Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Vicente-vel egyetértek én is! Már évek óta nekem is kedvencem, de ő egy kicsit olyan mint a Real-nál Raúl vagy nálunk Puyol. ŐsValenciás!!! A Valenciából a másik ígéretes balszélső Silva is jó vétel lenne...Gomezinho írta:de a szélre még kellene nekem csak a balszélre gondolok oda Vicente!!nagyon szeretem és szerintem istenien érezné itt magát !!!Ő sztem az egyik legjobb spanyol labdarugó!!És annyira drága se lenne és amilyen helyzetben van a VAlencia...
Lehet benne vmi, de a legnagyobb sikereket is a 4-3-3-mal értük el, mindenesetre az igaz, h a taktikai repertoár bővítése biztos nem lenne hátrány. Remélem Frankie is olvas fórumotGomezinho írta:Tourénak a helye szerintem is megkérdőjelezhetetlen!!! De sajnos a másik 2 középpályásposzt elég gyengus mostanában!!De a legegyszerűbb az lenne ha az egész taktikán változtatnánk és átállnánk egy 4-4-2 re mert ez szerintem sokkal jobban érvényesülne ezekkel a játékosokkal akik nekünk vannak!!!JA és nem az angol 4-4-2 re gondolok !!aki tudja mire gondolok szerintem igazat ad nekem!!
Lehet, h az lesz ebből, h Edmilson atya elmegy, aztán Rafa meg föllép kp.ra... sztem Marquez-t amúgy a világ legnagyobb baromsága lenne eladni...Aprieto írta:Persze. Csak felvázoltam mi a helyzet jelenleg... csak aztán nehogy az legyen, hogy eladják Thuramot, Marquezt (aki egyébként tud szerepelni középpályán is, Garay pedig tudtommal nem) és lesz 3 minőségi hátvédünk, de csak kettő játszik ugye... Ha meg mindhárman játszanak akkor Zambrotta nem, aki ha nem játszik elmegy, Puyolra meg szükség van középen... NEM szélen. Melyik is jobb?
Egy szó mint száz: többre tartottam volna felepénzből megvenni Tiagot és akkor csókolom. Nem idehozni Garayt a gyakorlatilag semmiért, mert az övé aztán nem hiányposzt.
lehet, hogy ők tudnak bizonyos dolgokat, amiket mi nem, nem hiszem, hogy felesleges csak úgy idehoznak egy hátvédet...Aprieto írta: FURCSA.
És akkor még nem írtam le teljesen amit gondolok
Csak azt ne! Egy egyesület lehet jófej a régi játékosaival, de akkor nam fognak jönni az eredmények. 30 év felett az erő és motiváció elfogy. Ezért sem értem Henry idehozatalát. Fiatal tehetségeket kell kinevelni vagy leigazolni. Ez az adjunk még esélyt dolog nagyon gyereks! Előszöris esélyt az edző adhat csak, másodsorban pedig ha valakinek egy éven keresztül nem megy, akkor nincs miről beszélni. Gondold csak el, a mostani formája alapján leigazolná a Barca Decot, Ronnit, Xavit, Zambrottát? Ugyan dehogy!Ronaldinho&Barca írta:Remélem mindketten a barcában fognak megöregedni:)
Hát, sztem a jó formában lévő Deco-t már soha nem fogjuk újra látni, vagy ha igen, akkor az tiszavirág életű lesz! Ide kell hozni a helyére Diego-t, és kész! Most melyik a jobb? Várni egy 30 valahány éves játékosra, hogy formába lendüljön, vagy idehozni egy huszonéves aktív jó focistát, aki tökéletesen helyettesítené?!Ronaldinho&Barca írta: DEconak szerintem adjunk kis esélyt még.. Év elején emlékezzetek vissza hogy dicsértük a jó játéka, szép megoldásai miatt. Most sérülés után jött vissza, bizonyítani fog még ebben biztos vagyok.
Igaz, hogy két teljesen különböző stílusú középpályásról van szó, de amire a Barcána szerintem szüksége van a középpályáján az egy Lampard stílusú játékos. Nemcsak iszonyú gólerős, hanem jól osztogat és rengeteget dolgozik mezőnyben. Az ő átlövéseire nagyon nagy szükség lenne. Annyira mostmár nem erőltetném a leigazolását, mint korábban, mert már 30 éves lesz, ráadásul ez a keret nem viselne el több sztárjátékost. A számok azt hiszem magáért beszélnek...G-Jay írta:Mégis miért tartod nagyobbnak?Fernando írta:.... Lampard....Nagyobb játékosnak tartom mint Deco-t![]()
G.
Mégis miért tartod nagyobbnak? Szerintem egy csúcsformában lévő Deco jobb mint Lámpa! Sokkal jobban passzol, hosszú labdái is jobbak! Ennek ellenére a jelenlegi Deco helyett nagyon nem bánnám ha valaki más lenne, de az ne Lámpa legyen már....van több jobb játékos is arra a posztra!Fernando írta:.... Lampard....Nagyobb játékosnak tartom mint Deco-t![]()