mert már azt is olvastam hogy a barca lemondott Villáról....
igaz ez??

spanyol El Mundo napilap értesülései szerint David Villa, a Valencia játékosa kész lemondani jövőbeni keresetének egy részéről, hogy a Barcelona meg tudja venni jelenlegi csapatától.-ezt most olvastam,tehát a hir igaz.pityi írta:ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ hogy lehet ilyet írnielbandi írta: Most te ezt átgondoltad hogy mi írtáál ember?![]()
Ha jön akkor szerinted ingyen fog játszani?![]()
Istenem.![]()
![]()
Ez igaz,lehet hogy úgy be fog válni mint Alves.Fernando írta:Ezen nevettem. Borzasztó butaságokat írszboixosnoisbarca írta:Ezt a Maxwellt minek kellett leigazolni.Vmi normálisabb balhátvédet is találhattak vna.Remélem Abidal visszanyeri a régi formáját,mert ez a Maxvell egy pancser ráadásul Interes is ami csak ront az öszképen.Ha nem igazoljuk le Villat nagyon csalódott leszek ha pedig 1 Forlan kerül Etoo helyére akkor még jobban.Ibrahimocsöcsről nem is beszélve...Ilyen verebek nem kellenek Barcelonaba!!!Valakit utálni mert Interes, meg Maxwellt lepancserozni
Bocs
Bírom az ilyen hozzászólásokat...te láttad egyszer is játszani?boixosnoisbarca írta:Ezt a Maxwellt minek kellett leigazolni.Vmi normálisabb balhátvédet is találhattak vna.Remélem Abidal visszanyeri a régi formáját,mert ez a Maxvell egy pancser ráadásul Interes is ami csak ront az öszképen.Ha nem igazoljuk le Villat nagyon csalódott leszek ha pedig 1 Forlan kerül Etoo helyére akkor még jobban.Ibrahimocsöcsről nem is beszélve...Ilyen verebek nem kellenek Barcelonaba!!!
Ezen nevettem. Borzasztó butaságokat írszboixosnoisbarca írta:Ezt a Maxwellt minek kellett leigazolni.Vmi normálisabb balhátvédet is találhattak vna.Remélem Abidal visszanyeri a régi formáját,mert ez a Maxvell egy pancser ráadásul Interes is ami csak ront az öszképen.Ha nem igazoljuk le Villat nagyon csalódott leszek ha pedig 1 Forlan kerül Etoo helyére akkor még jobban.Ibrahimocsöcsről nem is beszélve...Ilyen verebek nem kellenek Barcelonaba!!!
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ hogy lehet ilyet írnielbandi írta:Most te ezt átgondoltad hogy mi írtáál ember?czirlemate írta:Villa lemond a teljes fizujáról, hogy itt játszhasson![]()
Ha jön akkor szerinted ingyen fog játszani?![]()
Istenem.
Most te ezt átgondoltad hogy mi írtáál ember?czirlemate írta:Villa lemond a teljes fizujáról, hogy itt játszhasson
És lám így keletkeznek az égbe kiáltó hüyeségek. Milyen teljes fizu ember? Hol olvastál te ilyet? Jééézus.czirlemate írta:Villa lemond a teljes fizujáról, hogy itt játszhasson, akkor az nagyon derék dolog! Mikor tett volna eto'o ilyet ebben a helyzetben. eto'o-nak csak "munkahely" kell, az pedig mindegy, hogy melyik csapat!![]()
Sztem igazoljuk le villát és küldjük el eto'o-t olcsón a Milan-ba (a lényeg, hogylegalább kapjunk érte pénzz!) .
teljes mértékben egyetértek veled.... egy nagyon jó kp megszerzése majdnem olyan létfontosságú mint a középcsatárkérdés... ugyanis szerintem azzal mindannyian egyetértünk hogy nem várhatjuk el xavi-ini duótól hogy végigcsinálják az egész szezont... kell egy harmadik hasonlóan jó képességű kp és hárman megoldanák rotálva az idényt... szerintem ennek a megoldása szintén kulcsfontosságú...Predator írta:Nem szoktam ebbe a topicba írni,de most megteszem,mert kicsit aggódom...
Hogy miért? Mert a következő szezon nagy zsúfolt,nehéz és hosszú lesz...ráadásul Válogatott fordulók+Afrika kupa...
