Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Nem kis lóvéFTorres9 írta:Leigazolta a MU összesen 34 millio fontért Nani-t és Anderson-t
+ Vito két napja beírta ezt a hírt,a magyar játékosok topicba,nem is kell hozzá lapozgatnilionelmessi19 írta:Atesz, mi van veled? Fejezd be az idiótázást. Ez a második topic, ahol ilyet találok. Higgadtabban, kultúráltabban.
reméljük...Megint majd olyan játékost vesznek mint Sevcsenkó,és nem fog csinálni semmit,Abramovics részéről az egy eléggé rossz üzlet volt...ozsimiki írta:Hát ha még Tevez is leesik,akkor nagyon komoly csapat lessz...komolyabb a mostaninál is! Nembaj,legalább Chelsea ismét csak futhat a M.U. utánRaziel írta:Ennyi jövöre is bajnokok leszünk....Nani és Anderson te jó égezaz
Nagyon jól jártunk velük,simán megérték azt a pénzt
![]()
Mondtam én hogy meglesz az a C.ronaldo,Nani szélső támadósor,Scholes helyett meg jött Anderson és az első igazolás is nagy volt Hargreaves,nagyon jól igazoltunk...Már csak egy csatár kell,Aki remélem Tevez lesz.
Hát ha még Tevez is leesik,akkor nagyon komoly csapat lessz...komolyabb a mostaninál is! Nembaj,legalább Chelsea ismét csak futhat a M.U. utánRaziel írta:Ennyi jövöre is bajnokok leszünk....Nani és Anderson te jó égezaz
Nagyon jól jártunk velük,simán megérték azt a pénzt
![]()
Mondtam én hogy meglesz az a C.ronaldo,Nani szélső támadósor,Scholes helyett meg jött Anderson és az első igazolás is nagy volt Hargreaves,nagyon jól igazoltunk...Már csak egy csatár kell,Aki remélem Tevez lesz.
Nagyon jól járnak velükFTorres9 írta:Leigazolta a MU összesen 34 millio fontért Nani-t és Anderson-t(porto)!!!
A hivatalos oldalon is megerősítették a hírt.
http://www.manutd.com/
Jó, értelek én. De azért nem elhanyagolható az a 17 ill. 19 gól a bajnokságban. Bár kinek mi a jó teljesítményRaziel írta:Az van hogy mioóta megkapta az aranylabdát nem csinál semmi,lényegében ennyi...azóta semmi kiváló teljesitmény.Lagalábbis én nemtudok rolla.
Akkor most mi?Raziel írta:Én a Chelsea-s korszakára érttem,hogy mióta ottvan,olyan mintha ott sem lenne,ezért nem világklasszis.Sokat vártak tőlle és ez lett belőlle,az meg nem kifogás h azért ilyen mert sokat vártak tőlle,elvégre ő egy aranylabdás játékos vagy mi,nemRaziel írta:A sevcsenkó témát meg ejtsük sztem,mert sevcsenko mióta megkapta az aranylabdát azóta rugott maximum 10gólt egy év alattjó kis teljesitmény nem gondolod?
![]()
![]()
Én a Chelsea-s korszakára érttem,hogy mióta ottvan,olyan mintha ott sem lenne,ezért nem világklasszis.Sokat vártak tőlle és ez lett belőlle,az meg nem kifogás h azért ilyen mert sokat vártak tőlle,elvégre ő egy aranylabdás játékos vagy mi,nemGame90 írta:Sevcsenko 2004-ben kapta meg az Aranylabdát. A 2004-05-ös szezonban 17 gólt lőtt a bajnokságban, összesen 26 gólt. A 2005-06-os szezonban ez 19 ill. 28. A Chelseaben pedig nem az igaziRaziel írta:A sevcsenkó témát meg ejtsük sztem,mert sevcsenko mióta megkapta az aranylabdát azóta rugott maximum 10gólt egy év alattjó kis teljesitmény nem gondolod?
Sevcsenko 2004-ben kapta meg az Aranylabdát. A 2004-05-ös szezonban 17 gólt lőtt a bajnokságban, összesen 26 gólt. A 2005-06-os szezonban ez 19 ill. 28. A Chelseaben pedig nem az igaziRaziel írta:A sevcsenkó témát meg ejtsük sztem,mert sevcsenko mióta megkapta az aranylabdát azóta rugott maximum 10gólt egy év alattjó kis teljesitmény nem gondolod?
azt csak ugy irtam h 14évesen jobb volt,de akkor se kéne messihez hasonlitani,értedantiimperialista írta:Te kis humorista, ugyan honnan tudod, hogy Messi hogy játszott 14 évesen? Tudod, mekkora a különbség egy 14 és egy 18 éves gyerek között (felépítésben, állóképességben, stb.)? Az, hogy melyik a futballnemzet és melyik nem, ebben a kérdésben egyáltalán nem számít. Ukrajna sem futballnemzet, mégis Shevchenko lett a világ egyik legjobb csatára... Várom a választ!Raziel írta:Azért ez kicsit erős hogy Messihez hasonlitod Némethéketmikor Messi 14volt akkor volt kb olyan szinten mint most Németh.Más argentina az egy futball nemzet,más magyarország,ami régen volt futball nemzet.Messi látod miket csinál a Barcaba,lövi a gólokat,és 20éves létére kezdő,ennyit erről.Németh mikor lesz a Pool-ban kezdő?
[/b]
Te kis humorista, ugyan honnan tudod, hogy Messi hogy játszott 14 évesen? Tudod, mekkora a különbség egy 14 és egy 18 éves gyerek között (felépítésben, állóképességben, stb.)? Az, hogy melyik a futballnemzet és melyik nem, ebben a kérdésben egyáltalán nem számít. Ukrajna sem futballnemzet, mégis Shevchenko lett a világ egyik legjobb csatára... Várom a választ!Raziel írta:Azért ez kicsit erős hogy Messihez hasonlitod Némethéketmikor Messi 14volt akkor volt kb olyan szinten mint most Németh.Más argentina az egy futball nemzet,más magyarország,ami régen volt futball nemzet.Messi látod miket csinál a Barcaba,lövi a gólokat,és 20éves létére kezdő,ennyit erről.Németh mikor lesz a Pool-ban kezdő?
[/b]
PortugálRaziel írta:Milyen két szélső lenne már ott