Barca vs. Real

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Kalap1988
Director del Fútbol

2009.01.06. 22:58:28

Látom kedves realos vendég a lényegi dolgokat emelted ki a hozzászólásokból:):) Gratulálok! Na mind1... Ha jártál volna itt fél éve, mi akkor elismertük , h jobb a real, nem tetszett és nem néztük szívesen,mert szép foci akkor sem volt, de jobbak voltatok, mert mi rakás szarok voltunk ( bocsánat a szóért). viszont példát vehetnél Csoki barátodról,akinek nem gond elismerni, hogy sokkal jobb a keretünk és a mentalitás is. Guti és Xavi pedig nem említhető egy lapon. Guti futás nélkül, 3 jó passzal ( kiemelkedő passzokra gondolok, amik tényleg szépek) elvegetál egy meccsen. A galaktikus csapatban ez még elment , megoldották helyette,de most nem.Nem véletlen, hogy a válogatott közelébe sem engedik már egy ideje, még a padon sincs. Szted ez véletlen? Vagy mindenki vak csak a realosok nem?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Kalap1988 2009.01.06. 23:00:40-kor.
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2009.01.06. 22:57:56

IvánC írta:
Tényleg felesleges, a srác azt sem tudja kit választottak az EB legjobbjának. Remélem nem fakad sírva, ha megtudja hogy Xavi lett.
Neked nyilván értelmezési gondjaid vannak. Én nem azt írtam, hogy Sennát választották az EB legjobbjának, jól tudom, hogy Xavit. Ettol fuggetlenul Senna volt az EB legjobbja.

:lol: ezt egyre jobban élvezem.
Nagy pech, hogy az UEFA dönt. De Te ettől még küldhetsz légipostán egy vázát Sennának, hogy Nálad Ő nyert. :lol:
Rivaldo-A Legnagyobb.
kennyke04
Entrenador del Barça

2009.01.06. 22:57:08

IvánC írta:
Tényleg felesleges, a srác azt sem tudja kit választottak az EB legjobbjának. Remélem nem fakad sírva, ha megtudja hogy Xavi lett.
Neked nyilván értelmezési gondjaid vannak. Én nem azt írtam, hogy Sennát választották az EB legjobbjának, jól tudom, hogy Xavit. Ettol fuggetlenul Senna volt az EB legjobbja.
Mindketten ott voltak a top5be, de választani kellett, és nem ok nélkül tették!
IvánC
Madridista

2009.01.06. 22:56:40

Csoki legalább őszintén bevalja hogy a mostani madrid"nem a legjob
:arrow:
Nekem sosem gond elismerni, hogy most jobb a Barcelona, mert most jobb a Barcelona.
Kép
szajko
Director del Fútbol

2009.01.06. 22:56:20

IvánC írta: EB legjobb játékosa Marcos Senna volt, ha már itt tartunk.
Xavi volt már 1000 bocs. :lol:
Capon
Llegenda del Barça

2009.01.06. 22:54:13

Szerintem addig semmi probléma nincs IvánC-al amíg csak a maga igazát erőlteti. Amíg nem sérteget és pocskondiázza le az itt fórumozókat és a csapatot addig tök szórakoztató. Legalábbis egy két beszóláson mindig jókat röhögök: ne drogozz és hasonlók
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
IvánC
Madridista

2009.01.06. 22:54:07

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára IvánC 2009.01.06. 22:54:49-kor.
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.01.06. 22:52:51

Robben valóban jobb idén eddig mint itt Hleb, többi viszont nem állja meg a helyét.