A helyzet az,h hiába van egy Xavink,Iniestank,Tourenk a középpályán+Keita,Busquets,Marquez esetleg meg a fiatalok...hát...ez így elég harmatos...minőségi ez egyértelmű,de sajnos rövid a pad és ha sérülés van(ne legyen) meg vagyunk lőve...
Guddy vszínűleg távozik,Hleb Interbe kölcsönbe...az ő helyüket fiatalok vehetik át
A lényeg,hogy ne legyen off úgy érzem,h muszáj egy (vagy akár 2 is)minőségi erősítés a középpályára: Fabregas,Silva,Mata...nem olcsó,ez tény,de vmit tenni kell,mert így necces lesz a szezon
Villa...állítólag 42-t adtunk vna érte...Valencia 50-t kér...Villa hajlandó 4 év alatt éveként 2 millióval csökkenteni a fizuját(goal),akkor elvileg ugyanott vagyunk,nem? Mindenképp örülnék neki és szerintem be is válna...és Eto'o pótlására talán Ő a legmegfelelőbb
bocsi,hogy hosszú lett
Láttam h írtad de én kiegészítettem ... mielőtt kritizálsz olvasd el jól amit kritizálsz.Barcagirl24 írta:Ezt irtam pár hszvel ezelőttBarcelona144 írta:Szerintem a Barca megpróbálhatná azt h Eto'o-t elcseréli Villára vagy Ibrára, csak Forlanra ne....És ha Eto'o-t kevésnek tartanák akkor ráfifetne a Barca egy pár milla Eurót.Mielőtt írsz néha olvass vissza
Így van. Guddy helyére lejön majd Hleb. Keirrison pedig majd Hleb "helyére". Caceres mehet kölcsönbe helyére Henrique, Samut pedig lecserélni Villára.lionelmessi19 írta:
Hlebről Pep jelentette ki, hogy marad itt. Bojanról Laporta.
Militoval tavaly se számoltunk, ő ha úgy tetszik, még plusz lehetőség azzal, hogy talán felépül.
Cáceres talán megy kölcsönbe, ott a helyén Henrique.
Guddy az egyetlen, aki ha elmegy pótolni kell esetleg, de pados játékost meg nem nehéz szerezni. Persze az is lehet h nem is fogunk, egyszerűen végre lehetőséget kap kp-n Hleb, aminek nagyon örülnék.
Hlebről Pep jelentette ki, hogy marad itt. Bojanról Laporta.skadi írta:[
és guddy helye?
vagy akik kölcsönbe mennek,mehetnek:
hleb, caseres,bojan?
és akkor még militot nem is említettük...
amúgy igazad van, a csapatnak van egy tizen-pár fös
gerince, aki tavaly végigpofozta európát,
de közhellyel élve:
jobb félni mint megilyedni.. nem?
és guddy helye?lionelmessi19 írta:skadi írta:már annyira unom,az egészet.
semmit sem tudunk,
mindenki mást mond,
mindenki mást szeretne,
ki jön ,ki marad,
ki az aki rosszarc,ki a jófiú.
pep csendben van,
laporta mosolyog.
lassan elkezdödik az alapozás
és ha addigra nincs kész a csapat,
az még csúnyán visszaüthet.
azt meg nem szeretném.
gondolom ti se.
Hey Skadi!
Nagyrészt osztom a dolgot, de nefeledd el, hogy az utsó rész azért nemigen állja meg a helyét.
Kész csapatunk van, amely háromszoros bajnok. Minden egyéb csak kis kiegészítés lehet, így egy csatárcsere (Eto'o valakire esetleg), vagy most a Maxwell gyerek Syl helyén...
Hey Skadi!skadi írta:már annyira unom,az egészet.
semmit sem tudunk,
mindenki mást mond,
mindenki mást szeretne,
ki jön ,ki marad,
ki az aki rosszarc,ki a jófiú.
pep csendben van,
laporta mosolyog.
lassan elkezdödik az alapozás
és ha addigra nincs kész a csapat,
az még csúnyán visszaüthet.
azt meg nem szeretném.
gondolom ti se.
Hátha Ibra-vásárlási opciója lenne....looka írta:http://goal.com/en/news/11/transfer-zon ... al-italian
Eszerint Hleb mégsem marad...1 éves kölcsönszerződés, vásárlási opcióval az Interhez, lehet ezért volt olyan gyors a Maxwell szerződés...
Persze ez nem tuti, de azért a Sky Sport ált megbízható...