Kalap1988 írta:
Szerintem azért a tavalyi volt olyan gördülékeny, mint a Dinnye-Samu,Messi trió. Mégpedig azért, mert Messi akkoriban (2005-2006) még nem volt akkora ász 18 éves kora miatt. Ellenben tavaly igen. Úgyhogy körülbelül egy szint.
Biztos láttad őket játszani?

Már csak azért is, mert Messi már 17 évesen is volt akkora ász, ha a játék képéről van szó, mint bármelyik támadónk a jelen keretből valaha is, őt magát leszámítva.
A tavalyi hármas, amennyiben Henry volna a harmadik, minden volt csak nem gördülékeny. Emlékezz már hogy játszik Henry nálunk.
Talán eredményesebb lehetett, de tavaly Messi-Xavi-Iniesta csinálták a játékot, nem Samu, és végképp nem Henry.
Sanama írta:Hatékony volt? Igen.
Több gólt lőtt,mint az Henry-Eto'o-Messi ? Nem.
Úgyhogy számomra a Tridente az utóbbi 3mast jelentette, és igen támadó hármast jelent. Háromágú szigony, nem tudod metaforáról hallottál-e már?
Én valóban nem tudtam, hogy mit jelent a tridente, így a kérdő mondatra voksoltam. De ha harapós kedvedben vagy, ám legyen, csak túlzásba ne vidd.
Emlékszem, ők akkoriban megkapták ezt a nevet, és úgy gondolom, régebben is (mikor Henry érkezett) meg mostanság is, hogy ezt meg lehetne hagyni nekik. Persze a sajtó sose tette lehetővé. Nem arról szól ez, hogy melyik támadósor milyen, nekik voltak bizonyos jellemzőik, voltak utánozhatatlan dolgaik, egyszerűen van egy olyan véleményem, hogy egy új
metafora jobb volna.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila