Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Annál a teljesítménynél, mint amit ebben az évben Sheva nyújtott, nem nehéz többet nyújtaniGame90 írta:Az ingyen megszerzett Pizarro lehet, hogy tud annyit nyújtani, mint a 30 millióért vett Seva
Jaja, így igazad van.barca99 írta:Persze. De 30 1-2 évesen már nem sokáig játszanak ott. És ilyen tapasztalt, jó játékosok persze, hogy nem kerülnek egyből padra. Sztem Fergie is úgy látja, hogy idén rotáltatja őket, mert így az újak is szokják a légkört, az "öregek" meg így jobban bírják a tempót, és így 1, max. 2 év múlva remekül (?) pótolták a MU két nagy klasszisát.Atesz írta:Anderson helyén tuti Scholest játszantnám, Giggset meg bal oldalt...
Persze. De 30 1-2 évesen már nem sokáig játszanak ott. És ilyen tapasztalt, jó játékosok persze, hogy nem kerülnek egyből padra. Sztem Fergie is úgy látja, hogy idén rotáltatja őket, mert így az újak is szokják a légkört, az "öregek" meg így jobban bírják a tempót, és így 1, max. 2 év múlva remekül (?) pótolták a MU két nagy klasszisát.Atesz írta:Anderson helyén tuti Scholest játszantnám, Giggset meg bal oldalt...
Köszi a választ.grecki írta:Kezman Törökországban játszik a Fenerbahcénál.
Kezman Törökországban játszik a Fenerbahcénál.Atesz írta:grecki írta:Nagyon jó kérdés!
A Bayern és a Bundesliga szintjén jó csatár, de a Chelsea-be hogyan fog beférni????? Maximum, ha valakit eladnak, amire az utóbbi hírek alapján elég jó esély van...
Sztem se olyan hűűű de extra játékos, olyan Keznan szintű.
Tényleg Keznannal mi van??? utoljára az Atleticoból emlékszem rá.
grecki írta:Nagyon jó kérdés!
A Bayern és a Bundesliga szintjén jó csatár, de a Chelsea-be hogyan fog beférni????? Maximum, ha valakit eladnak, amire az utóbbi hírek alapján elég jó esély van...
Game90 írta:Én is valahogy így állítanám fel a MU-t. De jövőre Giggs és Scholes tuti, hogy kezdő lesz még. Viszont évek múlva eltudnék képzelni egy ilyen kezdőt. De erős lesz ez a MUbarca99 írta:CR--Anderson--Hargraves---Nani
--------Rooney-----Tevez---------
-------Hargraves---------Carrick-----
CR------------Anderson---------Nani
----------------Rooney--------------
Azért ennyire ne essünk hasra tőlükGame90 írta:Én is valahogy így állítanám fel a MU-t. De jövőre Giggs és Scholes tuti, hogy kezdő lesz még. Viszont évek múlva eltudnék képzelni egy ilyen kezdőt. De erős lesz ez a MUbarca99 írta:CR--Anderson--Hargraves---Nani
Én is valahogy így állítanám fel a MU-t. De jövőre Giggs és Scholes tuti, hogy kezdő lesz még. Viszont évek múlva eltudnék képzelni egy ilyen kezdőt. De erős lesz ez a MUbarca99 írta:CR--Anderson--Hargraves---Nani
[Zsolti írta:Meg Ronaldo kompenzálja a szépséghibákat![]()
Igen.Charlie írta:Most ez a gyönyörű jelző, arra vonatkozik, hogy hogy néznek ki? Téged ez foglakoztat komolyan?
Torres sztem nem az AM-ben fog megöregedni, előbb-utóbb elfog menni. Eto'o marad. Ha Tevez elakar menni, akkor megszabják az árát és sztem a MU vinni fogja őt. Milyen gyönyörű csatársor lenne ott: Rooney - Tevez.Raziel írta:F.Torres,Berbatov,Anelka,Eto'o és Tevez. www.manutd.com
lionelmessi19 írta:Atesz, mi van veled? Fejezd be az idiótázást. Ez a második topic, ahol ilyet találok. Higgadtabban, kultúráltabban.
Amugy én meg tudom érteni, ha könyörögnének, sem mennék a bundes ligába...