Bajnoki Mérkőzések 07-08

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Boixos
Llegenda del Barça

2007.06.10. 14:01:42

oké, lehet ezt ragozni, de mákja is csak annak van, aki tesz arról, h legyen. ha nem hajtottak volna az utolsó másodpercekig az utóbbi meccseiken, akkor semmit sem értek volna a mákjukkal.
na de itt abba is hagyom a margit fényezését.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2007.06.10. 13:56:47

Boixos írta: egyébként nem példa nélküli, amit csináltak. nekünk is ilyen állat tavaszunk volt 2004ben, csak mi sokkal lentebbről jöttünk fel.
remélem, a végső helyezésük is olyan lesz, mint nekünk anno.
Igen, csak a két csapat mutatott produkcióját nem lehet összehasonlítani. Mi akkor szenzációsan nyomtuk, az Fc Bayern real pedig brusztol, és mákjuk is van, nem is akármekkora.
Rivaldo-A Legnagyobb.
mrmonster
Entrenador del Barça

2007.06.10. 13:36:25

Azon ment el a meccs a végén, hogy Oleguer barátunk nem értette a lestaktikát...
Amúgy pedig hihetetlen, milyen izgalmak vannak. Ezen is látszik, hogy a spanyol bajnokság teljesen tiszta. Nincs bunda.
És remélem még nincs vége az izgalmaknak...
Messi ismét Maradona volt!
Előre a TITOlusokért!
balboa7
Entrenador del Barça

2007.06.10. 13:30:38

az lehet, h nem vesztettünk hazai pályán egy meccset se , de az egész bajnokságot otthoni környezetben buktuk el...véleményemszerint 3 meccs döntötte el a bajnokságot, és minda3 hazai pályán úszott el...

madridot nem tudtuk megverni, betis ellen utolsó percben gólt kapni 1-1re végezni, majd ugyanezt eljátszani az espanyol ellen..................

...a csapat köszönje meg magának...a madrid meg sztem méltán lehet büszke arra, h fordulók óta sírból hozzák vissza a meccseiket küzdőszellemükkel, a bajnoki címért...mi ezt a küzdést az elmúlt szezonban elfelejtettük... :roll:
Visca el BARCA!Visca el BARCA!Visca el BARCA!
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.06.10. 13:29:48

Hát optimista vagyok,de a reális dolgokban szoktam bízni bevallom,és azt teljesen reálisnak láttam,h a Real pontokat veszít Zarában,így is lett,de azt nem hittem volna,h nem győzünk 80-90 ezer ember előtt a Nouban az egyik legnagyobb riválisunk ellen....

Szóval innentől már a reális dolgokat a csoda váltja fel,és abban meg nem szeretek bízni...ill nagyon rossz,h már abban kell :oops: :cry:

(Amúgy espanyolosok a lehető legfájdalmasabban vágtak vissza a szurkolóinknak :? :evil: )
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
cps46
Entrenador del Barça

2007.06.10. 13:28:43

Aludtam egyet a tegnapi katasztrófára, és rájöttem, hogy teljesen jól jöttünk ki az egészből. Ha "véletlenül" nyertünk volna, akkor Madrid meccs 98. percében valamelyik Madrid játékos púpjáról, cipőfűzőjéről, esetleg kezéről :lol: bepattan a labda a Zaragoza kapujába, és ezzel még ennél is nagyobbat szívunk. Persze az akkor sincs rendben, hogy az Espanyol helyzet nélkül rúg nekünk gól.

Azt elismerem, hogy a Madrid nagy küzdő lett az utóbbi fordulókban. De ha nincs ennyi rohadt nagy mákjuk, akkor már rég leszakítottuk volna őket, más kérdés, hogy amilyen szerencsénk van, akkor a Sevilla tutira előttünk lenne. A Madrid ugye mindig akkor rúgja a gólokat, amikor már az ellenfél nem tud válaszolni, mi pedig állandóan akkor kapjuk. Még a Recreativo meccsen is olyan mákjuk volt, hogy Uche már a 86. percben egyenlített, így még volt annyi idejük, hogy a Recre védelem egyet összehozzon nekik. Mi sajnos általában a második félidő közepére megszerezzük azt a gólt, amiről azt hisszük, hogy ez majd győztes gól lehet, és ezzel be is altatjuk magunkat. Hiába van az, hogy a Madrid képtelen simán hozni egy meccset, mégis a végén általában ők kapják a 3 pontot, mi meg az 1-et.

