatt emelnék pár millát az ajánlaton , nem igazán várhatjuk el hogy a világ legjobb csatárja ingyen toljon le egy évet....
Akkor ki az a hülye aki nem fizeti ki az 50 misit érte?
Elvégre a hajtós éveket 3 számjegyű gólmennyiséggel benne 2 Bl döntős találattal el kéne küldeni minél hamarabb!gergo9 írta:A jómunkás emberünknek meg nézni kell egy csapatot vagy vmi. Kuruvcsi-nak adjuk el vagy máshova vagy igazából egyáltalán nem érdekel hova megy, csak menjen.......
Most azon gondolkodtam el, hogy mi alapján döntöd el, hogy ki a világ legjobb csatára?Sanama írta: Szerintem Villa messze van attól hogy a világ legjobb csatárának titulálják.
Ibrahimovic jóval jobb nála,Eto'o is feljebb van ,szerintem.
Szerintem Villa messze van attól hogy a világ legjobb csatárának titulálják.CFirpo3 írta:Na, akkor ott is egyszerű a képlet: senki sem akar 50-et kipengetni érte, akár a legjobb csatár, akár nem.Sanama írta: Egyszerű a képlet. Senkinek sem érdeke hogy fizessen neki 11miliót évente.
Egyetlen csapat van,aki megteheti,mert Eto'o nagyon sokat tett azért a csapatért.
FC Barcelona.
Na, akkor ott is egyszerű a képlet: senki sem akar 50-et kipengetni érte, akár a legjobb csatár, akár nem.Sanama írta: Egyszerű a képlet. Senkinek sem érdeke hogy fizessen neki 11miliót évente.
Egyetlen csapat van,aki megteheti,mert Eto'o nagyon sokat tett azért a csapatért.
FC Barcelona.
Egyszerű a képlet. Senkinek sem érdeke hogy fizessen neki 11miliót évente.CFirpo3 írta:Bocs de sztem ez butaság!lluisllach89 írta:
Itt sokak szerint Eto'o a világ legjobb csatára, mégse kell senkinek jelenleg.
Akkor hogy is van ez?
Bocs de sztem ez butaság!lluisllach89 írta:
Világ legjobb csatára..gergo9 írta:Iszonyatosan szimpatikus gesztus Villa-tól.......![]()
A Barca helyében emiatt a gesztus miatt emelnék pár millát az ajánlaton , nem igazán várhatjuk el hogy a világ legjobb csatárja ingyen toljon le egy évet....
Elvégre a hajtós éveket 3 számjegyű gólmennyiséggel benne 2 Bl döntős találattal el kéne küldeni minél hamarabb!gergo9 írta:A jómunkás emberünknek meg nézni kell egy csapatot vagy vmi. Kuruvcsi-nak adjuk el vagy máshova vagy igazából egyáltalán nem érdekel hova megy, csak menjen.......
Sajnos ellene szól az, hogy Benitez nyilatkozta, hogy kb 4 ajánlatot utasítottak már most vissza Torresért, lehet h közte van a mi hűn szeretett klubbunk is.ElBartimaeus írta:Ebben lehet valami. Bár én Villának jobban örülnék, de Torres is jöhet.barca_bome írta:Eto'o maradj a csapatnál!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Légyszi! Egyik hozzászólásomban azt mondtam, örülnék, ha jönne Villa. Nos már nem vagyok ebben olyan biztos Shocked Eto'o-t akarom ott elöl látni, ha pedig mégis távozna, akkor sem Villát, sokkal inkább Fernando Torres-t. És a Mexwell ügy kapcsán elképzelhetőnek tartom, hogy ugye Torres egy elég jó csatár (talán a világ legjobbja) és mégsem volt róla olyan szinten pletyka, mint a többi sztárral kapcsolatban, nem is értem miért, de azt szeretném kihozni ebből, hogy talán Torres a kiszemelt és szép csendben egyik pillanatról a másikra elhozhatjuk egy mega ajánlattal. (persze Barca szinten értem ezt a mega ajánlatot)!
Még egy érv Torres mellett: Ugye sokak szerint Maxwell ügyében tárgyalt Laporta az Interrel, és mindenki azt hitte Ibra volt a téma. Nos Mascherano egyáltalán nem kell a csapatba semmi szükség rá, nem logikus, hogy egy ilyen vezetőség őt akarná ebbe a csapatba, talán az ő kapcsán Torrest próbálják meggyőzni a háttérben! Legyen így!
Elnézést, ha sok az off, de szerintem amit leírtam az meghatározhatja Eto'o sorsát a csapatban!
Forca Barca! Várom már az előszezont! Wink Cool Razz ArrowSokszor nem választ jó megoldást szvsz, mégis sokan nagyon jó csatárnak tartják. Az biztos, hogy mindig veszélyes a kapura, de sztem Villa jobban helyezkedik, így nem kell akkora ügyesség ahhoz, hogy befejezze. Na, de a lényeg, hogy akár ő is jöhetne, főleg, ha az idei igazolásokat nézzük, az összes gyorsan, titokban történt. Jó kis csapat lesz ebből
![]()
![]()
Ez egy végtelen mese. Egyszer reméljük vége lesz, teljesen felesleges 1-2 napokban gondolkodni.Barcagirl24 írta:Olvastam, hogy elvileg újabb ajánlatot tettünk Villáért. Ez akkor azt jelenti, hogy 1-2 napon belül tényleg eldől a spanyol sorsa, vagy erre nem számítsunk?
Aha csak az a baj h Fergie már lezárta a csapatát ahogy van és Eto'o még a jelöltek között sem említette meg szal ennyit a MUról h oda megy. szerintem Eto'o maradni fog kitölti a kontraktusát és ingyen fog távozni vhova.Tudom nem lesz nagy kedvenc itt Barcelonában de ez van. Remélem azért nem ez fog történni és Villaval majd rotálják egymást.Tomsa írta:kb 2 hete...rainer írta:Fergie akarja állítólag
kb 2 hete...rainer írta:Fergie akarja állítólaggyuri03 írta:Sziasztok! Lenne 1 fontos kérdésem.. Eto'o-t ki fogja megvennia ManCity megszerete Tévezt és úgynézki megszeri Adebayort is +ottvan Santacruz tehát mancity kilőve más csapat nemképes ennyi fizetést adni eto'o-nak még annyit sem mint mi... én nagyonúgyérzem h Eto'o maradni fog...
Wooops bocsi ezt Eto'o topicjába kellett volna már mind1 bocs még1x