Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
IvánC írta:Neked nyilván értelmezési gondjaid vannak. Én nem azt írtam, hogy Sennát választották az EB legjobbjának, jól tudom, hogy Xavit. Ettol fuggetlenul Senna volt az EB legjobbja.Tényleg felesleges, a srác azt sem tudja kit választottak az EB legjobbjának. Remélem nem fakad sírva, ha megtudja hogy Xavi lett.
Mindketten ott voltak a top5be, de választani kellett, és nem ok nélkül tették!IvánC írta:Neked nyilván értelmezési gondjaid vannak. Én nem azt írtam, hogy Sennát választották az EB legjobbjának, jól tudom, hogy Xavit. Ettol fuggetlenul Senna volt az EB legjobbja.Tényleg felesleges, a srác azt sem tudja kit választottak az EB legjobbjának. Remélem nem fakad sírva, ha megtudja hogy Xavi lett.
Xavi volt már 1000 bocs.IvánC írta: EB legjobb játékosa Marcos Senna volt, ha már itt tartunk.
Neked nyilván értelmezési gondjaid vannak. Én nem azt írtam, hogy Sennát választották az EB legjobbjának, jól tudom, hogy Xavit. Ettol fuggetlenul Senna volt az EB legjobbja.Tényleg felesleges, a srác azt sem tudja kit választottak az EB legjobbjának. Remélem nem fakad sírva, ha megtudja hogy Xavi lett.
Végre. Bizony, az eredmények onmagukért beszélnek.Az eredmények önmagukért beszélnek, a szaksajtó önmagáért beszél, szóval azt hiszem, ezt a vitát le is zárhatjuk...
Fél éve volt....De ha ezt emlegeted,akkor nem annak élsz!És ha ettől jobban alszol,akkor mondogasd cs magadnak,h miket nyertetek ANNO.Mivel MOST naon savanyú a szőlő odaát
Meg is nézem a Barca meccseket olykor, nekem ezzel nincs gondom.Ennek szellemében nézzétek ezt a Barcelon
Ha már itt tartunk nekem egész reggelig van idom, ma már letudtam a vizsgámat egy jó kis C-re, szóval nekem aztán van idom.Apropó,alvás!Hallottad ezt a durranást?Lőtték felfelé a pizsidet
Háááááhhhhhh!!!Rivaldo11 írta:Ennyi erővel guti hozhatna magával egy széket is a pálya közepére. Ne álldogálljon már szerencsétlen, ha futnia úgysem kell.![]()
Igen van egy kiskülömbség Csoki és közte...Csoki legalább őszintén bevalja hogy a mostani madrid"nem a legjobb":lol:és minden mondatát alátámasztja valamivelKalap1988 írta:Szerintem fölösleges folytatni ezt a vitát, szinte csak Csoki az az idelátogató realosok közül,akivel érdemes vitázni ( előre is elnézést attól,akit megbántok). Lehetséges, hogy a srácoknak az ínséges esztendők alatt eltompultak az érzékszerveik, azért nem ismerik fel a szép futballt. Vegyétek elő az archívumból a 7-8 évvel ezelőtti meccseiteket és rájöttök,h nagyot tévedtek. Ennek szellemében nézzétek ezt a Barcelonát. hozzászólva a témához én Casillast tudnám elképzelni itt a kezdőben, valamint Ramost, aki Alves cseréje lenne:):) Senki mást! Ezt halál komolyan mondom. Nem egy szint a két keret!
EB legjobb játékosa Marcos Senna volt, ha már itt tartunk.Plusz az EB legjobb játékosát..
Ne drogozz. Sneijder eredeti posztja szorosan a csatárok mogott van, azért játszik VKP-t vagy szélsot, mert Mijatovic egy barom,aki nem tud igazolni.Nincs egy épkézláb irányítotok. Embarassed
Ki a fene az a Marcos?Robben-Hleb......na ne rohogtessllas-Valdés Arrow Casillas
Dudek-Pinto Arrow Pinto
Alves-Ramos Arrow x
Puyol-Cannavaro Arrow Puyol
Metzelder-Cáceres Arrow Cáceres
Heinze-Sylvinho Arrow x
Piqué-Pepe Arrow Pepe
Abidal-Marcos Arrow x
M. Diarra-Touré Arrow Touré
Gago-Busquets Arrow x
Guti-Xavi Arrow Xavi
Sneijder-Iniesta Arrow Iniesta
Robben-Hleb Arrow x
van der Vaart-Keita Arrow Keita
Raúl-Henry Arrow Henry
van Nistelrooy-Eto'o Arrow a sérülés nélkül is Eto'o
Higuaín-Messi Arrow Very Happy
Saviola-Bojan Arrow Saviola
Maradjon csak amióta írta azt a gutis baromságátmiihii írta: Te meg ahelyett ,h ide írogatsz fasságokat,inkább csomagold át a cumódat a hazai pályádramadridista,tudod...
Megértő fülekre találsz és vevők az ilyen baromságokra.
Egy focistának nem kell futnia-grat!Jah,mondjuk igazad is van ebben,a kispadon a helye,ott nem kell futni.![]()
Xavis dolgot nem is kommentálom,mert autocenzúra lenne végig.
De ha ezt emlegeted,akkor nem annak élsz!És ha ettől jobban alszol,akkor mondogasd cs magadnak,h miket nyertetek ANNO.Mivel MOST naon savanyú a szőlő odaátIvánC írta:Annak élek. Mint az utolsó két évben is annak éltem és akkor sem mink nyertunk bajnokságot, hanem a liga volt gyenge, rossz felé fúj a szél meg a globális felmelegedés......Élj a mának,tesó!
kisfiú? érett asszony, túl a harmadik x-en.Rivaldo11 írta: Gutinak nem kell futbnia...Ember! Ez nem csocsó. Itt mindenkinek futnia kell, még az sem kifogás, ha az a valaki egy tenyérbemászó, nyálas, gyenge sz.r
Xavinak a lába nyomába sem ér a kisfiú(?)
Az eredmények önmagukért beszélnek, a szaksajtó önmagáért beszél, szóval azt hiszem, ezt a vitát le is zárhatjuk...IvánC írta:Alves, Puyol, Abidal, Xavi, Toure, Iniesta![]()
![]()
![]()
Alves oké,tobbi az felejtosMessin kívul nem kellene senki.meg a teljes támadósorGuti.....neki nem kell futnia,ha a posztján játszik. Kényszerbol volt VKP-nak rakva az meg is látszott rajta. És ilyen Xavinál csak háromszor tobb esze van a focihoz.ha gutival meg pepével jössz
Pepe........porcelánláb vedo, nekem nem a kedvencem, de a képességeit nem vitatom el.
A velunk torodés helyett vegyetek már kapust
Te meg ahelyett ,h ide írogatsz fasságokat,inkább csomagold át a cumódat a hazai pályádraIvánC írta:Alves, Puyol, Abidal, Xavi, Toure, Iniesta![]()
![]()
![]()
Alves oké,tobbi az felejtosMessin kívul nem kellene senki.meg a teljes támadósorGuti.....neki nem kell futnia,ha a posztján játszik. Kényszerbol volt VKP-nak rakva az meg is látszott rajta. És ilyen Xavinál csak háromszor tobb esze van a focihoz.ha gutival meg pepével jössz
Pepe........porcelánláb vedo, nekem nem a kedvencem, de a képességeit nem vitatom el.
A velunk torodés helyett vegyetek már kapust
nah megkaptam a kérdésemre végül a választIvánC írta:Messin kívul nem kellene senki.meg a teljes támadósor