Mindenesetre tervezem, hogy leutazom Mallorcára, és megmondom Arangoéknak, hogy legyenek szívesek a Bernabeuban a 93. percben egyenlíteni. Itt az ideje, hogy ennyi mák után a Madridnak is visszanyaljon a fagyi.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára cps46 2007.06.10. 13:29:56-kor.
CPS46 - Régi tippjáték fan!!!

THE DOCTOR
Boixos
Llegenda del Barça

2007.06.10. 13:25:59

okés Miki, nem győzködni akartalak, egyébként is kb ugyanarról beszélünk. 8) :wink:

egyébként nem példa nélküli, amit csináltak. nekünk is ilyen állat tavaszunk volt 2004ben, csak mi sokkal lentebbről jöttünk fel.
remélem, a végső helyezésük is olyan lesz, mint nekünk anno. :D
ezt csak azért teszem hozzá, mert hiszek a csodákban, és ide most vastagon az kell, nem is akármekkora...
PUYOL-XAVI-INIESTA
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.06.10. 13:21:56

Boixos írta: Miki, nem követ el szentségtörést az, aki azt mondja h a margit megérdemli a bajnoki címet, amennyiben tényleg leesik nekik.
ha valaki, akkor én soha nem fogom tisztelni azt a klubot, akármit és akármennyit nyertek, le.sza.rom. de vak lennék, ha nem látnám, h nálunk LÉNYEGESEN TÖBBET TETTEK a végső győzelemért. ha úgy fordultak egy meccsen, h 3-0ra égtek, akkor azt a 2.fidőben helyretették. ha hátrányba kerültek egy meccsen, akkor mindent elkövettek azért, h egyenlítsenek, vagy megfordítsák az eredményt. ezek után nem lehet elismerni, h hajtottak??? ha mi fele olyan motiváltak lettünk volna, mint ők, akkor már februárban bajnokok vagyunk! de a "ha" nem játszik.
nagyon elbsztuk ezt a szezont, minden egyes elvesztett pontunk egy újabb adag "doppingbomba" volt a margónak.
annyi igaz, h nem nagyságrendekkel voltak jobbak nálunk, mert akkor 10-15 ponttal lennének bajnokok, de ez a kutyát nem fogja érdekelni, ha végülis ők lesznek az elsők. ettől még úgy fognak ünnepelni, mintha veretlenül értek volna oda, és sajnos igazuk lesz.
Nem szentségtörés,és én sem vagyok vak,látom,hogy hajtanak,ezt el is ISMEREM! :arrow: megérdemelten gyűjtenek ezeken a meccseken pontokat,csak azokkal nem értek egyet,akik úgyanúgy látják ezt a hajtást 1gólós hátrányban,és esetünkben 1gólós előnyben...szóval h rondán fogalmazzak 5xtöbb okuk volt hajtani,mint nekünk! Persze nem szabadott volna leállnunk!

Amúgy a szezon első felében,ők sem tettek,vagy nem tudtak mit tenni ha hátrányba kerültek,és sajnos tavasszal volt pár meccs amikor bennünk sem volt meg a tűz,DE az utóbbi időkben úgy buktunk el,hogy jó pozicióban voltunk,és MÁR nem hajtottunk,Ők meg tré pozicióban voltak és HAJTOTTAK,mert olyan volt az eredmény...és meg is lett a gyümölcse...
Kép
Boixos
Llegenda del Barça

