Barça Igazolások 2007-08

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Titinho
Director del Fútbol

2008.02.06. 13:29:35

Gomezinho írta:de a szélre még kellene nekem csak a balszélre gondolok oda Vicente!!nagyon szeretem és szerintem istenien érezné itt magát !!!Ő sztem az egyik legjobb spanyol labdarugó!!És annyira drága se lenne és amilyen helyzetben van a VAlencia...
Vicente-vel egyetértek én is! Már évek óta nekem is kedvencem, de ő egy kicsit olyan mint a Real-nál Raúl vagy nálunk Puyol. ŐsValenciás!!! A Valenciából a másik ígéretes balszélső Silva is jó vétel lenne... :twisted:
Més que un club :!:

"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff
Gomezinho
Capitá del Barça

2008.02.06. 13:24:34

de a szélre még kellene nekem csak a balszélre gondolok oda Vicente!!nagyon szeretem és szerintem istenien érezné itt magát !!!Ő sztem az egyik legjobb spanyol labdarugó!!És annyira drága se lenne és amilyen helyzetben van a VAlencia...
Ronaldinho .... cserben hagytál minket!
Frányó István
Jugador del Barça

2008.02.06. 13:16:58

Gomezinho írta:Tourénak a helye szerintem is megkérdőjelezhetetlen!!! De sajnos a másik 2 középpályásposzt elég gyengus mostanában!!De a legegyszerűbb az lenne ha az egész taktikán változtatnánk és átállnánk egy 4-4-2 re mert ez szerintem sokkal jobban érvényesülne ezekkel a játékosokkal akik nekünk vannak!!!JA és nem az angol 4-4-2 re gondolok !!aki tudja mire gondolok szerintem igazat ad nekem!!
Lehet benne vmi, de a legnagyobb sikereket is a 4-3-3-mal értük el, mindenesetre az igaz, h a taktikai repertoár bővítése biztos nem lenne hátrány. Remélem Frankie is olvas fórumot :D
Gomezinho
Capitá del Barça

2008.02.06. 13:05:49

Tourénak a helye szerintem is megkérdőjelezhetetlen!!! De sajnos a másik 2 középpályásposzt elég gyengus mostanában!!De a legegyszerűbb az lenne ha az egész taktikán változtatnánk és átállnánk egy 4-4-2 re mert ez szerintem sokkal jobban érvényesülne ezekkel a játékosokkal akik nekünk vannak!!!JA és nem az angol 4-4-2 re gondolok !!aki tudja mire gondolok szerintem igazat ad nekem!!
Ronaldinho .... cserben hagytál minket!
Frányó István
Jugador del Barça

2008.02.06. 13:04:07

Oda, ahol senki sem tud minőségi teljesítményt nyújtani, ha Touré az Afrika Kupán van, vagy ha sérült.
Aprieto

2008.02.06. 12:59:04

Oda, ahol Touré helye megkérdőjelezhetetlen? :oops:
Frányó István
Jugador del Barça

2008.02.06. 12:52:50

Aprieto írta:Persze. Csak felvázoltam mi a helyzet jelenleg... csak aztán nehogy az legyen, hogy eladják Thuramot, Marquezt (aki egyébként tud szerepelni középpályán is, Garay pedig tudtommal nem) és lesz 3 minőségi hátvédünk, de csak kettő játszik ugye... Ha meg mindhárman játszanak akkor Zambrotta nem, aki ha nem játszik elmegy, Puyolra meg szükség van középen... NEM szélen. Melyik is jobb?

Egy szó mint száz: többre tartottam volna felepénzből megvenni Tiagot és akkor csókolom. Nem idehozni Garayt a gyakorlatilag semmiért, mert az övé aztán nem hiányposzt.
Lehet, h az lesz ebből, h Edmilson atya elmegy, aztán Rafa meg föllép kp.ra... sztem Marquez-t amúgy a világ legnagyobb baromsága lenne eladni...
Aprieto

2008.02.06. 12:49:30

Persze. Csak felvázoltam mi a helyzet jelenleg... csak aztán nehogy az legyen, hogy eladják Thuramot, Marquezt (aki egyébként tud szerepelni középpályán is, Garay pedig tudtommal nem) és lesz 3 minőségi hátvédünk, de csak kettő játszik ugye... Ha meg mindhárman játszanak akkor Zambrotta nem, aki ha nem játszik elmegy, Puyolra meg szükség van középen... NEM szélen. Melyik is jobb?