Guti már jó ideje rosszabb mint Xavi, ez tény. az is h volt olyan év,amikor guti jobb volt MÉG, és ezen van a hangsúly.

de ha a jelenben élsz, akkor összehasonlításaid nagyrésze butaság.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
IvánC
Madridista

2009.01.06. 22:52:47

Az eredmények önmagukért beszélnek, a szaksajtó önmagáért beszél, szóval azt hiszem, ezt a vitát le is zárhatjuk...
Végre. Bizony, az eredmények onmagukért beszélnek.
De ha ezt emlegeted,akkor nem annak élsz!És ha ettől jobban alszol,akkor mondogasd cs magadnak,h miket nyertetek ANNO.Mivel MOST naon savanyú a szőlő odaát
Fél éve volt.... :lol: Na mind1.
Nekem sosem gond elismerni, hogy most jobb a Barcelona, mert most jobb a Barcelona. Ezt olykor fordítva is elvárnám.
Ennek szellemében nézzétek ezt a Barcelon
Meg is nézem a Barca meccseket olykor, nekem ezzel nincs gondom.
Apropó,alvás!Hallottad ezt a durranást?Lőtték felfelé a pizsidet
Ha már itt tartunk nekem egész reggelig van idom, ma már letudtam a vizsgámat egy jó kis C-re, szóval nekem aztán van idom.
Kép
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2009.01.06. 22:51:18

Tényleg felesleges, a srác azt sem tudja kit választottak az EB legjobbjának. Remélem nem fakad sírva, ha megtudja hogy Xavi lett. :lol: így, fél évvel az eb után illik elmondani.
A két keret-ahogy írták előttem-nem egy szint.
Rivaldo-A Legnagyobb.
miihii
KHAL

2009.01.06. 22:50:50

Rivaldo11 írta:Ennyi erővel guti hozhatna magával egy széket is a pálya közepére. Ne álldogálljon már szerencsétlen, ha futnia úgysem kell. :lol:
Háááááhhhhhh!!! :lol: Hát ez naon nagy! :lol: Megjegyzem fetrengek a röhejtől :lol: Vizuális típus vok,el is képzeltem,ahogy ott ücsörög,néha belerúg egyet a bőrbe,ha arra gurul... :lol:
Tudod,mint abban a reklámban,amikor az öregek fotelben fociznak... :lol:
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
elbandi
Capitá del Barça

2009.01.06. 22:50:11

Kalap1988 írta:Szerintem fölösleges folytatni ezt a vitát, szinte csak Csoki az az idelátogató realosok közül,akivel érdemes vitázni ( előre is elnézést attól,akit megbántok). Lehetséges, hogy a srácoknak az ínséges esztendők alatt eltompultak az érzékszerveik, azért nem ismerik fel a szép futballt. Vegyétek elő az archívumból a 7-8 évvel ezelőtti meccseiteket és rájöttök,h nagyot tévedtek. Ennek szellemében nézzétek ezt a Barcelonát. hozzászólva a témához én Casillast tudnám elképzelni itt a kezdőben, valamint Ramost, aki Alves cseréje lenne:):) Senki mást! Ezt halál komolyan mondom. Nem egy szint a két keret!
Igen van egy kiskülömbség Csoki és közte...Csoki legalább őszintén bevalja hogy a mostani madrid"nem a legjobb":lol:és minden mondatát alátámasztja valamivel :wink:
Hattrick:Manchester.City.
Barcelona és City mindörökre...:)
Boixos
Llegenda del Barça

2009.01.06. 22:50:07

tényleg nem kell véresen komolyan venni a vitatkozást.
egyszerűen rá kell nézni a tabellára, ott elég világosan látszik, h merre, hány méter a különbség a jelenlegi keretek között.

tavaly is meg volt a difi, most is meg van. hála Istennek, most ellenkező irányban.
reméljük, még sokáig így is marad.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Kalap1988
Director del Fútbol

2009.01.06. 22:47:26

Szerintem fölösleges folytatni ezt a vitát, szinte csak Csoki az az idelátogató realosok közül,akivel érdemes vitázni ( előre is elnézést attól,akit megbántok). Lehetséges, hogy a srácoknak az ínséges esztendők alatt eltompultak az érzékszerveik, azért nem ismerik fel a szép futballt. Vegyétek elő az archívumból a 7-8 évvel ezelőtti meccseiteket és rájöttök,h nagyot tévedtek. Ennek szellemében nézzétek ezt a Barcelonát. hozzászólva a témához én Casillast tudnám elképzelni itt a kezdőben, valamint Ramost, aki Alves cseréje lenne:):) Senki mást! Ezt halál komolyan mondom. Nem egy szint a két keret!
IvánC
Madridista