2007.06.10. 13:15:43

ozsimiki írta:
Boixos írta:h nem kell a madridot b.szogatni a mákjuk miatt, éleg vastagon tettek is azért, h hozzák a meccseket, ha kellett, akkor még a 95. percben is.
tegnap mi már a 70.ben lesz.artuk az egészet
Egyetértek! Nem kell őket csesztetni,de az mellett ma sem tudok elmenni írás nélkül,h: Madrid számára pocsék eredmény tükrében még jó hgy kiteszik a belüket! Végig futottak a meccs után...amikor hátrányban voltunk egy szavunk nem lehetett a mentalitásra nálunk sem! És nem kell félni,ha Madrid vezetett volna,ugyanúgy ráülnek az eredményre :!: Szóval IGAZ,h mi csesztük el,IGAZ,h megérdemeljük,de SZERINTEM NEM IGAZ,hogy a Hajtásukért dicsérni kellene őket,vagy ebben előrébb helyezni Őket Nálunk..mivel nem volt hasonló szituban a két csapat!!!!
Miki, nem követ el szentségtörést az, aki azt mondja h a margit megérdemli a bajnoki címet, amennyiben tényleg leesik nekik.
ha valaki, akkor én soha nem fogom tisztelni azt a klubot, akármit és akármennyit nyertek, le.sza.rom. de vak lennék, ha nem látnám, h nálunk LÉNYEGESEN TÖBBET TETTEK a végső győzelemért. ha úgy fordultak egy meccsen, h 3-0ra égtek, akkor azt a 2.fidőben helyretették. ha hátrányba kerültek egy meccsen, akkor mindent elkövettek azért, h egyenlítsenek, vagy megfordítsák az eredményt. ezek után nem lehet elismerni, h hajtottak??? ha mi fele olyan motiváltak lettünk volna, mint ők, akkor már februárban bajnokok vagyunk! de a "ha" nem játszik.
nagyon elbsztuk ezt a szezont, minden egyes elvesztett pontunk egy újabb adag "doppingbomba" volt a margónak.
annyi igaz, h nem nagyságrendekkel voltak jobbak nálunk, mert akkor 10-15 ponttal lennének bajnokok, de ez a kutyát nem fogja érdekelni, ha végülis ők lesznek az elsők. ettől még úgy fognak ünnepelni, mintha veretlenül értek volna oda, és sajnos igazuk lesz.
PUYOL-XAVI-INIESTA
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.06.10. 13:15:25

Capon írta:2004 Bajnok a Milan + BL.
2004ben a Porto nyerte a BL-t,Ők 2003ban nyerték 11sekkel a Juve ellen... :wink: Bajnokságra nem emlékszem,majd Boixos beírja a tutit...de akkor is 2éve semmi sem esett le nekik...
Kép
Capon
Llegenda del Barça

2007.06.10. 13:04:16

2004 Bajnok a Milan, 2003 BL, 2007 BL. Szerintem elég figyelemre méltó :shock:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Capon 2007.06.10. 13:15:48-kor.
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.06.10. 12:58:00

G-Jay írta: Ja és valaki magyarázza már meg h a Milán pl, mért tud minden évben a topon lenni, és valamit behuzni???

Azért ez nagy túlzás :wink: Ideit kivéve,utoljára 2003ban :!: nyertek vmit ha jól tudom,akkor is a Bl volt az....szóval hiába voltak a Bl végjátékában,3 évig SEMMIT nem nyertek :wink:
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.06.10. 12:55:20

Boixos írta:h nem kell a madridot b.szogatni a mákjuk miatt, éleg vastagon tettek is azért, h hozzák a meccseket, ha kellett, akkor még a 95. percben is.
tegnap mi már a 70.ben lesz.artuk az egészet
Egyetértek! Nem kell őket csesztetni,de az mellett ma sem tudok elmenni írás nélkül,h: Madrid számára pocsék eredmény tükrében még jó hgy kiteszik a belüket! Végig futottak a meccs után...amikor hátrányban voltunk egy szavunk nem lehetett a mentalitásra nálunk sem! És nem kell félni,ha Madrid vezetett volna,ugyanúgy ráülnek az eredményre :!: Szóval IGAZ,h mi csesztük el,IGAZ,h megérdemeljük,de SZERINTEM NEM IGAZ,hogy a Hajtásukért dicsérni kellene őket,vagy ebben előrébb helyezni Őket Nálunk..mivel nem volt hasonló szituban a két csapat!!!!
Kép
Bodi
Director del Fútbol

2007.06.10. 12:50:26

Elvesztettük,megérdemeltük,ez van!
Régebben mi volt a Nou Campban ha vezettünk?
Elkezdtek még jobban játszani,élvezték a focit,trükközgettek és általában lőttek még 2 gólt.
Most mi van?Beállnak védekezni...
Tegnap elvesztettük a bajnoki címet,de az az igazság,hogy meg is érdemeltük!
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2007.06.10. 12:48:28

visca el barca írta: nézd meg mégis mi csinál ezzel a szerencsetlen milannal...
Annyira azért nem olyan szerencsétlen társaságról van szó. :wink: Rijkaardnálazért téleg jobb de hogy a világ egyik legtehetségesbb edzője volna.. :roll:
Los Banditos
Az EuroBarca Utánpótlása

