Sőt!!!!lacibanez írta:
És gondolom az 'A' csapat is ugyanúgy fog örülni, ha esetleg a 'B' nyeri meg a tornát...
A lényeg, hogy február 4-én BIZTOS, hogy ott leszek nektek szurkolni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sőt!!!!lacibanez írta:
És gondolom az 'A' csapat is ugyanúgy fog örülni, ha esetleg a 'B' nyeri meg a tornát...
És gondolom az 'A' csapat is ugyanúgy fog örülni, ha esetleg a 'B' nyeri meg a tornát...barcafan írta:Mindent megteszünk, hogy minél messzebbre jussunkés szerintem az egész csapat nevében megköszönhetem Norbinak hogy elvállalta az irányitásunkat, szerintem én nem mondtam volna le a "A" csapatban való tagságomról
![]()
KÖSZI ezen kivül akárhány Barcát hoz ki Norbi ebből a csapatból mi EGY CSAPAT vagyunkés mikor megnyeritek a tornát ugyanugy fogok örülni mint Ti, ill. ha nem nyernétek meg ugyanugy buslakodnék mint Ti
szóval focizzunk egy jót ha bejutunk és meglátjuk mi lesz a vége
Szóval elvileg 3 mérkőzést játszana a csapat, ha továbbmegy persze... A "B" keretet elnézve azt gondolom, hogy nem lehet probléma, nyerni kell! Igazából a Milan "B" lehet veszélyes ránk nézve, a többiek TALÁN verhető ellenfelek... És igen, a Chelsea-t jó lenne már csak úgy a poén kedvéért is legyőzni.barcafan írta:Barca "B" - Chelsea poén lenne![]()
![]()
A selejtezőn résztvevő csapatok: Milan "B", Juventus "B", Barca "B" (a Valencia helyett!), Manchester United, Arsenal, Chelseabarcafan írta:Mit lehet tudni a selejtezőkrőlkikkel és hány meccs
Ez jó ötlet, mármint hogy a 2 keret egymás ellen nyomja, akkor kivételesen én is elmegyek szombaton.Silvanus írta:A most szombati focival kapcsolatban pedig valóban az lenne a cél, hogy a kialakított gárdák együtt, egymás ellen lépjenek pályára, én is csak kérni tudlak benneteket: MINDENKI JÖJJÖN EL!!!