Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem, csak van egy olyan funkció, hogy egy adott játékoshoz hasonlókat keres, ennek megfelelően kerestem Puyolhoz hasonlot. Egyébként pedig kössz.Danka00792 írta:
Hehe... keresöben PUYOL.. mit akartál te vele?PUYOL a loki-ban?
Van önbizalmad
A meccshez meg grat
![]()
Azigen, 5 lövésből 2 gól.
1.)kovinho írta:1.) Találó a neved.![]()
2.) Grat.![]()
Gondolom nem dicsekednél vele, ha a L'poollal lennél.![]()
Mert Milito és Puyol sérült!barca99 írta:1., leírtam a taktikámat, egy keveset olvass vissza
2., Thuram mi a lóheréért játszik?![]()
3., Yaya nem csinált semmi különöset, egyszerűen 3 perc alatt lenyomott két olyan taktikai faultut, amit a bíró gyorsan egy-egy sárgával jutalmazott.
Nálam Thuram amikor játszik minden meccsen kiállítatja magát!!Zozzy 5 írta:Mit csinált már ez a hülye Touré megint?barca99 írta:Megbsztam a Milant, avagy Henry fomán kívül kívül...
Idegenben 2-1 lett előtte. Jó keret, jó taktik... jó ez a Barca.![]()
barca99 írta:Megbsztam a Milant, avagy Henry fomán kívül kívül...
Idegenben 2-1 lett előtte. Jó keret, jó taktik... jó ez a Barca.
Mit csinált már ez a hülye Touré megint?barca99 írta:Megbsztam a Milant, avagy Henry fomán kívül kívül...
Idegenben 2-1 lett előtte. Jó keret, jó taktik... jó ez a Barca.
Charles-André Doudin és Mika Aaritalo.barca99 írta:Nem tudom mennyi zséd van, meg hogy hol jársz, de induláskor érdemes megvenni 1-2 olcsó, nagyon jó csatárt: Doudin (svájci), Mika Aa***** (finn).
nem tudom nekem ilyen nem nagyon fordul elő másnál sem hallottam még hogy ilyen jellegű probléma merülne felmerx írta:a fifa manager 08-ban a 07-eshez képest hihetetlen számú kapofát rúg a csapatom meccsenként, és ez már kib****** idegesítő vki tudja, hogy mi lehet az oka, van erre vmi patch???