Világbajnokság 2014

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
nagyiibarca
Jugador d'estrella

2014.07.01. 21:35:39

na0421 írta:Azért Messi a meccs embere, mert a gól neki volt inkább köszönhető, mint Di Mariának. Lehámozott magáról egy embert, szép csel, kialakította a létszámfölényt, önzetlenül odaadta, Di Maria pedig beverte a ziccert (más kérdés, hogy ha Higany van ott, tuti nincs gól) :D

Most nem csak a gólt kellene nézni. Ha esetleg fordítva lettek volna a szerepek tehát Leo vágja be a ziccert akkor is neki adtad volna? :)

Egész meccses teljesítménye alapján ezt Di Mariának kellett volna kapnia.

Na ezen ne vesszünk össze, Leonak már van 4 MVP-je míg Ronci otthon ücsörörg :P

Közben megvannak a kezdők
Belgium: Courtois,Alderweireld,Kompany.Vertonghen,Witsel,De Bruyne,Fellaini,Hazard,Mertens,Van Buyten,Origi

USA:Howard,Gonzaled,Bradley,Besler,Beasley,Dempsey,Bedoya,Jones,Zusi,CameronmJohnson
Kép
"Apuval készítettünk egy ilyen szalmazsákot, egy ember méretűt oszt aszt köllöt, azon gyakorúltam."-Almási Kristóf
Martin12
Barça B

2014.07.01. 21:27:30

nem ertek itt egyeseket... szerintem Messi ma jol jatszott, volt eladott labdaja de kinek nem?! cselei volt sok jo, es jott par varatlan is tole... nalam o a MoM.
na0421
Barça B

2014.07.01. 21:17:42

Azért Messi a meccs embere, mert a gól neki volt inkább köszönhető, mint Di Mariának. Lehámozott magáról egy embert, szép csel, kialakította a létszámfölényt, önzetlenül odaadta, Di Maria pedig beverte a ziccert (más kérdés, hogy ha Higany van ott, tuti nincs gól) :D
nem is értem, min csodálkozik 1-2 ember ezzel kapcsolatban. Amúgy szerintem ma egyáltalán nem játszott rosszul, és ezzel a "hulladék" teljesítménnyel negyedszer is meccs embere. :D
mostanság a "küzdőszellem" is felfedezhető benne, ma is kakaskodott egyet, az nem is volt túl szimpi. de azért félek, hogy ez a lelkesedés inkább a vb-nek szól.
amúgy aggyuk el. :)
Di Maria nagyon megérdemelte a gólt, egyedül benne fedezhető fel Messin kívül valami minőség, és baromira hajt, küzd a pályán, nagy szerencséje van az argentinoknak ezzel a két emberrel, már régen otthon kéne ülniük, ha ők nincsenek.
mondjuk ugyanezt le lehetne vezetni pl a brazilokra is a neveket lecserélve, és azzal módosítva, hogy ők most is otthon vannak :wink:
viszont Maschnak simán adnék egy csk karszalagot nálunk. nagyon beleéli magát a meccsekbe, ordibál, mutogat, folyton tapsolgat, hogy feltüzelje a többieket, nem Puyi szint de a többi jelölthöz képest főnyeremény. más kérdés, hogy milyen hibákat képes elkövetni..
nagyiibarca
Jugador d'estrella

2014.07.01. 20:56:34

Huh, nagy nehezen csak meglett! :D
Amúgy Leon és Di Marián kívül komplett katasztrófa ez az Argentín csapat.
Messi ma sem játszott kimondottan jól, de a gólpasszával csak eldöntötte.
A végén a svájci kapufánál öregedtem vagy 10 évet :P

Kíváncsian várom, hogy ki lesz az ellenfelük. Belgium eddig nem volt olyan jó míg USA szimpatikus, sokat küzdő,harcos és sokszor elég ügyes csapat benyomását keltette. Szurkolok is nekik.

u.i Leo négy meccs legjobbja díja elég szép, de a mait én inkább Mariskának adtam volna
Kép
"Apuval készítettünk egy ilyen szalmazsákot, egy ember méretűt oszt aszt köllöt, azon gyakorúltam."-Almási Kristóf
Barcaman14
Director del Fútbol

