Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Sokra mentetek Casillas amikor a Madrid pocsék volt!hajra.... írta:A Barca kapus poszton kell erositsen...! A Realnal is ez a kulcs!
És szerinted mennyi arra az esély, h a realnak összejön Villa+CRoni?hajra.... írta:Arshavin???.....figyeljetek hogy a realnak osszejon C.Ronaldo+David Villa es akkor Sad Sad Sad : ----------Casillas
Ramos ------------Cannavaro ---------Pepe ----------------Marcelo(Heinze)
C.Ronaldo---------- Sneijder ------------Guti(Gago) --------Robinho(Robben)
-----------------Van Nistelrooy(Villa) ---------------Raul
Hát én ettől nem fosnék be, a középpályán a védkezésük nulla, simán átrohannánk rajtuk kb mint a 2005-ös Madrid- Barca 0 - 3 on a másik az, hogy ha van esze a Manchesternek, márpedig van akkor kérik érte Ramos-t Robinhot minimum + még Sneijdert is esetleg... és akkor ott van a Real ahol a partszakad van egy Cica Ronniejuk és kitörölhetik vele a seggüket, megaztán a Reál se krőzus mindenévben elköltenek 100millát de kétszer annyit ők se tudnak...hajra.... írta:Arshavin???.....figyeljetek hogy a realnak osszejon C.Ronaldo+David Villa es akkor![]()
![]()
: Casillas
Ramos Cannavaro Pepe Marcelo(Heinze)
C.Ronaldo Sneijder Guti(Gago) Robinho(Robben)
Van Nistelrooy(Villa) Raul
ez nem hülyeség ámskadi írta:...és akkor most abramovics egyik zsebéböl átrak a másikba pár millát,
az orosz srác meg átmegy a 3 csapata közül a legnagyobba?....szép...
amúgy szerintem is megérné megvenni.ha más nem gazdasági szempontból : van 140millió orosz,ha csak 10% megveszi a mezt
Bocsi the best Barca-fan írta:Roman Abramovics, a Chelsea pénzeszsákja már meg is tette a maga ajánlatát, de úgy tűnik, a Barca is beszáll a harcba.
És azt hol olvastad, hogy Arshavin befejező csatár?MR.Barca írta:Nem tudom mit szerettek Arsavinban.Akkor inkább Pavel Pogrebnyakot igazoljuk le.Ő 2 golt lőtt a Bayernek,meg egy hatalmas golt a Litvánok ellen.
Persze 25 milláért odaadják a Tottenhamnak, csak azért nehogy egy sztárcsapat vegye meg, aki már 30-35 milliókat is ajánlott. Ez az egész sztem kamu.Zsoma írta:A Valencia elfogadta a Tottenham 25m €-s ajánlatát Villáért???
http://www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=748021
Kár lenne Adebayorra pazarolnunk 30-at, ha Villa tényleg jöhetne 25-ért. Az rendben, hogy nem 191 cm magas, de Adebayornak eddig 1 jó éve volt, és számomra kétséges meg tudja-e ismételni az idei idényét a következő szezonban.