Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ez így hülyeség, mindenki hozzátette a magáét a lőtt és a kapott gólokhoz is (sajnos én is), de ettől csapatjáték. Az mondjuk biztos, hogy az ellenfélenk iszonyatosan nagy szerencséje volt, ezt ők maguk is elismerték.gnorbert írta:Hello HFCB!
Inkább most nem is mondanék semmit...
De! Mégis!
Sajnos Marcinak igaza van!
Egyszemélyben én magam vagy 3-4 olyan ziccert hibáztam, amit szombaton csukott szemmel...![]()
![]()
Bocsánat...![]()
![]()
üdv
gnorbert
Bercy írta:Csak már látnánkLos Banditos írta:Gratulálok Laci!
És még mindig áll h elmegyek veletek focizni!![]()
barca52 és mindenki: Nagyon nagy örömmel vennénk ha az Eurobarcáról illetve más egyáb helyről jönnének hölgyek, lányok(mint pl. dóry aki csak a tornára jön*), tagok, szurkerek és szimpatizánsok akik a csapatnak szurkolnak.
Ezért azt javaslom mindenkinek, hogy aki teheti jöjjön el és biztassa a csapatot, nekünk is sokkal könnyebb!
Forever Szigetszalonna
*barcafannak![]()
![]()
![]()
Nem győzöm miattatok állandóan szereszteni a hsz-met
Csak már látnánkLos Banditos írta:Gratulálok Laci!
És még mindig áll h elmegyek veletek focizni!
csatlakozomHAnonymus írta:Én ugyan nem vagyok csapattag, de riszpekt az egész családnak! Nektek azért mert összehoztátok, neki azért mert megszületett.
Valahogy sejtettem,hogy ez lesz és pont az idő rövidsége miatt!gnorbert írta:Hello HFCB!
Sajnos beigazolódott amit Silvanus említett:
A február 11-i Szurkolói Tornán NEM LESZ "B" CSAPATunk!
Az ok:
- a Szervezők szerint: nem jeleztük "B Csapatos igényünket" időben...
Kedves Laca!lacibanez írta:Kedves Csapat!
Engedjétek meg, hogy bemutassam Botondot, aki ma hajnalban, fél négykor jött világra 3120 grammal és 57 centivel.