2007.06.10. 12:47:04

Igaz, hogy bajnokságot már jó ideje nem nyertek, de a BL-be minden évben rendre ottvannak a döntőkben vagy az elödöntőkben. :roll:
in to exile
visca el barca
Presidente del Barça

2007.06.10. 12:44:13

Slither írta:
visca el barca írta: a válasz rövid és egyszerű: náluk a világ legtehetségesebb, míg nalunk a legluzerebb edzoje ul a kispadon.

télleg...el is cserélhetnénk oket...milanban uis annyira akarjak ezt a pancsert...
Erröl lehetne sokat vitázni, de a lényeg hogy Ancelotti azért nem olyan hiper-szuper, sokáig csak mint "örökvesztesként" ismerték a futballban. :wink:
nézd meg mégis mi csinál ezzel a szerencsetlen milannal...
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Andris
Adminisztrátor

2007.06.10. 12:42:00

Ancellottit még Capellonál is jobban utálom, iszonyatos, hogy milyen ember. Azt a focit meg nem szeretném Barcelonában látni, amit ő jászat. Akkor inkább maradjon Frank. De ugysem hívnák Ancellottit... :roll:
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2007.06.10. 12:41:22

visca el barca írta: a válasz rövid és egyszerű: náluk a világ legtehetségesebb, míg nalunk a legluzerebb edzoje ul a kispadon.

télleg...el is cserélhetnénk oket...milanban uis annyira akarjak ezt a pancsert...
Erröl lehetne sokat vitázni, de a lényeg hogy Ancelotti azért nem olyan hiper-szuper, sokáig csak mint "örökvesztesként" ismerték a futballban. :wink:
visca el barca
Presidente del Barça

2007.06.10. 12:38:13

G-Jay írta:Ja és valaki magyarázza már meg h a Milán pl, mért tud minden évben a topon lenni, és valamit behuzni??? Nálunk mért kell elcseszni mindig valamit?
a válasz rövid és egyszerű: náluk a világ legtehetségesebb, míg nalunk a legluzerebb edzoje ul a kispadon.

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
G-Jay
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2007.06.10. 12:26:00

Na hát akkor én is leirom mély gondolataimat! Sziasztok

Hát valami rettenetes, hogy Messi legjobb évében a Barcelona legrosszabb éve van. Ő idén a csapat egyetlen küzdő tagja, egyedül nyert meccseket, egyedül mentett meccseket.
Ronaldinho többet foglalkozik már a Pepsivel meg a nőkkel mint a focival, Beckhamhez kezd elég erősen hasonlitani a helyzete.
Eto'o sokat volt sérült, onnan azért ne is várjunk egyböl maxot.
Deconak nemtom mit kéne csinálnia, de ez nagyon kevés tőle, ő a világ egyik legjobbja volt, erre idén semmi, még annál is kevesebb.
Xavi és INiesta hozta az eddigi nagyon stabil jó formáját, de egyikük sem éppen a védekező kp szerepkörét töltik be, igy a kp gyengesége védekezésben nem rájuk fogható.
Motta Edmilson, meg közelében nincsenek egy ilyen szintre kellő vkp-nak, egyszerüen nem jók és kész.
Puyol továbbra is menti a menthetőt védekezésben, rá egy rossz szó nem lehet.
Thuram és Zambrotta beilleszkedése sokáig tartott, de végre Zambi kezdi megérezni ujra a játékát, nála is inkább jövőre kell maxot várni.
Oleguer ölje már meg magát!!!!
Gio és Sylvinho ketten együtt ha kitesznek egy nekünk kellő szélsőt, és ezzel mindent elmondtam.
Valdessel igazán semi gondom.

Magyarul Ronaldinho, Marquez, Ezquerro, Giuly, Motta, Oleguer, Edmilson, Deco mehet a francba innen, Rijkaarddal egyetemben!!!
Puyol Xavi és INiesta Messivel maradhat a kemény mag.
Eto'o és Zambi igazán jövőre lehetnek a toppon, szal maradjanak.

Ronaldinho csak akkor maradhat ha visszavonul a nagyközönségtöl, és magába fordulva elkezd ujra focizni.