Egy szó mint száz: többre tartottam volna felepénzből megvenni Tiagot és akkor csókolom. Nem idehozni Garayt a gyakorlatilag semmiért, mert az övé aztán nem hiányposzt.
Frányó István
Jugador del Barça

2008.02.06. 12:48:08

Garay nyilvánvalóan hosszútávú "befektetés", Rafa-val ki tudja mi lesz, és Thuram sem lesz már fiatalabb, arról nem is beszélve, h ha Puyi játszik majd a jobb szélen is (ami sztem ökörség, de nem én állítom össze a csapatot), akkor már mindjárt nincs akkora túltengés. Meg kell a "vastag pad", és egy Garay típusú fiatal még nyilván nem húzza a száját, ha nem kerül a kezdőbe, viszont megbízható, és övé a jövő!
senzu
Entrenador del Barça

2008.02.06. 12:40:31

Aprieto írta: FURCSA.
És akkor még nem írtam le teljesen amit gondolok :roll:
lehet, hogy ők tudnak bizonyos dolgokat, amiket mi nem, nem hiszem, hogy felesleges csak úgy idehoznak egy hátvédet...
Aprieto

2008.02.06. 12:38:56

Na ez az... minek még egy középhátvéd?
Puyol, Marquez, Milito, Thuram, Garay... Milito-Puyol még évekig ketten lesznek a kezdő középhátvédek... és akkor most majdnem 20 millió €-ért -csak 18 volt :D - szerződtetünk hátvédet, amikor egyébként nem szokták szórni a pénzt Laportáék?

FURCSA.
És akkor még nem írtam le teljesen amit gondolok :roll:
senzu
Entrenador del Barça

2008.02.06. 12:28:49

Garay kitűnő igazolás =D> Az eddig is kiváló védelmünk még inkább erősödik. De mért nem csinálnak valamit a középpályával is? :oops:

http://goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=575833

ez a srác nagyon szimpatikus nekem, és ha már Wenger is rámozdul, akkor lehet hogy mégis van a srácban valami...
ráadásul ő TÉNYLEG itt szeretne játszani
Frányó István
Jugador del Barça

2008.02.06. 10:09:54

Úgy birom, h Ronaldinho-nak mindenki egy tonna bizalmat szavazna, akik ugyanúgy és ugyanannyit tettek a Barçáért, azokat meg 4-5 rossz meccs után küldenénk el (Deco, Xavi), mondván beleszürkültek és nem tudnak megújulni... Hogy van ez?
haze71
Entrenador del Barça

2008.02.06. 09:53:52

Ronaldinho&Barca írta:Remélem mindketten a barcában fognak megöregedni:)
Csak azt ne! Egy egyesület lehet jófej a régi játékosaival, de akkor nam fognak jönni az eredmények. 30 év felett az erő és motiváció elfogy. Ezért sem értem Henry idehozatalát. Fiatal tehetségeket kell kinevelni vagy leigazolni. Ez az adjunk még esélyt dolog nagyon gyereks! Előszöris esélyt az edző adhat csak, másodsorban pedig ha valakinek egy éven keresztül nem megy, akkor nincs miről beszélni. Gondold csak el, a mostani formája alapján leigazolná a Barca Decot, Ronnit, Xavit, Zambrottát? Ugyan dehogy!
Titinho
Director del Fútbol

2008.02.06. 09:31:37

Egyes források szerint a Racing Santander és az FC Barcelona megegyezett Ezequiel Garay átigazolásával kapcsolatban :!:

http://www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=575664

14,25 millió €-ért vált klubot az argentín védő a nyáron, amit a Barca 3 részletben fog kifizetni! (4,75m€ most, ugyanennyi majd a nyáron és mégegyszer ez az összeg lesz decemberben) A színfalak mögött hetek óta tartó tárgyalások lezárultak így már csak a játékossal kell megegyezni a fizetési feltételekben! Ez azzzz!!!!! :twisted:
Més que un club :!:

"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff
Karashu
Jugador d'estrella

2008.02.05. 18:32:33

Ronaldinho&Barca írta: DEconak szerintem adjunk kis esélyt még.. Év elején emlékezzetek vissza hogy dicsértük a jó játéka, szép megoldásai miatt. Most sérülés után jött vissza, bizonyítani fog még ebben biztos vagyok.
Hát, sztem a jó formában lévő Deco-t már soha nem fogjuk újra látni, vagy ha igen, akkor az tiszavirág életű lesz! Ide kell hozni a helyére Diego-t, és kész! Most melyik a jobb? Várni egy 30 valahány éves játékosra, hogy formába lendüljön, vagy idehozni egy huszonéves aktív jó focistát, aki tökéletesen helyettesítené?!
VISCA EL BARCA!!! MINDHALÁLIG!!!
2008. május - A Bukás - Rijkaard utolsó napjai
Puyol, Messi, Henry és Alves a legnagyobbaaaaak!! :D
Csakis a saját magam zsoldosa vagyok!
Nyíregyházán beszállnék egy szerepjátékos partiba! M.A.G.U.S. elsősorban, de Vampire-rel és D&D-vel is eljátszok! Msn-n keress meg! Thnx! :)
Eddig jól kenjük Pep! :) Serlegeket és örömkönnyeket a szurkolóknak! :)
aky01
Jugador d'estrella

2008.02.05. 16:41:12

Edzőkérdésről...Szerintem nem fogják ide híni-sajnos- Mou-t,mert Krojf nem szereti a stílusát,meg Frank a barátja,meg még azt is mondja hogy nem kell elküldeni Franket mert a klubbnak stabilitásra van szüksége!
Megmondom őszintén én marhára örülnék José Mou-nak!!!
Minap néztem a eurosportot,most ott kérdezik ki mindig a véleményét az afrika kupáról.Elmondta nyáron akármelyik csapathoz is kerül,biztosan fog igazolni 3-4 afrikai játékost! Tök egyetértek vele!
EuroBarça Tour 2009
Proxima estáció: Sagrera
Visça el Pinchos muronos!
Kép
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2008.02.05. 16:24:57

Szerintem valahogy Lampard nem a barcába való.. kiválló játékos elismerem és a tehetségét, de nekem valahogy nehéz elképzelni a barcában. Xavi szerintem szintén kiválló játékos barcában, hiányolom kicsit a régi bomba lövéseit, és kicsit a kedvet a játékába, de az ő hiányát az biztos hogy megéreznénk. A csapat egyik pillére ő.
DEconak szerintem adjunk kis esélyt még.. Év elején emlékezzetek vissza hogy dicsértük a jó játéka, szép megoldásai miatt. Most sérülés után jött vissza, bizonyítani fog még ebben biztos vagyok. Remélem mindketten a barcában fognak megöregedni:)
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
haze71
Entrenador del Barça

2008.02.05. 16:11:23

Ez a Deco - Lampard cser nekem tavaly annyira kézenfekvő volt! Sajnos nem jött össze. Most már nem biztos, hogy szükség lesz rá. 30 éves játékos (bármekkora név is legyen) nem veszi fel a versenyt a fiatal titánokkal. Azért egy jól lövő középpályás nagyon kéne. Nekem Deco és Xavi nem hiányozna. (ne utáljatok érte)
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2008.02.05. 15:45:31

Azta.. ezt a hírt.. :D Lampard barcelonába költözik és nyáron a katalán csapatba akar igazolni... :D azért durva miket kinem találnak...
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
Karashu
Jugador d'estrella

2008.02.05. 15:18:50

Mondjuk Mourinho szépen helyre rakna mindent, tudná hogy kit kéne hova igazolni, ha Laporta nem egy barom, akkor Jose-t leülteti a kispadra!
Lampard meg inkább az Espanyolba menjen, ott 120%, hogy tudna érvényesülni, meg akkor a csajától se lenne távol! :)
(sztem Essien jól eljátszogatna Yaya-val!)
VISCA EL BARCA!!! MINDHALÁLIG!!!
2008. május - A Bukás - Rijkaard utolsó napjai
Puyol, Messi, Henry és Alves a legnagyobbaaaaak!! :D
Csakis a saját magam zsoldosa vagyok!
Nyíregyházán beszállnék egy szerepjátékos partiba! M.A.G.U.S. elsősorban, de Vampire-rel és D&D-vel is eljátszok! Msn-n keress meg! Thnx! :)
Eddig jól kenjük Pep! :) Serlegeket és örömkönnyeket a szurkolóknak! :)
barca99
Llegenda del Barça

