Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
nem, hanem most már Inter drukker, ezt akartam mondani...és asszem ezzel mindent elmondtam...Ordog írta:Tehát ezzel azt mondtad, hogy most reál drukker. Vszeg nem a legelfogultabbak közé tartozik, ezért is lehet a szavára adni
milyen vigaszkeresés?Swineherd írta:most megy a vígaszkeresés, mi...Enrique írta:Thnx mind2töknek.![]()
Pedig aszittem jó lesz.![]()
![]()
Legközelebb...
Tehát ezzel azt mondtad, hogy most reál drukker. Vszeg nem a legelfogultabbak közé tartozik, ezért is lehet a szavára adniSwineherd írta:amíg Figo a barcában nyomta, addig barca drukker volt...Ordog írta:ahol a gyerek avatarában Figo figyel az szted milyen szurkoló lehetBár az is lehet, hogy Barca drukker, csak 4-5 évre le volt hibernálva...
amíg Figo a barcában nyomta, addig barca drukker volt...Ordog írta:ahol a gyerek avatarában Figo figyel az szted milyen szurkoló lehetBár az is lehet, hogy Barca drukker, csak 4-5 évre le volt hibernálva...
Tényleg nagyon jól szürtek a Horvátok, így nem nagyon tudtak mit csinálni! Rendesen féltette a lábát Robinnyó! Felhízlálhatnák a Madridnál, mert egy Ayala szintű játékosok rendesen ütni fogják! Bár Ronaldinho is gizda volt, ilyen idős korban, de őt nem tudták már akkor sem elnyomni ennyire, mint Robinnyót!Enrique írta:Thnx mind2töknek.![]()
Pedig aszittem jó lesz.![]()
![]()
Legközelebb...
Egész meccsen nem nagyon lehetett halani a nevét! Csak a Verebes nyomta állandóan a Ronáldót meg a Robinnyót, majd el élvezett, úgy istenítette őket!Enrique írta:Ejj, nem figyeltem a brazil meccset.. Robinnyó hogy játszott?
Hát nem vmi jól.Enrique írta:Ejj, nem figyeltem a brazil meccset.. Robinnyó hogy játszott?
Akkor nézd meg ezt ...Colin írta:Melyik "madridista"? most komolyan szted aki madridista az ilyet írni? ez még FIGO10 szintjét se üti.. aki azt írja 9 játékosra h 1 fos az tutira nem madridista ezt megsugom neked..