Élő közvetítések 07/08
- Fernando
- Llegenda del Barça
Bocsi de Messi 1általán nemvolt királyMessi-#19 írta:ennnyi ez már örömfoci volt a részemről Messi király volt!!! Foca Barca, Forca Messi

„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Azér nyugi, ez még csak egy meccs... Igaz h jól játszik a csapat, bíztató lehet a jövőre nézve, azonban ne bízza el mindenki magát. Ha heteken keresztül így megy majd akkor lehet ilyen magabiztos hsz-eket írni, de még mindig megy a reál 5 ponttal.
Lehet h kicsit elrontottam az ünnepi hangulatot, de azért maradjunk a realitás talaján. Szerintem.
Lehet h kicsit elrontottam az ünnepi hangulatot, de azért maradjunk a realitás talaján. Szerintem.
"Nekünk nem az számit,hogy mi kik vagyunk...Hanem hogy játsszunk szenvedéllyel... És nem az számit, hogy mi van a mezünk hátulján, hanem az, hogy mi van a mez elején... Ami a mez elején van név sokkal fontosabb, mint ami a hátulján van..."
Aki nten nézi, 92. percben a Barca tábor Celtikezik, utánna a celtic szurkolok barcázank! NAh ezért nem hasonlitható ez a klubb a realhoz, sem játékosokban, sem a szurkolókban! Vége!
Szép, szép, de azért ne vessük el a sulykot, majd 5 ilyen meccs után talán lehet! Még a Madrid megy 5 ponttal, és még van egy visszavágó ebből a párharcból is!
G.
G.
¡Visca El Barça! ¡Visca Cataluna! Més Que Un Club...
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
Sima továbbjutás lesz ebből, hála égnek!
R10 nagyon jól játszott, Henry és Messi is zseniális volt.
Kaptunk 2 nagyon buta gólt, de ne tévesszen meg senkit az eredmény, ez a Celtic egy sokkal gyengébb csapat.
Akkor leszek majd elégedett, ha a Ligában is igy játszunk majd.
R10 nagyon jól játszott, Henry és Messi is zseniális volt.
Kaptunk 2 nagyon buta gólt, de ne tévesszen meg senkit az eredmény, ez a Celtic egy sokkal gyengébb csapat.
Akkor leszek majd elégedett, ha a Ligában is igy játszunk majd.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Replay 2008.02.20. 22:34:38-kor.
- Ronaldinho&Barca
- Director del Fútbol
Ha a Real kiesik akkor nagyon a bajnokságra koncentrálna.. had jussanak tovább előbb utóbb ugyis kiesnek nyugi..

Visca El Barca!

Més que un club

Més que un club
- Karashu
- Jugador d'estrella
De édes a siker íze!!! Azon a sok madridos majmon holnap szétröhögjük a fejünket a haverokkal!
A madrid fel is adhatja a bajnokságot, mert innentől kezdődik a rég áhított darálónk! Bruhahahaha!

A digin mér nincs TV6?

A digin mér nincs TV6?

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Karashu 2008.02.20. 22:34:03-kor.
VISCA EL BARCA!!! MINDHALÁLIG!!!
2008. május - A Bukás - Rijkaard utolsó napjai
Puyol, Messi, Henry és Alves a legnagyobbaaaaak!!
Csakis a saját magam zsoldosa vagyok!
Nyíregyházán beszállnék egy szerepjátékos partiba! M.A.G.U.S. elsősorban, de Vampire-rel és D&D-vel is eljátszok! Msn-n keress meg! Thnx!
Eddig jól kenjük Pep!
Serlegeket és örömkönnyeket a szurkolóknak! 

Nyíregyházán beszállnék egy szerepjátékos partiba! M.A.G.U.S. elsősorban, de Vampire-rel és D&D-vel is eljátszok! Msn-n keress meg! Thnx!

Eddig jól kenjük Pep!

- Messa
- Az EuroBarca Utánpótlása
Igen, igen! A Real ellen is így kellett volna! De hát nem így lett. Mind1, most ezen ne vitázzunk, csak írtam.
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
- Dawe
- Jugador d'estrella
Ha nem ez a kapusuk lenne, nem is tudom hogy hány góllal mennénk, elképesztő miket fog.
Barca...Barca...BAAAAAAARCA
Ronaldinho: Nyerjen mindent a barca - úgy legyen - és úgy is lett
Messi?Igen, Ő a világ legjobbja, ez teljesen megkérdőjelezhetetlen, mert senki nem játszik és gondolkozik olyan gyorsan, mint ő. : Partik Kluivert
Torres told the press, "Barcelona are clearly the best side in Europe!"

Messi?Igen, Ő a világ legjobbja, ez teljesen megkérdőjelezhetetlen, mert senki nem játszik és gondolkozik olyan gyorsan, mint ő. : Partik Kluivert
- Karashu
- Jugador d'estrella
Nagyon köszi!danko94 írta:Venegor of Hesselng 16
Messi 18 79
Henry 52
meg a 32-ik be egy srác de nemtom ki
VISCA EL BARCA!!! MINDHALÁLIG!!!
Eddig jól kenjük Pep!
Serlegeket és örömkönnyeket a szurkolóknak! 

Eddig jól kenjük Pep!

[quote="Ronaldinho&Barca"]Nah összeállt a csapat... 4 támadó játékosunk... mindenki jól játszik, nyerünk idegenben, gyönyörű játékkal... azthiszem álmodok, csípjen meg vki :? :D[/quote]
azt tedd hozzá, hogy a madrid meg egyre jobban esik vissza! főleg idegenbe! remélem a róma lő nekik egyet az istállóban és az elég lesz!
azt tedd hozzá, hogy a madrid meg egyre jobban esik vissza! főleg idegenbe! remélem a róma lő nekik egyet az istállóban és az elég lesz!
- Ronaldinho&Barca
- Director del Fútbol
Henry és Eto'o mit művel atyaisten... tv-ben látnám a meccset azthiszem énis megkönnyeznék.. mennyit szenvedtünk, mennyi vereség, döntetlen, szomorúság fájdalom... de msot eljött a mi időnk!!!!! Visca El Barca!!!!
Visca El Barca!

Més que un club

Més que un club
-
- Jugador del Barça
- Kapcsolat:
Jó meccs lehet, kár, hogy nem nézhetem, Arsenal - Milan meccs semmi ehhez képest... 

- Dawe
- Jugador d'estrella
Figyelem jön a csere!
Barca...Barca...BAAAAAAARCA

Henry - Gudi....
te meg mit beszélsz ?Varga Tamás írta:2-3! Óh, Istenem! Köszönöm, légy áldott! Fiúk! Visszatértetek! Reszkessen mindenki a BL-ben és a Ligában is! A CSAPAT újra itt van, újra bizalmat kér! MEGADJUK! MESSI! ISTENKIRÁLY VAGY! A BARCA A LEGNAGYOBB!