Kikaptunk 5-4re a szerdai bajnokságban. Kár, nyerhettünk volna.
Nagyon jól játszottunk, óriási teljesítmény, hogy 1-0 és 3-2 után is fordítani tudtunk, már csak meg kéne tartani az előnyt!
Szerintem rengeteget fejlődtünk az elejéhez képest. Gyakran szidtuk régen a védekezést, de mára hátul és a középpályán is elég jól összeálltunk, elosztjuk az embereket, ebben erősödtünk a legtöbbet szerintem. Ennek ellent mond, hogy megint 5 gólt kaptunk, de egy ziccerük, vagy normális helyzetük sem volt. Kaptunk 2 megpattanó távoli potyát, egyszer kavarodásból lőtték be, meg volt egy szöglet. Még volt egy de arra nem emlékszem. Na még a szögleteknél figyelhetnénk jobban, sokszor otthagyjuk az embert, nem értjük meg egymást.
A támadásépítésben is jobbak lettünk, jól kontráztunk, már csak be kéne lőni a helyzeteket!!!! Kihagytunk több ziccert, emberelőnyös helyzetet. Ellőjük, nem tudjuk betenni az 10000% ziccert, vagy akár nem tudjuk átvenni a labdát óriási helyzetben, volt minden. De jó lesz ez szerintem.
Ilyen játékkal - amennyiben az ellenfelek nem nagyon erősödtek - simán hoznunk kell a tornát. Kötelező. Főleg, hogy teremben leszünk, amit szerintem még mindig jobban érzünk, mint a műfüvet.
A gólok alakulása; Sünök Se - Hungarian FCB
Vezettek 1-0-ra, majd fordítottunk, ők fordítottak, mi fordítottunk, és a végén megint ők

Gólszerzők; Agonás 2, Sz. Zoli, Marci
Gólpasszok; Sz. Zoli 3 (mondjuk én cseleztem utána..

), Zoli a saját gólját labdaszerzésből szerezte.