Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Jah imádom az ilyen meccseket. Newcastlelel is így estem ki tavaly az FA kupából a Boro ellen. Helyzetük is alig volt nekem meg kb 4szer annyi és 2-1 lett nekik.barca99 írta:Kluinak, szeretettel...
Úgy nézzétek, hogy ez lett volna az első vereségem a szezonban, és Guddy 94.15-kor lőtte, holott 3 perc volt csak a hosszabbítás.Persze a kapus lett a MoM...
Krvára idegesítőek ezek a meccsek...
Nekem meg olyan is volt, hogy az ellenfélnek 2 helyzete volt, nekem 10, és 2-0 lett...De mind1, már meg sem lepődök...Ja, az meg külön téma, hogy nem azt csinálják, amit taktikának beállítok...Victor_Valdes írta:Hát azért van olyan a west Brommal feljuttomm megvertem 3-1 -re a Chelseát!!!Zozzy 5 írta:Na, máris látom a hátulütőket...
Gép olyanokat becsítel, hogy nézekLaci írta, hogy közép és kiscsapattal nem érdemes lenni, mert nem enged úgyse meglepetést okozni. Ezt észre is vettem...Annyit nem ér ez a [auto_cenzúra], hogy felidegeljem magam, úgyhogy nem fogok vele annyit játszani, max. kezdek egy nagycsapattal.
Hát azért van olyan a west Brommal feljuttomm megvertem 3-1 -re a Chelseát!!!Zozzy 5 írta:Na, máris látom a hátulütőket...
Gép olyanokat becsítel, hogy nézekLaci írta, hogy közép és kiscsapattal nem érdemes lenni, mert nem enged úgyse meglepetést okozni. Ezt észre is vettem...Annyit nem ér ez a [auto_cenzúra], hogy felidegeljem magam, úgyhogy nem fogok vele annyit játszani, max. kezdek egy nagycsapattal.
Könnyű? Első 6 forduló után 1 döntetlen 5 vereséggel csontutolsó voltam.Zozzy 5 írta: Könnyű a NC-velEgyébként miért nem teszel fel logókat?
Könnyű a NC-velKluivertinho írta:
Befejeztem tehát 1. idényem a Newcastlelel. Lelkiismeret furdalásom van, mert a Tottenham pont azzal esett ki, hogy megvertem őket az utolsó előtti fordulóban. Pedig szurkoltam nekik, hogy bent maradjanak.Sir Alexel nem akarnak szerződést hosszabbítani és én vagyok az egyik esélyes a MU manageri posztjára.
Nálam már volt kétszer is ilyen, és mind kétszer hosszabítottak vele, mondjuk egyszer se jelentkeztem a munkára. Szerintem ne jelentkezz be, 1 év után nem fogják kirúgni szvsz.Kluivertinho írta: Sir Alexel nem akarnak szerződést hosszabbítani és én vagyok az egyik esélyes a MU manageri posztjára.
PontosanKralo írta: FM-ben más egyedi vizuális élményed nincs...
FM-ben más egyedi vizuális élményed nincs...Game90 írta:Passz...de nekem nem számít annyira a mezszín ill. a logó.Zozzy 5 írta:Egy svéd középcsapatnál, akikről még a világon semmit nem hallottál mit néznél meg?
Bár azért ne legyen egy zsák szr a logójukon...
Passz...de nekem nem számít annyira a mezszín ill. a logó.Zozzy 5 írta:Egy svéd középcsapatnál, akikről még a világon semmit nem hallottál mit néznél meg?