2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Nálam kemény re valn állítva, és kb 50 meccs alatt ha 5 volt, ez pedig reális.kovinho írta:Egyébként lehet hogy már írtátok, de nektek nem tűnt fel hogy nem csak a lesgól, hanem még a piros lapok száma is rengeteg? 3 meccsenként van egy leglalább, pedig nem kemény szerelésre van állítva. Most vertem meg a Milant egyébként.
Én Ameliat vettem, folyton mondtam neki, hogy mekkora ász, és hogy megakarom venni, egyszercsak mondja hogy Napolihoz akar menni. 17 milláért hoztam el, úgy hogy a Barca volt a vetélytárs. Télen pedig 700 ezérért érkezik Dean Bouzanis a liverpooltol, ausztrál, Kewell mondta hog vegyem meg mert jó.Cooltiszo írta: Nyáron én is veszek kapust mert gyengék.
Elég pénz tuti kapsz (ha szponzor jön) nekem most 42 millám van átigazolni. Egyébként nekem Garics és Blasi beváltak, inkább a bal oldalon vannak gondok Savinival és Rulloval. Kapusokkal, hogy álsz? Én Iezzot elején padra száműztem, Gianelloval pedig a juve utáni 5 potyája után végeztem, most kapust keresekCooltiszo írta:4 milla volt Kewell.
Először Matias Fernandezt akartam, csak ő nem akart jönni...
Utána döntöttem úgy hogy több felé költöm el.
Nyáron jobbhátvédet és jobb szélsőt kell vennem, remélem hozzám is jön a szponzorbácsi![]()
Idén jó lenne megcsipni a 6. helyet, de giga nehéz lesz...
Jövőre pedig ha kapok elég pénzt akkor egy bl helyért küzdő csapatot akarnék összehozni...
Van der Vaartra költöttem a 12millás átigazolási keretet, de megérte. Kewell 1 szezont volt kölcsönben, aztán ingyen volt. Te mennyiért vetted meg. Dzsudzsakot pedig énis akartam, cska lekéstem róla, előbb az Auxerre majd télen a Livorno csípte el előllem.Cooltiszo írta:Most én is a Napolival vagyok
12 forduló után 6. helyen állok, Romatol kikaptam idegenben 4-1re, otthon az Intert vertem 3-1re.
Van der vaartot megvetted?
Igazolásaim:Kewell- szélsőt játszik, nem lehet rá panasz eddig.
Chevanton: nagyon jó vétel volt, vezeti a góllövőlistát. 3,6 millió euroért nem is rossz![]()
Dzsudzsák: eddigi tapasztalataim alapján nagyon jó lesz,de most is kezdő.
+ Mendieta
milyen crack?barca99 írta:Azért egy pár dolgot javít...Jöhetne hozzá a crack...
jajtélleg elis felejtettem előzőt is igy kellet... kicsit elnehezedtem igy a suli utáni málnás fröccsök után bocsifcjoc írta:egyik fájlra rákatt.. progi kiválasztása.. ott winrar.. majd kicsomagolod.. be daemoon ba és install.. bájbáj