Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Jó azért ha Dinho 10es akkor Robinho 4-5ös.Swineherd írta:fogsz te még nézni...technikailag Ronnie közelében sincs
Láttam, bár belesült...Vito írta:figyelmeztetlek Swine, hogy Ronnie készíti új cselspecialítását...
...a szerencsésebbek(Barcások) már láthatták.
én a helyedben szólnék Salgadonak, nehogy az legyen, mint a múltkor...
Koszonom a szakértoi véleményt! Pfff..Badi írta:hát ha ezt elfogulatlanság nélkül mondod, akkor nincs sok közöd a focihoz..
Fogadni mernék, he nem lex az! En ahányszor láttam játxanimindig 0 volt.Badi írta:Az elfogultság szól belőletek..![]()
Robinho világsztár lesz...le kell fogadni hogy nem nálunk
Az a kép a Puskás Ferenc Stadionban készült!Xavi írta:Barcelonában jobb nők vannak ám...
Ronaldinho...Maxi írta:Akkor Meesiből mi lesz ha így folyxtatja???Badi írta:Az elfogultság szól belőletek..![]()
Robinho világsztár lesz...le kell fogadni hogy nem nálunk
Én is így vagyok vele!a Könf.kupa előtt még király volt nekem alatt már nem annyira most meg egy középszerű játékos!LG írta:Ne vicceljetek Robinhoval, minnél tobbxor látom játxani,annál inkább meggyozodok rola,h 1 nagy 0.
Hát eléggé az. Inkább a Humor topicban lenne a helye.Enrique írta:Így mindjárt más...![]()
![]()
Robinho? Jobb lesz, mint Ronaldinho?? Pff.....![]()
![]()
![]()
Vakmerő álláspont, nem mondom..