Samuel Eto'o #3
- Andris
- Adminisztrátor
Örülök, h újra edzhet, remélem sikerül visszanyernie a formáját...
Nagyon hiányzik már a csapatból, hihetetlen, h mien kevés gólt lövünk, és egyre csak kevesebbet.
Most akkor végül is elkezdhet edzeni, és még több mint egy hónap van a pool meccsig. Remélem addigra 100-as lesz.
Nagyon hiányzik már a csapatból, hihetetlen, h mien kevés gólt lövünk, és egyre csak kevesebbet.
Most akkor végül is elkezdhet edzeni, és még több mint egy hónap van a pool meccsig. Remélem addigra 100-as lesz.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
-
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Jah, de az Eurobarça már leírta, hogy tévedés volt, mert a Kamerunból érkező hír egyik fele érkezett meg, azaz nem január 14-én tér vissza, hanem akkor kezdi meg a felkészülést Samu.
-
- Director del Fútbol
Tuti,hogy van kamu bőven ebben nb1.hu nyilatkozatban,eleve nem is vasárnap játszunk.
Nem hinném,hogy ilyeneket nyilatkozik,hogy a válogatottban akart visszatérni,főleg úgy,hogy csak márciusban lesz válogatott meccs.
Ha jól emlékszem október vége óta köztudott,hogy január-február környékén visszatérhet.
Egy ilyen sérülés után amúgy sem a válogatottban szokott visszatérni senki,a klubcsapat orvosai tudják,hogy milyen állapotban van az adott játékos.Kivétel Rooney dehát az egy világbajnokság volt és semmi érteleme nem volt a visszatérésének.
Nagyon jó lenne,ha tényleg visszatérhetne már a Celta ellen,akkor ráadásul a Nou Campban játszunk,hatalmas ünneplésben fog részesülni.
Nem hinném,hogy ilyeneket nyilatkozik,hogy a válogatottban akart visszatérni,főleg úgy,hogy csak márciusban lesz válogatott meccs.
Ha jól emlékszem október vége óta köztudott,hogy január-február környékén visszatérhet.
Egy ilyen sérülés után amúgy sem a válogatottban szokott visszatérni senki,a klubcsapat orvosai tudják,hogy milyen állapotban van az adott játékos.Kivétel Rooney dehát az egy világbajnokság volt és semmi érteleme nem volt a visszatérésének.
Nagyon jó lenne,ha tényleg visszatérhetne már a Celta ellen,akkor ráadásul a Nou Campban játszunk,hatalmas ünneplésben fog részesülni.
kiváncsi vagyok mi lesz belőle...www.nb1.hu írta:Samuel Eto'o, a Barcelona kameruni csatára kijelentette, hogy a jövő héten visszatér a katalán csapatba. A támadó szeptemberben, a Werder Bremen elleni Bajnokok Ligája-csoportmérkőzésen szenvedett térdsérülést, és azóta nem lépett pályára. Felépülése azonban viszonylag gyorsan haladt, így hamarosan újra teljes értékű harcos lesz.
- Alig várom január 14-ét, azt a vasárnapot, amikor újra magamra húzhatom a Barcelona mezét - mondta Eto'o. - A kameruni válogatottban akartam visszatérni a sérülést követően, de nem várhatok márciusig. Idén gólkirály akarok lenni a spanyol bajnokságban, és mivel nem nagy a különbség köztem és az éllovasok között, kemény munkával utolérhetem őket.
Azért elég nagy feladat áll előtte: mindössze 4 bajnoki találata van, miközben a Sevillát erősítő Freddie Kanouté 14 góllal vezeti a mesterlövészek versenyét.
- bz -
szerk.: hupsz ez write only volt

-
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Szerintem ez erősen kamuhír, bár jó lenne, ha a jövő héten már játszhatna, de ennek kicsi a valószínűsége.
- Attya
- Jugador d'estrella
"Leo egy egyéniség. Senkihez nem lehet hasonlítani. Idén mindenki Cristiano Ronaldoról beszél, pedig Messi az, akiről érdemes többet beszélni. Ugyan Ronaldo sem rossz játékos, csapattársak vagyunk a portugál válogatottban, csodálatos játékos. Viszont Messi bármikor képes a jó játékra és nem csak akkor, amikor kedve szottyan focizni, ellentétben másokkal.”
DECO
DECO
-
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Itt szerintem nem az akarásról van szó, hanem a sérülésről, mertha egészséges lenne Eto'o és legalább anyira jó formában lenne, mint Drogba, akkor nagy sansza lenne, de idén Droga ontja a gólokat és elképzelhető, hogy ő kapja, bár ne lenne igazam! 

Na ige, az afrikai Aranylabda
Mind3 játékos igen jo évet zárt, szoros lehet a szavazás. Bárki nyer, én aztmonom, megérdemelte. Perxe azért Etoonak szurkolok, de szten nem ő kapja, mert már zsinorban negyedzser is nem akarják már neki adni..

-
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Akkor így már oké! 

-
- Eurobarca Staff
Jujj úgy értettem, hogy a hír kacsa voltLos Barrachos írta:És csak azért nem kapta meg, mert beteg lett? Nem hinném...

http://www.ZALNER.eu" target="_blank
-
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
És csak azért nem kapta meg, mert beteg lett? Nem hinném... 

