Hali!
Az első félidő alapján jogos a hazai győzelem, az egész meccset tekintve... hát... a Villarreal 1-szer bírta igazi bravúrra kényszeríteni Casillast.
Egyébként ilyen távolságból teljesen mindegy mit játszanak.
Robben gólja fantasztikus volt. Realhoz méltó találat.
A Sevilla is nyerhet ma, lényegtelen. Én már egyáltalán nem izgulok a bajnokság miatt. Tegnap meg lehettünk volna szorongatva elég rendesen, aztán megadták a két /de egy tuti/ leshelyzetes cuccot, onnantól megint sima volt.
Lehet a BL-re készülgetni, lényegtelen a bajnokság. Így is, úgy is meg lesz még a szerencsétlenkedő Victor Sanchezzel is. Az a srác kicsit felizélt agyilag.
De ami még a Realt illeti: Nekem tetszett Lassana Diarra játéka, valóban egy gyors, erős srác. Szerintem nagy értéke lehet a Madridnak a későbbiekben. És ehhez még hozzájárul az, hogy ezekben az ínséges időkben mikor 15 játékos sérült, ő tud 3 poszton játszani.
Huntelaar: nem nagyon szolgálták ma ki, félidőt játszott, így is volt egy tiszta ziccere. Róla még semmit nem mondanék.
Amúgy pedig egyetértek valamelyik "szak" mondta félidőben, hogy ha más nem is, egy igazi világsztár irányítónak nagyon kellene nekik, hogy összefogja a csapatot. Kapcsolatot teremtsen a kp védekező része és a csatárok között. A Realnál nem lenne elég egy Xavi pl. aki nálunk ezt megoldja -igaz általában még egy társával együtt-.
Szóval lehetne még bőven igazolni a Madridnak. Csak hát ugye a népnek az se jó, ha Lassana Diarrákat igazolnak mert ő nem "Real-szint", az se lenne jó ha Cristiano Ronaldot igazolnák, mert ő bomlasztja a csapategységet... -igaz, ez nem az értelmes madridisták gondolatmenete

- LOL
Am. az én véleményem egyértelmű: utóbbira és társaira lenne szüksége a RM-nak. (Ronaldo, Kaká, Nani, Silva, Ribery... -több hirtelen nem is jut eszembe- közül egyre) És egy olyan csatárra, aki képes a világklasszis megoldásokra, távoli lövésekre és látványos cselekre is akár. Mindemellett, hogy GYORS. (Benzema, Ibrahimovic, Villa, esetleg Tevez, Luis Fabiano(?), Adebayor...)
A saját bejáratú véleményem