Ja és valaki magyarázza már meg h a Milán pl, mért tud minden évben a topon lenni, és valamit behuzni??? Nálunk mért kell elcseszni mindig valamit?
¡Visca El Barça! ¡Visca Cataluna! Més Que Un Club...
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
Saint Germain
Jugador del Barça

2007.06.10. 12:23:20

Én is azt gondolom, hogy már a szezon elején követhettek el alapvető hibákat az edzői stábban. Miért nem tudtunk idén egy trófeákat begyűjteni?
Szerintem mindenki tudja rá a választ, aki követte a BARCA meccseit. Ilyen teljesítménnyel (ezt az egész évre értem) nem csoda, hogy elbuktunk mindent. Az idegenbeli eredményienk magáért beszélnek. Sajnálom, hogy így sikerült, de legalább fény derült a csapat/edző alapvető hiányosságaira. Nem késő javítani ezen.
Balinho
Entrenador del Barça

2007.06.10. 12:00:26

Sziasztok! Régóta nem írtam ide most mégis úgy érzem írnom kell!

Egész egyszerűen megérdemeltük! Az egész évnek nagyképűen vágtunk neki, bohóckodni mentünk a halál f***ára, nem volt rendes felkészülés, nem volt rendes edzői stáb. Azt hiszem a legnagyobb Rijkaard fanatikusok is belátják ebben a szezonban, nem csinált az égegyadta világon semmit. Egy taktikai húzása volt átmenni 3-4-3-ba a Zara és a Pool ellen (az se az ő ötlete volt). A Pool ellen ez is óriási baklövés volt szélsővéfelem nélkül játszani. Sosem tartottam jó edzőnek. Előttünk nem csinált semmi komolyat klubszinten, csak kiejtette az akkoriban stabil középcsapat, európai porondra vágyódó Sparta-t. Nálunk tavaly sem volt semmi különös! Kitalált egy szisztémát amihez aztán görcsösen ragaszkodott, csak tavaly a sztárok mindig megmentették. Idén hogy Eto'o és Dinho is rendre betilizik, illetve hogy Deco minősíthetetlen szinten játszik, teljesen el van veszve! Elvi kérdést csinál abból hogy nem játszatja Saviolát, amikor Gudjohnsen és Giuly is olyan szinten katasztrofális szintet képvisel, hogy minden támadás megakad rajtuk!

Összességében én azon az állásponton vagyok hogy most szomorú, de talán jobb is ha nem nyerünk idén bajnokságot, mert akkor jöttek volna a fejüket a homokba dugók azzal a szöveggel, hogy ki beszél itt korszak végéről, ha bajnokok lettünk. Pedig világos hogy a tavalyi szezon volt ennek a csapatnak a csúcs, onnan meg lefele vezet az út. Csak ezt be kell látni. Az idei szezon után, ezt nem lehet nem belátni. Szerintem mehetne Deco is. Én is angy híve voltam amikor idejött, akkor vitte is a csapatot. DE idén meccse nincs jó, abszolút dekoncentrált, minden átvétele hosszú, szórja el a labdákat, sokat szabálytalan, aki az idei Deco teljesítményét 10es skálán 2 fölé értékeli az teljességgel elvakult.

Egyébként személyes véleményem hogy ha a Madrid azt hiszi, mert bajnok lesz, minden rendben van náluk, akkor hatalmas hibát vétenek. Ez a csapat mindent elbukott. Kitalálta magának azt a tizenvalahány döntő dolgot amitől teljességgel fanatizálódtak, de ez a jövő évben nem fog működni. Év elején nagy pofáraesés lesz ott is ha nem tesznek rendet! Capello elzavarásával...
el fuero
Entrenador del Barça

2007.06.10. 11:49:49

Ronal.10 írta:ki hogy aludt??? én 23.15 kor feküdtem le...02.30 körül aludtam el közbe gondolkodtam, dühömet a a takaro szétszaggatásával probáltam csillapitani...(kezem megfájdult...)
ilyeneken gondolkodtam hogy ha visszamennék a a multba mit tennék ezen a meccsen ha ott lennék... valszeg befutottam volna a pályára abba a percbe...
Én azt álmodtam h a mi meccsünkből még van 5 perc és Messi egy átemelős lövéssel 3-2re alakítja a meccset, de sajnos utána egyből felébredtem :?

Esélyeink a bajnokságra? Hát...
Forza Lazio!
Szakacs
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2007.06.10. 11:45:20

Barcaforever írta:5 % esély a bajnokságra............ :evil: :cry: :? :cry: :cry:
3.7% :roll: 37*100/38 :D :evil: :evil:
Tiziano Crudeli fan :!:
Lezárt