Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ok kössz már telepítem iskovinho írta:Off: Dávid: Laza a siged.![]()
Egyébként kössz!![]()
![]()
Football Manager 08-at tedd fel, illetve töltsd le, szvsz az a legjobb. Utána egy jó kis magyarítás ( www.fmhungary.hu ) és akkor kezdjed!![]()
De melyiket rakjam fel melyik a jobb?VictorValdes19 írta:mihogy türhetőenkovinho írta:Szerintem próbáld ki! Elösször én is azt hittem hogy hülye vagyok hozzá, de aztán - hála olinakShorty írta:Én is szívesen játszanék ilyenekkel de nem megy![]()
Túl hülye vagyok hozzá![]()
- egész tűrhetően nyomom...
![]()
Naon jól nyomja Kovi Tesánk
am Shorty tényleg próbáld ki nem fogsz csalódni
mihogy türhetőenkovinho írta:Szerintem próbáld ki! Elösször én is azt hittem hogy hülye vagyok hozzá, de aztán - hála olinakShorty írta:Én is szívesen játszanék ilyenekkel de nem megy![]()
Túl hülye vagyok hozzá![]()
- egész tűrhetően nyomom...
Szerintem próbáld ki! Elösször én is azt hittem hogy hülye vagyok hozzá, de aztán - hála olinakShorty írta:Én is szívesen játszanék ilyenekkel de nem megy![]()
Túl hülye vagyok hozzá
Ahhoz képest, hogy még egy ideje a kiesés ellen küzdöttélKluivertinho írta:Newcastlelel már 5. vagyok 24 forduló után! Owen most elment magától télen, pedig még érvényes szerződése volt!17 milliót adott érte a Liverpool erre ő gondolt egyet és elment. Hát bekaphatja. Jött Frazier Campbell, Doudin, Vanden Borre, Prudnikov, Inigo. Viszont a fél csapat Afrika Kupán van(Martins, Geremi, Beye, Faye, Babayaro). Liga kupa döntőt játszok a Blackburn ellen, FA kupában 8addöntős vagyok. 2 pontra vagyok a BL selejtezőt jelentő 4. helytől. A Manchester már szinte biztos bajnok, toronymagasan vezetnek.
Én amikor az Atletico Madrid-dal voltam akkor játszottam egy spanyol kupa meccset (negyeddöntőt asszem) a Valencia ellen! Idegenben kezdtem és nagy bravúrral 3-1-re győztem a Mestalla-ban! Utána hazai pályán mondom elég egy döntetlen is, úgyis lövök gólt, 3-at meg nem kapok. Hmm...visszavágón 28 perc alatt kaptam 5!!! gólt így a félidőben 0-5-tel mehettem az öltözőbe! Végül ennyi is lett a vége! Ne tudjátok meg milyen ideges voltam!barca99 írta:0-3-ra megyek idegenben az Atalanta ellen, örülök, hogy mennyire összeszedték magukat, erre az ellenfél a 73. és a 76. perc között 3-at lő... NC.
ennél csak az a durvább amikor te vagy a lényegesen erősebb csapattal és ez az eredmény
gent arca megnőtt, hogy tuti csoportelső lesz.barca99 írta:Látom a Spirit erőteljesen jelen van...![]()
Holnap meg folytathatjuk az LFP-t.![]()
08al ez az első hivatalos fmhungary által is hirdetett kupa.Perrero írta:jó, h b.szottul nem az első magyar fm kupa... voltam már online bajnokságban...Oleguer írta:A csoport: LUGO, HoH`Ghost|TPM, l1ncoln-fcjoc, TcG-JuveFan1897
D csoport: Runci, maXwelL, TPM|RPGLac|S|, TPM|ZionDUC
E csoport: |S|RobertFCB, FWH-Adam, Mazu, TPM|Sword
F csoport: |M|IG, nosztaguru, |S|Klui, |S|gentdelBARCA
Az első magyar fm kupa sorsolása, ha esetleg vkit érdekelne, bar nem hiszem, lehet jelentkezni varolistara. Forumunk olvasoit félkover betujellel jeleztem.