Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ez csak találgatáslionelmessi19 írta:Amugy, gondoljatok bele, ha mondjuk 2 helyett 6 lábbal lőtt gólja lenne. Akkor lassan már megnyernénk a bajnokságot lehet...
Már rég elismertük, hogy sehol nem lennénk nélküle...Te vágod még most is a fejünkhöz. Csupán egy megdöbbentő adatok kommentáltunk.varga tamás írta:Zozzy5 és Game90-nel együtt ti szereptévesztésben vagytok. Úgy kezelitek Ronaldinhót, mintha befejező csatár lenne. Mintha ő játszana Eto'o helyén, Eto'o meg R10 helyén. Ennyi erővel Decónak is legalább 10 gólnál kéne tartania, ehelyett kettőnél tart. Ne keverjük össze a szezont a fazonnal. Holnapután meg azt rójátok majd fel mondjuk Puyolnak, hogy nem veszi ki a részét a támadásokból. Megérthetnétek már végre, hogy R10 nem BEFEJEZŐ KÖZÉPCSATÁR, hanem irányító kp., aki a balszélen játszva irányít. Ennyi. És a 17 gól igenis 17 gól, enélkül sehol sem lennénk. Felfoghatnátok már.barca99 írta:Múltkor pont egy ilyen statot kerestem...És tényleg elég furcsa, hogy idén összesen eddig 2 lábbal lőtt, akció gólja van.
Mindenesetre ennél jóval több kell.
Egyetértek...Egyébként meg Tamás te jössz mindíg azzal, hogy Ronaldinho érinthetetlen egyrészt a 17 rugott gólja miatt. Szép teljesítmény csak a büntetőket más is berugta volna, és ha nem is mindet, de Xavi is értékesített volna vagy 2-3 szabadot biztosan.Game90 írta:Tamás![]()
De egy ekkora klasszis játékostól ellehetne várni, hogy nem csak 2 akciógólt lő lábbal. A 17 gól pedig egy szép teljesítmény, de azok közül 11-et állított labdából lőtt
De lehet, hogy csak nekem vannak nagy elvárásaim vele szemben.
Zozzy5 és Game90-nel együtt ti szereptévesztésben vagytok. Úgy kezelitek Ronaldinhót, mintha befejező csatár lenne. Mintha ő játszana Eto'o helyén, Eto'o meg R10 helyén. Ennyi erővel Decónak is legalább 10 gólnál kéne tartania, ehelyett kettőnél tart. Ne keverjük össze a szezont a fazonnal. Holnapután meg azt rójátok majd fel mondjuk Puyolnak, hogy nem veszi ki a részét a támadásokból. Megérthetnétek már végre, hogy R10 nem BEFEJEZŐ KÖZÉPCSATÁR, hanem irányító kp., aki a balszélen játszva irányít. Ennyi. És a 17 gól igenis 17 gól, enélkül sehol sem lennénk. Felfoghatnátok már.barca99 írta:Múltkor pont egy ilyen statot kerestem...És tényleg elég furcsa, hogy idén összesen eddig 2 lábbal lőtt, akció gólja van.
Mindenesetre ennél jóval több kell.
Ezek az adatok magukért beszélnekBalika Gaucho írta:Nemzeti Sport cikk: a góllövők a spanyol bajnokságban és adatok ki hogyan szerzett gólt :
Ronaldinho 17 gól : 2-t lábbal akcióból4et fejjel , 6 büntető, 5 szabadrúgásgól
Az a 2 lábbal lőtt gól tényleg kevésBalika Gaucho írta:Ronaldinho 17 gól : 2-t lábbal akcióból4et fejjel , 6 büntető, 5 szabadrúgásgól
Dunga már frissítette egy kicsit a válogatottat: Vágner Love, Daniel Carvalho, Dudu Caeranse, Elano...noname írta:Ez még nekem is új, de sztem egy kis frissítés most nagyon jót fog tenni a braziloknak.
Los Banditos írta:
http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=116797
http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=116797Charlie írta:Paulista? Ő lehet. Pernabuchano nem hinnémLos Banditos írta:Juninho már visszavonult, nem?![]()
![]()
C.
Paulista? Ő lehet. Pernabuchano nem hinnémLos Banditos írta:Juninho már visszavonult, nem?![]()
Az embernek a hazájával szemben vannak kötelességei, amiket teljesítenie KELL. Ha a nemzeti tizenegy azt kívánja, hogy Dinhóra szüksége van, akkor neki kötelessége a hívásnak eleget tenni, és a pályán meghalnia a nemzeti színekért. Sajnos, elüzletiesedett világunkban a haza hívó szavának nem szívesen tesznek eleget a játékosok. Márpedig soha, semmilyen körülmények között nem feledhetjük, honnan jöttünk, és a hazának mit köszönhetünk. És gondolj bele, sok brazilnak milyen örömet okoz R10 válogatottbeli játéka.Rivaldo11 írta:Pedig egy normál nyári felkészüléssel, és a szükséges pihenéssel egész biztosan a régi lehetne. Nem kellene a Copára menni...
Nagyon kacifántos ez az egészLos Banditos írta:Én már abban sem vagyok biztos, hogy egyáltalán Dunga behívja majd a válogatottba.Én nem tudom mi lenne neki a legjobb, de remélem hogy jövőre olyan lesz 2-3 évvel ezelött.![]()
Igazad van Zozzy! Középen tudása 40%át ha tudja nyújtani! Legyen akármilyen formában is! 3éve még középre tettem volna én is,de azóta egyértelmű,hogy a leghasználhatóbb a szélen! Persze nem annyira tűnik fel,ha nincs nagy formában,de így is jobb ott,mint középen!Zozzy 5 írta:Az igazi Ronaldinho csakis a saját posztján, a bal szélen térhet vissza. Ott van lehetősége átvenni a labdát és rávezetni az ellenfélre. Középen kevésbe. Persze mostanában a szélen sem vezet rá senkire semmit.Slither írta:Középen egyértelműen jobb volt. Nem értem miét kell mindig a balszélen kezdenie.