-
- Eurobarca Staff
Tényleg szoros volt modnjuk akkor csak ők ketten voltak favoritok, idén is sztem kettőjük közül kerül ki majd a győztes, bár Essien bezavarhat Drogbának.Slither írta:Ha jól emlészem, tavaly már elég szoros volt, de lehet, hogy tévedek.
Ha jól emlékszem voltak olyan hírek is, hogy Drogba nyert(még tavaly), csak aztán kiderült, hogy madárinfluenzás lett, és így mégis Eto'o kapta

-
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Én még mindig Eto'ót tartom a legesélyesebbnek, bár tény, hogy ha nyerne Samu, akkor nem olyan fölénnyel, mint tavaly, nagyon kiélezett küzdelem várható majd!
-
- Llegenda del Barça
Drogba nagyon örülhet hogy Eto'o lesérült mert ha nincs ez a sérülés akkor egyértelmű h Eto'o megvédi a címét. Ráadásul Eto'o VB-n sem volt (WOME
), Drogba meg ott volt legalább testben, mondjuk nem sokat csinált...

-
- Eurobarca Staff
Ha realisták vagyunk, akkor el kell ismerni, hogy bármelyikük megérdemelné(persze a mi szívünk Eto'o felé húz, és nem csak azért, mert a nagytöbbség nem szereti a Chelsea-t).
Nehéz döntés Eto'o-nak volt egy jó tavasza VB-n nem volt ősszel meg hát... bár amíg játszott nem volt semmi.
Drogba szállítja a gólokat jó formában volt a VB-n igazi vezér volt.
Essien meg hát mindig hozza a kötelezőt.VB-n nem alkotott túlságosan maradandót.
Nem könnyű, nem könnyű....
Nehéz döntés Eto'o-nak volt egy jó tavasza VB-n nem volt ősszel meg hát... bár amíg játszott nem volt semmi.
Drogba szállítja a gólokat jó formában volt a VB-n igazi vezér volt.
Essien meg hát mindig hozza a kötelezőt.VB-n nem alkotott túlságosan maradandót.
Nem könnyű, nem könnyű....
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Szerintem sem lesz meg nekiGame90 írta:Az elefántcsontparti Didier Drogba (Chelsea), a ghánai Michael Essien (Chelsea) és a kameruni Samuel Eto'o (FC Barcelona) közül kerül ki az elmúlt év legjobb afrikai labdarúgója.
http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=130182&
Remélem meglesz neki zsinórban a 4. isDe sztem most a másik kettőnek több esélye van

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
-
- aka Game90
Az elefántcsontparti Didier Drogba (Chelsea), a ghánai Michael Essien (Chelsea) és a kameruni Samuel Eto'o (FC Barcelona) közül kerül ki az elmúlt év legjobb afrikai labdarúgója.
Remélem meglesz neki zsinórban a 4. is
De sztem most a másik kettőnek több esélye van 
Remélem meglesz neki zsinórban a 4. is

A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
-
- Az Év Forumozója 2007 & 2008 :)
Komáim!
Azon a fotón, ahol Sammy BÚÉK-ot mond nekünk, milyen kemény
a teljesen fekete öltönyben!
Egyébként sem sápadtarcú, de az öltönye még markánsabbá teszi Őt!
De jó, ezévben már az ellen védőinek lábai citerázhatnak Tőle!
Hajrá, Sammy! Neked is Gigantikus, Boldog Új Évet Kívánunk!
Feltétlen híved: Krojf koma.
Azon a fotón, ahol Sammy BÚÉK-ot mond nekünk, milyen kemény
a teljesen fekete öltönyben!
Egyébként sem sápadtarcú, de az öltönye még markánsabbá teszi Őt!
De jó, ezévben már az ellen védőinek lábai citerázhatnak Tőle!
Hajrá, Sammy! Neked is Gigantikus, Boldog Új Évet Kívánunk!
Feltétlen híved: Krojf koma.
-
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Január közepe csak az edzés elkezdésének időpontja nem?
- elprat
- Capitá del Barça
De szép is lenne ha már január közepén edzhetne!Szorítunk nagyon,egy kimerítő, jó nagy hajrá következik,ViscaElBarcaaaa!
Írtóra kíváncsi vagyok mennyire tudjuk bebizonyítani Európának,hogy mi vagyunk minden vonalon a legjobbak.Minden esetre Én Veletek leszek,akármi is lesz!!!!!!!!!!!!!
Írtóra kíváncsi vagyok mennyire tudjuk bebizonyítani Európának,hogy mi vagyunk minden vonalon a legjobbak.Minden esetre Én Veletek leszek,akármi is lesz!!!!!!!!!!!!!
Nem az a baj hogy nagy az Isten állatkertje hanem az,hogy alacsony a kerítès... "...szórjunk a fejre hamut ès aztán, nyomjuk tovább, ezt a kamu-kamut.." Fish!
-
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Viszont azt is számításba kell venni, hogy esetleg beütne a krach, és Kanouténak, Diego Militónak nem menne a góllövés, akkor könyebb lenne Eto'ónak befogni őket, bár erre tényleg nem sok esély van.lionelmessi19 írta:Én azért nem nagyon, tény, h ő a legjobb góllövő a ligában, másfélszer annyit lő, mint a legjobbak, de mennyi mecse marad rá, h behozza a többieket?Los Barrachos írta:És ha nagyon belejön a játékba és a góllövésbe, én még képesnek tartanám arra, hogy címvédés legyen a Pichichi-versenyben is...
10-en pár forduló, kb. 2-es gólátlag kéne hozzá, h ismételjen, ez fizikai képtelenség, nem lesz olyan minden meccsen kettőt lőtt, mesterhármasra meg hát, max 1-2 alkalommal lehet esély.
Rúgott tavaly hármast?
Sztem nem, de javítsatok ki ha nem így van.
Na majd Ronaldinho megmutatja, hogy nem muszáj valakinek befejező csatárnak lennie ahhoz, hogy gólkirály legyen.