2008.02.05. 14:51:40

Én azért Guddyról sem gondoltam volna a Chelsea-s évei után, hogy tud ennyire gyenge is lenni. :)

Tehát nekem Lampard nagyon-nagyon nem kellene. 30 éves, egyáltalán nem ismeri ezt a futball-kultúrát, és övé lenne a legfontosabb poszt. Mert asszem ez így világossá vált, hogy amikor nem irányít senki, akkor nagyon nagy gáz van.

Az átlövései meg Tourénak is jók, meg Xavinak is. Csupán nem értem, hogy miért nem próbálkoznak. Ez csak a "taktika" része, mert állandóan próbáljuk bejutattnia bogyót a 16-oson belülre. :roll: So-so nekem az átlövései sem akkora érv. :)

Most a Werderes Diego szimpatikus, aztán Txiki úgyis jobban ért ehhez. :)
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2008.02.05. 14:39:13

G-Jay írta:
Fernando írta:.... Lampard....Nagyobb játékosnak tartom mint Deco-t :roll: :wink:
Mégis miért tartod nagyobbnak?

G.
Igaz, hogy két teljesen különböző stílusú középpályásról van szó, de amire a Barcána szerintem szüksége van a középpályáján az egy Lampard stílusú játékos. Nemcsak iszonyú gólerős, hanem jól osztogat és rengeteget dolgozik mezőnyben. Az ő átlövéseire nagyon nagy szükség lenne. Annyira mostmár nem erőltetném a leigazolását, mint korábban, mert már 30 éves lesz, ráadásul ez a keret nem viselne el több sztárjátékost. A számok azt hiszem magáért beszélnek...

Kép
Barcaforever
Director del Fútbol

2008.02.05. 13:54:13

Ide Mourinho akkor jönne, max ha Rosselt megválasztanák.De attól h ő is érdekes természetü, átlátná, a Barcelonának nem anti focira van szüksége.

Bár ki tudja egy jó segédedzővel, lehet megoldható lennen a probléma.

Dorgbát biztos magával hozná José.Lampardot se zárnám ki.
Kép
G-Jay
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2008.02.05. 12:51:24

Fernando írta:.... Lampard....Nagyobb játékosnak tartom mint Deco-t :roll: :wink:
Mégis miért tartod nagyobbnak? Szerintem egy csúcsformában lévő Deco jobb mint Lámpa! Sokkal jobban passzol, hosszú labdái is jobbak! Ennek ellenére a jelenlegi Deco helyett nagyon nem bánnám ha valaki más lenne, de az ne Lámpa legyen már....van több jobb játékos is arra a posztra!
Most lehet hogy sokan nem értenek meg, de sztem nem külföldi, hanem hazai játékosokkal kéne egy kicsit építkezni! Olyanokkal mint Iniesta, Fabregas, Xavi, Puyol, Bojan, Torres, Ramos! Azt akarom ezekkel a nevekkel sugallni, hogy Spanyolország, és Katalónia is ad olyan játékosokat, akiket érdemes beépíteni! Én támogatom azt is, ami az UEFA talált ki, hogy több hazai játékos legyen! Mégiscsak spanyol bajnokság, és nemzetközi porondon is spanyolországot és katalóniát képviseli a Barca! Lehet hogy ez nekünk magyaroknak annyira nem fontos, de ha belegondolok pl a DVSC-ben én is jobban örültem amikor Kerekes volt a csatár nem Sidibe meg Kouehamuhaha vagy kicsoda...
Nemtom hogy értetek e, meg hogy egyedül vagyok e ezzel, de én így gondolom...

G.
¡Visca El Barça! ¡Visca Cataluna! Més Que Un Club...
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
Lezárt