Élő közvetítések 09/10
- danko94
- Entrenador del Barça
Nála is fellép az Henry szindróma...Előző csapatukba mind2 en kiválóan lőttek közelről távolról szabadrúgásból. Itt meg...Ilúvatar írta:eh ezt nem hiszem el... IBRA.elfelejtett lőnni vagy mivan?

- matyi25
- Capitá del Barça
Huhhú Messi nagyon akar, lassan leszakítják a mezét mégis tovább ment volna.
Nagyon kéne a gól nagyon... Olyan nagy a mezőnyfölényünk, nagyon hajtanak a srácok, kell a gól.
Nagyon kéne a gól nagyon... Olyan nagy a mezőnyfölényünk, nagyon hajtanak a srácok, kell a gól.

Visca el Barca
6 KUPA - 2008-2009 történelem
- Titinho
- Director del Fútbol
Ez eddig a meccs jelenete volt. 
12 méteren keresztül a hátán cipelte Messi Valientét.
Még a félidőben kéne legalább 1 gól. De sajnos lassúak vagyunk, körülményesek, pontatlanok.
Én megmondom az őszintét, nem erre számítottam.

12 méteren keresztül a hátán cipelte Messi Valientét.

Még a félidőben kéne legalább 1 gól. De sajnos lassúak vagyunk, körülményesek, pontatlanok.
Én megmondom az őszintét, nem erre számítottam.

Més que un club
"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff

Unalmas mecs, nem erre számítottam.
Azért ezt a Sevillát illendő lenne megverni, 3/4 csapat nincs ott. A kezdőjük meg kb olyasmi, mint nekünk tavaly év végén.

Azért ezt a Sevillát illendő lenne megverni, 3/4 csapat nincs ott. A kezdőjük meg kb olyasmi, mint nekünk tavaly év végén.
- csaby23
- Jugador del Barça
Én régóta mondom hogy Xavi nem igazi szabadrúgás-lövő(és ezt nem ez az egy mondatja velem)Érthetetlen számomra hogy Henry-t sosem látom odaállni mióta itt játszik,holott az Arsenalban sok gólt szerzett szabiból...
- csaby23
- Jugador del Barça
Majd a félidőhöz érve fel kellene kelteni a Valdés-t h másszon át a másik kapuba
Viccet félretéve valóban nagy a fölény mezőnyben de ha rúgnánk egy ki*szott gólt akk. már a többi jönne könnyebben is...

támadósorból egyedül Henry van pályán, pedig középpálya ma villog.
a következő edzőtábor remélem Angliában egy 4. osztályú csapatnál lesz, mert katasztrófa az összes beadásunk.
a következő edzőtábor remélem Angliában egy 4. osztályú csapatnál lesz, mert katasztrófa az összes beadásunk.
Ez a Puyol :S Valami elképesztő! Végig koncentrálja a meccset, küzd, védekezik, támad, irányít! És sose láttam rajta a megelégedést, a NAGYKÉPŰSÉGET!!! Sztem 50 évesen is beférne 1-2 középszintű csapatba XD
- csabimo
- Capitá del Barça
Ez igy van, majd a szezon végén mérlegeljük a dolgokat...A Real meccs után az is istenítette, aki addig nem szerette...ozsimiki írta:egy idény alatt pár embernek párszor megjön a hite, párszor elmegy, érdekes egy dologhívjátok inkább bizalomnak, úgy kicsit még talán logikusabb is.
aláírom,h Ibra nincs formában az elmúlt időszakban (2-3 meccs tuti), csak érdekes látni,h ez elég ahhoz,h az eddig lezajlott idény jóval nagyobb részében kivívott """hit""" már feledésbe is megy.
no, Forca!!!
Most pár gyengébb meccs után meg temetik...
VICC...
- Titinho
- Director del Fútbol
Az az utolsó vodka már nem kellett volna...Ilúvatar írta: ibra fél éve nem lőtt gólt... ez azért elégé AMATŐR teljesítmény egy profitól... méghozzá középcsatárként.
szerk: bocsi ozsi, igazad vanBizalomról van szó.

Az első gólnak kellene meglennie, utána talán már felszabadultabban is játszhatnánk. Ez a Sevilla ma 1 pontért jött ide.
A labdabirtoklás is kb. 83-17% lehet. Csak használnánk már ki...
Més que un club

-
- Jugador del Barça
a fél évet egy kicsit soknak érzem.Ilúvatar írta:ibra fél éve nem lőtt gólt... ez azért elégé AMATŐR teljesítmény egy profitól... méghozzá középcsatárként.Rinku írta:Eto'o is rontott el helyzeteket, őt is szidtuk, a BL-dötőben mégis ő lőtte az első gólt, ami alapjában szaggatta le a tökeit a MU-nak, szóval mindenki nyugodjon meg, meglövi még a góljait Ibra, csak türelmesen kell várni! Nagyon nyom a Barca, érik a gólunk!
szerk: bocsi ozsi, igazad vanBizalomról van szó.

"Bσтι, вσтι, мα∂яι∂ιѕтα qυι ησ вσтι!"
Nagyon nehéz meccs lesz ebből, ha nem tudunk gólt lőni a félidőig.
- Deus
- Boixos Nois
ibra fél éve nem lőtt gólt... ez azért elégé AMATŐR teljesítmény egy profitól... méghozzá középcsatárként.Rinku írta:Eto'o is rontott el helyzeteket, őt is szidtuk, a BL-dötőben mégis ő lőtte az első gólt, ami alapjában szaggatta le a tökeit a MU-nak, szóval mindenki nyugodjon meg, meglövi még a góljait Ibra, csak türelmesen kell várni! Nagyon nyom a Barca, érik a gólunk!
szerk: bocsi ozsi, igazad van

- ozsimiki
- Adminisztrátor
egy idény alatt pár embernek párszor megjön a hite, párszor elmegy, érdekes egy dolog
hívjátok inkább bizalomnak, úgy kicsit még talán logikusabb is.
aláírom,h Ibra nincs formában az elmúlt időszakban (2-3 meccs tuti), csak érdekes látni,h ez elég ahhoz,h az eddig lezajlott idény jóval nagyobb részében kivívott """hit""" már feledésbe is megy.
no, Forca!!!

no, Forca!!!

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Tudtam, hogy meg kellett volna rakni a Bilbao meccset, ó a franc egye meg!

Football, bloody hell. /SAF/
- FtcSikiHun
- Director del Fútbol
OLDALHÁLÓÓÓÓÓÓ
DANI ALVES
DANI ALVES

'élvezd, hogy minden rosszban van valami'
'...törekedj azzá lenni,ami lehetnél!'
Eto'o is rontott el helyzeteket, őt is szidtuk, a BL-dötőben mégis ő lőtte az első gólt, ami alapjában szaggatta le a tökeit a MU-nak, szóval mindenki nyugodjon meg, meglövi még a góljait Ibra, csak türelmesen kell várni! Nagyon nyom a Barca, érik a gólunk!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Rinku 2010.01.16. 22:26:32-kor.
Football, bloody hell. /SAF/