Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Max akkor engedném el Xavi-t, ha Fabregas visszajönne, egyébként nem szívesen.LG írta:Főleg, ha még hozzáveszük, h Essien meg Yaya nem csak agyatlan rombolok, hanem igen is előrefele is tudnak játxani, nem is rosszul. Cselezi tudnak, jo passzokat tudnak oxtani. Megkockáztatom, h Essien bárhonnan nézve jobb lenne, mint Xavi.Zsolti írta:Nemtudom..sztem át lehetne állni a két vkp-s és két centeres játékra...lenne benne ráció..meg legalább az újdonság erejével hatna!![]()
Mourinho szerintem valami ilyesmit játszatna a csapattal,ha ide jönne!
Yayán meg Essienen ember nem jönne át...lehet védelem sem kellene![]()
Főleg, ha még hozzáveszük, h Essien meg Yaya nem csak agyatlan rombolok, hanem igen is előrefele is tudnak játxani, nem is rosszul. Cselezi tudnak, jo passzokat tudnak oxtani. Megkockáztatom, h Essien bárhonnan nézve jobb lenne, mint Xavi.Zsolti írta:Nemtudom..sztem át lehetne állni a két vkp-s és két centeres játékra...lenne benne ráció..meg legalább az újdonság erejével hatna!![]()
Ja, növelhetnénk a bevételt, VV bevethetné lucernával a térfelünket, aztán eladnánk jó pénzértZsolti írta:Nemtudom..sztem át lehetne állni a két vkp-s és két centeres játékra...lenne benne ráció..meg legalább az újdonság erejével hatna!![]()
A felálásoddal nem biztos, h 1et értek feltétlenülZsolti írta:Mondjuk,ha Deco elmenne lehet megpróbálnám megszerezni Essient. És csinálnék egy ilyet:
VV
Zambi Puyol Milito Abidal
Yaya Essien
Messi Iniesta
Samu Anri
Sztem egyébként soha nem is volt szó arról a valóságban, h visszajönne, csak pletyka szinten maximum. Egyrészt ő is nyilatkozta, h már Ágyúsnak érzi magát, és esze ágában sincs visszatérni, másrészt meg fura is volna, ha egy saját nevelésű gyereket ingyen elengedünk, aztán pár évvel később euro tízmilliókat fizetünk érteLG írta:Érdekes, h amig ti árulonak látjátok Fabregast, a Barceloban nem igy tekintenek rá. Hiszen volt a Mundon egy szavazás, h kit látnának szivesen, asszem ő lett az első, vagy a második. Messi is nyilatkozta már, h nagy hiba volt Fabregas elengedése, és szivesen játxana 1ütt vele. Amugy meg sztem nagyobb játékos is sokkal mint Nasri vagy Diego, ő kicsit erősebb bajnokságban bizonyitott.
Puyolhoz: Nem hiszem, hogy valaha megtörténne, minden esetre egyszer már nyilatkozta.Fernando írta:Egyébként Mi az h Puyol ha távozna csak a Milanba menne? ezt ő mondta (nem emlékszem) ?