Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Ne is mondd..ezt külön javasolni fogom,meg a helyesírás tesztet is!LG írta: Sztem azért kéne kapásból 100 év ban, ha vki leirja egy játékosról, h "Barca szintű" v. h "nem Barca szintű". Vagy ez csak engem idegesit?
Sztem azért kéne kapásból 100 év ban, ha vki leirja egy játékosról, h "Barca szintű" v. h "nem Barca szintű". Vagy ez csak engem idegesit?Tim írta:Az a baj hogy pont most nincs fent egy modi sem..Csak hallomásbol tudok ezt-azt. Pld.:jubilálás bejelentés,számok a nickben,a madrid becsmérlése,stb ezekért levonás vagy ban lesz a jutalom.Demonhunter írta: És ez a szigorodás miben nyílvánul meg? Amúgy meg ha nem mondják akkor nem büntethetnek érte mert nem tudhadtam..
U.I:ha idézed saját magad anélkül hogy hozzászólnál. Ezalól csak LP lesz kivétel.
Az a baj hogy pont most nincs fent egy modi sem..Csak hallomásbol tudok ezt-azt. Pld.:jubilálás bejelentés,számok a nickben,a madrid becsmérlése,stb ezekért levonás vagy ban lesz a jutalom.Demonhunter írta: És ez a szigorodás miben nyílvánul meg? Amúgy meg ha nem mondják akkor nem büntethetnek érte mert nem tudhadtam..
Igaz, igaz. De azért jó hogy sok vanLG írta:Miért, végülis mind1, h hány hsz-od van, nemUgysem a mennyiség számit, hanem a minőség.
És ez a szigorodás miben nyílvánul meg? Amúgy meg ha nem mondják akkor nem büntethetnek érte mert nem tudhadtam...Tim írta:Voltak pletykák hogy szigorodni fog az oldal szabályzata,úgy látszik valóban ez a helyzet. Csak még nem került ki a főoldalra.Demonhunter írta:Áááá mondjátok már mivan? ha valaki beírja hogy mennyi hsz-e van annak törölnek? Mondjuk ilyet nem lehet...vagy de? Vagy szivattok?![]()
400 hsz! és kész!!!
Voltak pletykák hogy szigorodni fog az oldal szabályzata,úgy látszik valóban ez a helyzet. Csak még nem került ki a főoldalra.Demonhunter írta:Áááá mondjátok már mivan? ha valaki beírja hogy mennyi hsz-e van annak törölnek? Mondjuk ilyet nem lehet...vagy de? Vagy szivattok?![]()
400 hsz! és kész!!!
Lehet hogy igazam volt?Demonhunter írta:Ááááá ezeket is törölték!![]()
Nem akarlak elkeseríteni de úgy hallottam,hogy egy hónapig 399 és 397 között fog ingadozni "jutalomként"..Demonhunter írta: De 399 amikor írtam a hsz-t és most meg...400-nak kéne lennie szerintem.
Ha a modik hsz-t törölnek akkor visszaesik a szám?
De 399 amikor írtam a hsz-t és most meg...400-nak kéne lennie szerintem.takivini írta:Kifejezetten 397Demonhunter írta:400 hsz!
úúúúú ez kell, ez kellLa Pulga írta:Alap, hogy megveszem.
Mennyi?Demonhunter írta:400 hsz!