2009.01.06. 22:46:35

Plusz az EB legjobb játékosát..
EB legjobb játékosa Marcos Senna volt, ha már itt tartunk.
Nincs egy épkézláb irányítotok. Embarassed
Ne drogozz. Sneijder eredeti posztja szorosan a csatárok mogott van, azért játszik VKP-t vagy szélsot, mert Mijatovic egy barom,aki nem tud igazolni.
Még Schuster alatt ott kezdte a múlt szezont és lehetett is látni a kulonbséget. Mindenkit ledaráltunk.
llas-Valdés Arrow Casillas
Dudek-Pinto Arrow Pinto
Alves-Ramos Arrow x
Puyol-Cannavaro Arrow Puyol
Metzelder-Cáceres Arrow Cáceres
Heinze-Sylvinho Arrow x
Piqué-Pepe Arrow Pepe
Abidal-Marcos Arrow x
M. Diarra-Touré Arrow Touré
Gago-Busquets Arrow x
Guti-Xavi Arrow Xavi
Sneijder-Iniesta Arrow Iniesta
Robben-Hleb Arrow x
van der Vaart-Keita Arrow Keita
Raúl-Henry Arrow Henry
van Nistelrooy-Eto'o Arrow a sérülés nélkül is Eto'o
Higuaín-Messi Arrow Very Happy
Saviola-Bojan Arrow Saviola
Ki a fene az a Marcos?Robben-Hleb......na ne rohogtess
VDV csere,remélem az is marad, vagy mégjobb, ha megy csak a feleséget hagyja madridban :twisted:
Dudek,Diarra,Saviola hasonlítása meg teljesen felesleges.
Guti-Xavi :arrow: Guti
Gago-Bosquets :arrow: Gago
Higu-Messi hasonlítás is tárgytalan,mivel Higu teljesen más poszt, csak Schuster agyszuleménye volt, hogy legyen szélso.
RVN-Henry :arrow: lehet, hogy a Ló nem valami látványos játékos, de a spanyolországi teljesítménye magasan veri Henryét
Kép
elbandi
Capitá del Barça

2009.01.06. 22:46:29

miihii írta: Te meg ahelyett ,h ide írogatsz fasságokat,inkább csomagold át a cumódat a hazai pályádra :arrow: madridista,tudod...
Megértő fülekre találsz és vevők az ilyen baromságokra.
Egy focistának nem kell futnia-grat!Jah,mondjuk igazad is van ebben,a kispadon a helye,ott nem kell futni. :twisted:
Xavis dolgot nem is kommentálom,mert autocenzúra lenne végig.
Maradjon csak amióta írta azt a gutis baromságát
folyamatosan csak röhögök :lol:
miihii
KHAL

2009.01.06. 22:46:29

IvánC írta:
Élj a mának,tesó!
Annak élek. Mint az utolsó két évben is annak éltem és akkor sem mink nyertunk bajnokságot, hanem a liga volt gyenge, rossz felé fúj a szél meg a globális felmelegedés......
De ha ezt emlegeted,akkor nem annak élsz!És ha ettől jobban alszol,akkor mondogasd cs magadnak,h miket nyertetek ANNO.Mivel MOST naon savanyú a szőlő odaát :twisted:
Apropó,alvás!Hallottad ezt a durranást?Lőtték felfelé a pizsidet! :lol:
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2009.01.06. 22:44:41

Ennyi erővel guti hozhatna magával egy széket is a pálya közepére. Ne álldogálljon már szerencsétlen, ha futnia úgysem kell. :lol:
Öreg, le vagy maradva úgy 60-70 évet. Bár a futás már akkor is alap volt egy játékosnál.
Rivaldo-A Legnagyobb.
elbandi
Capitá del Barça

