Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Én már csak azt nem értem hogy tudnak ilyen névvel élni....?!?!Boixos írta:ráadásul ma még margit nap is van...
szép névnapi ajándékot kaptak.
Neeeem ez "Isten keze" volt...visca el barca írta: MESSI MEG GUSZTUSTALAN VOLT A KEZEZÉSES GOLJAVAL (ez a sors?)
teljesen igaza van a cikkírónak, bár én még nem húznám le a redőnyt.Pedro írta:http://nst.blog.hu/2007/06/10/p95965#more95965
A Barcára vonatkozó részek tökéletesen összefoglalják az évet :S
Amúgy nagy kérdés tényleg, hogy a "tökéletes csapatszellembe" ugyanmár hogyan fér bele, hogy Ronaldinho ki sem megy a meccsre megnézni a társait...
Egymás után értettem amikor az uccsó percben egyenlít az ellenfél.Zozzy 5 írta: 2x megcsinálni?Egész évben ezt csináltuk
2x megcsinálni?el fuero írta:Tegnap azt hittem leszúrom magamilyet nem lehet 2x megcsinálni, de megérdemeltük. Rijkardnak köszönhetően, na meg a figyelmetlenség meghozta a gyümölcsét. Gratula a csapatnak
A csapat 'sztárja' meg mehetne inkább masszőrnek v mittomén hova, de a gól is az övé volt.
Még mindig nem bírom felfogni.ozsimiki írta:HMlionelmessi19 írta:Úristen
Mit engedtünk elMost mire érted
HMlionelmessi19 írta:Úristen
Mit engedtünk el
Tényleg dícséretet érdemel.ozsimiki írta:Üdv realm89! Nagyon korrekt hsz! GRT ÉRTE! Taníthatnál pár dolgot a madridistánUgyanis volt pár kollegád,aki nem épp így nyilatkozott...na de mind1!
És sok igazság van abban amit írsz! Szntem 80%ban bajnokok vagytok!
Megfogadtam, hogy ha úgy alakul, bármennyire is sz*r lesz, idejövök és gratulálok Nektek, mert ha ezt megtettem annak tudatában, hogy elsők vagyunk (A múltkori meccs után, amit 1-0-ra nyertetek), akkor a fairplay megkívánja, hogy úgy is megtegyem, hogy esetleg átveszitek a vezetést.Fájó szívvel bár,de gratulálok a Real Madridnak.