Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
FN közvetítette, ő meg asszem köztudottan Barca szurkoló, csak így próbálja terelni a dolgot. Csak el kell ezt mondani minden második héten.Sanama írta:DE ez a sport TV. Hihetetlen,hogy lehet egy Real meccsre leültetni közvetíteni egy Real szurkolót?? Robben góljánál majdnem elélv..ett
Minden játékost dicsér még ha öngólt is lő, a Barcára 6-0s meccseknél nincs ennyi jó szavaRemélem többet nem hallhatom a hangját
Hát, ha azokból indulok ki, akiket mostanában kipróbáltak...Egyébként ettől függetlenül szerinted jó a Madrid utánpótlás politikája?
ha jól emlékszem (lehet rosszul), Saviolát ti nem kevés pénzért igazoltátok! Mi ingyen, mégha elég magas is a fizuja, (de ha eladjuk, akkor azt visszahozza.) És azért Saviola papiron nem rossz csatár! (gyakorlatilag viszont annak tűnik, legalábbis egy ilyen szintű csapathoz)Valahogy a messziről jött emberben nagyobb a bizalom. Pl. Saviola helyett, meg arra a pár percre simán lehetne ott egy ifista.
Erről van szó!Persze én nem bánom ha hülyén csinálják a dolgaikat, vegyék csak egységáron 20 milkáért a tucat játéksokat. Úgyis pörgetni kell a gazdaságot
Haszonosan játszott, bár adott egy gólpasszt Llorrentének is-más kérdés hogy azért nem kap dícséretet.fir3bird írta: ő adta Robennek a gólpasszt, egy félpályás ívelésből.amúgy pedig rengeteg jó labdája volt. és volt olyan, hogy 2-3x megrúgták, de nem esett el, inkább futott tovább, vagy lepasszolta. jól nyomta.
Ja nem voltam pontos, úgy értettem hogy most beférne, az eladás előtt pedig írtam hogy ha felfejlődik. Egyébként ettől függetlenül szerinted jó a Madrid utánpótlás politikája? Nem nevelnek ki rossz játékosokat csak nem kapnak bizalmat túl sűrűn. Valahogy a messziről jött emberben nagyobb a bizalom. Pl. Saviola helyett, meg arra a pár percre simán lehetne ott egy ifista. Persze én nem bánom ha hülyén csinálják a dolgaikat, vegyék csak egységáron 20 milkáért a tucat játéksokat. Úgyis pörgetni kell a gazdaságotCS0ki írta: Most az a Madrid rossz utánpolitikájának ismérve, hogy nem tartja meg azt a játékost, aki a tabella alsó felén lévő 1-2 csapatba beférne?
nem is volt az!en ezt kozel sem neveznem golpassznak....
Most az a Madrid rossz utánpolitikájának ismérve, hogy nem tartja meg azt a játékost, aki a tabella alsó felén lévő 1-2 csapatba beférne?Persze a madridi utánpótlás politikát ismerve amint felfejlődik, gyorsan eladják, aztán majd rugdossa nekik a gólokat. De szép is lenne. Sztem a tabella alsó felén beférne egy-két csapatba.
ő adta Robennek a gólpasszt, egy félpályás ívelésből.lionelmessi19 írta:Ahogy itt olvasgatok, lehet csak ezért, de nekem fel se tűnt hogy Lass ott van. Nem emlékszem olyanra, hogy igazi jó passzt, átívelést, indítást, nagy mentést láttam volna tőle, vagy kiemelkedő szűrőmunkát.
Egyetértek. Épp azt akartam meccs után írni, hogy ha az ilyen mecseket is hozzuk, kizárt hogy ne legyünk bajnokok. Ez a csapat nem csak játszani tud szemet gyönyörködtetően( még ha tegnap nem is erről volt szó), hanem tud nyerni is.Aprieto írta:Hát nézd, nincs az az előny amit nem lehet elpazarolni ez tény.
De a többi csapat formáját és játékosait összehasonlítva a mieinkkel... egyszerűen nem látok esélyt arra sem, hogy meleg legyen a pite. Egyébként pedig ha ezt az előnyt képesek lennének elpocsékolni, nyugodtan arcon is köphetik magukat, de ez nem tud bekövetkezni. Szoktam tévedni, de ilyenben nem
Sorry az offért, de ezt még ideírom:
Ez a Mallorca elleni meccs is mi volt? Aduriz olyan gólt rúgott, hogy ha azt Messi teszi akkor fél évig ezt ismétlik a jurósporton meg a sport1-2-n.
Aztán kavarodásból egyenlítettünk, utána meg csak összeesett a Mallorca a második félidőben. Nincs pechszéria. Minden befelé pattan. Mi alapján ne legyek elbizakodott?
ez így van Zsolti koma. Diarra jól mutatkozott be, Huntelaarnak meg van ideje feljavulni. szerintem meg megérdemelt a győzelem, a Madrid is rengeteget támadott, voltak szép akciók, több kevesebb sikerral. Villarreal detto, csak ők 1 gólt se rúgtak. magukra vessenek!Zsolti írta:Diarra egész ügyesen mozgott,bár majdnem adott egy gólpasszt az ellenfélnek,de egész ügyes volt!
Huntelaar sem mozgott annyira bénán..
Megérdemelten győztek azt gondolom.
Hiába na..nekik megy bírók,meg lesgólok nélkül is...
Azért annyira ne bízzuk el magunkat, bármi megtörténhet, még az is, hogy megtörik a Barca lendülete, és behoznak minket. Persze ennek jelen helyzetben kicsi a valószínűsége, de nem kell, hogy ennyire elájuljunk magunktól. Hosszú még a bajnokság.Aprieto írta:A Sevilla is nyerhet ma, lényegtelen. Én már egyáltalán nem izgulok a bajnokság miatt. Tegnap meg lehettünk volna szorongatva elég rendesen, aztán megadták a két /de egy tuti/ leshelyzetes cuccot, onnantól megint sima volt.
Lehet a BL-re készülgetni, lényegtelen a bajnokság. Így is, úgy is meg lesz még a szerencsétlenkedő Victor Sanchezzel is. Az a srác kicsit felizélt agyilag
azért azt a Benzema statisztikát fusd át újra.szajko írta:Benzema?![]()
Francia bajnokságba 7 gólt lőtt asszem. De az a Francia bajnokság! Ami jóval el van maradva a spanyoltól eljönne ide Benzema és megmotszanni se tudna.
Huntelaar se fogja úgy rugdosni a gólt mint a Holland bajnokságba egy Ado Den Haagnak vagy egy Twentének, itt azért jóval erősebb egy Racing vagy Getafe.
Az se érdekel hányan ugatnak le ezért a hszért, hogy előre ne ítéljem meg a dolgokat, de én így vélem és kész!