2009.01.06. 22:44:05

Gutinak több esze van mint Xavinak? :lol:
ezt gondolom te se gondoltad komolyan...
Boixos-sal egyetértek a kapus ügyben nem kell ragozni... :)
Boixos
Llegenda del Barça

2009.01.06. 22:44:02

Rivaldo11 írta: Gutinak nem kell futbnia...Ember! Ez nem csocsó. Itt mindenkinek futnia kell, még az sem kifogás, ha az a valaki egy tenyérbemászó, nyálas, gyenge sz.r
Xavinak a lába nyomába sem ér a kisfiú(?)
kisfiú? érett asszony, túl a harmadik x-en.
PUYOL-XAVI-INIESTA
B. Tamás
Hí­rhozó-cikkíró
Kapcsolat:

2009.01.06. 22:43:46

IvánC írta:
Alves, Puyol, Abidal, Xavi, Toure, Iniesta
:lol: :lol: :lol:
Alves oké,tobbi az felejtos
meg a teljes támadósor
Messin kívul nem kellene senki.
ha gutival meg pepével jössz
Guti.....neki nem kell futnia,ha a posztján játszik. Kényszerbol volt VKP-nak rakva az meg is látszott rajta. És ilyen Xavinál csak háromszor tobb esze van a focihoz.
Pepe........porcelánláb vedo, nekem nem a kedvencem, de a képességeit nem vitatom el.
A velunk torodés helyett vegyetek már kapust :twisted:
Az eredmények önmagukért beszélnek, a szaksajtó önmagáért beszél, szóval azt hiszem, ezt a vitát le is zárhatjuk...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára B. Tamás 2009.01.06. 22:44:22-kor.
.
kennyke04
Entrenador del Barça

2009.01.06. 22:42:41

Xavi vs Guti??? komolyan ekkora szemellenzőt hordasz? Nem rossz nem azt mondom... egy Zizu cserének 15percre... de tényleg, ha ennyire ezt gondolod, madridistán sokan fognak bólogatni, virtuálisan vállon veregetni, de itt csak ezt kapod: " :lol: "
Capon
Llegenda del Barça

2009.01.06. 22:42:40

Arról a Gutiról van szó aki a Spanyol válogatottban most az EB-n.... ja :lol: :wink:
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
miihii
KHAL

2009.01.06. 22:41:54

IvánC írta:
Alves, Puyol, Abidal, Xavi, Toure, Iniesta
:lol: :lol: :lol:
Alves oké,tobbi az felejtos
meg a teljes támadósor
ha gutival meg pepével jössz
Guti.....neki nem kell futnia,ha a posztján játszik. Kényszerbol volt VKP-nak rakva az meg is látszott rajta. És ilyen Xavinál csak háromszor tobb esze van a focihoz.
Pepe........porcelánláb vedo, nekem nem a kedvencem, de a képességeit nem vitatom el.
A velunk torodés helyett vegyetek már kapust :twisted:
Te meg ahelyett ,h ide írogatsz fasságokat,inkább csomagold át a cumódat a hazai pályádra :arrow: madridista,tudod...
Megértő fülekre találsz és vevők az ilyen baromságokra.
Egy focistának nem kell futnia-grat!Jah,mondjuk igazad is van ebben,a kispadon a helye,ott nem kell futni. :twisted:
Xavis dolgot nem is kommentálom,mert autocenzúra lenne végig.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára miihii 2009.01.06. 22:42:49-kor.
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.01.06. 22:41:26

IvánC írta:
meg a teljes támadósor
nah megkaptam a kérdésemre végül a választ :lol: :wink:

U.i.: Guti tud nagyon nagy lasztikat adni,de korántsem igaz, h Xavi ne adna annyi, és olyan lasztit, csak nálatok megragad a fejben ha gutika adja, mert más nem képes rá, itt meg még van pár playa aki megtudja oldani hasonlóan. nem sok egyetértésre találsz,h Xavinak kevesebb esze van a focihoz,mint Gutinak...még odahaza sem.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Lezárt