2014.07.01. 20:51:43

Rivaldo11 írta:Szerencse is kellett, a folytatásban azonban ez kevés lesz. Igaz, a brazil, német, francia, és a holland teljesítményre is ezt lehetett mondani.
Viszont az említett válogatottaknál legalább fel lehetett fedezni olykor valami tudatosságot is. Az argentinoknál abszolút semmi. Óriási szerencséjük van ezzel a sorsolással, különben már rég otthon lennének.
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
Sanama
Llegenda del Barça

2014.07.01. 20:48:31

Rivaldo11 írta:Szerencse is kellett, a folytatásban azonban ez kevés lesz. Igaz, a brazil, német, francia, és a holland teljesítményre is ezt lehetett mondani. Valakinek azért majd meg is kell nyernie a vb-t.
Az egyértelmű, hogy ma már bármelyik szervezett, és fegyelmezett csapat tud egy hasonló meccset játszani egy erősebb riválissal, azaz a támadófutball megfojtása virágzik. Elég hozzá, ha egy szervezett, fegyelmezett brigád, erős és gyors játékosokkal megszáll egy 40-50 méteres területet.
Még meg is dícsérik, hogy az ő akaratuk érvényesült, és hogy kontrából mennyi lehetőségük volt.
Kezd unalmas lenni.
Majd Kolumbia :D
Amúgy amennyire nem jöttek az X-ek az elején, most annyi van...
u.i.: Messi lett a meccs embere..
Gól neki köszönhető.
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2014.07.01. 20:45:23

Amúgy az a durva, hogyha úgy ültem volna le, hogy egyik játékosról sem tudok semmit, és valaki azt mondja, hogy az egyik Argentinnek van már aranylabdája, akkor gondolkodás nélkül azt mondtam volna, hogy Di Maria az.. Sok rossz megoldása volt, de egyedül ő volt az, aki küzdött és próbálkozott egész meccsen, csak benne volt némi fantázia. Örülök, hogy ő lőtte a győztes gólt.

De ez az Argentin válogatott eszméletlenül rossz. Már majdnem akkroa csalódás a játékuk, mint Belgiumnak.. :lol: Messi meg megint semmit nem csinált szinte, "csak" adott egy gólpasszt. De így legalább lehet majd megint mondani, hogy ő döntötte el szinte a meccset.. :roll:

u.i.: Messi lett a meccs embere.. :roll: #-o
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2014.07.01. 20:44:28

Szerencse is kellett, a folytatásban azonban ez kevés lesz. Igaz, a brazil, német, francia, és a holland teljesítményre is ezt lehetett mondani. Valakinek azért majd meg is kell nyernie a vb-t.
Az egyértelmű, hogy ma már bármelyik szervezett, és fegyelmezett csapat tud egy hasonló meccset játszani egy erősebb riválissal, azaz a támadófutball megfojtása virágzik. Elég hozzá, ha egy szervezett, fegyelmezett brigád, erős és gyors játékosokkal megszáll egy 40-50 méteres területet.
Még meg is dícsérik, hogy az ő akaratuk érvényesült, és hogy kontrából mennyi lehetőségük volt.
Kezd unalmas lenni.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Alfa
Entrenador del Barça

2014.07.01. 20:44:12

A többséggel ellentétben szerintem Messi ma jól játszott. És nemcsak szerintem mert megint ő lett a meccs legjobbja :) . Úgy tűnik a nagy csapatok a nyolcaddöntőben megszenvednek az ellenfeleikkel
FOOTBALL AND HANDBALL
Kép

TITO ETERN
mess2009
Director del Fútbol

2014.07.01. 20:42:23

ahogy mondtam DiMaria aki akarta és meg is csinálta! sok hibával, Messi segédlettel de nálam ő a meccs embere.
Svájc végül is megcsinálhatta volna de nem érdemelte meg.
ettől még ez az Argentín csapat nagyon gyenge....
Leon
Director del Fútbol

2014.07.01. 20:36:33

És megvaaaaan!!! :D
Ez az okádék bekkelős svájci banda nem hogy Argentina de senki ellen nem érdemelték meg volna a továbbjutást! :twisted:
Messi campion del Mundo 2022. G.O.A.T.

Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.

L4wandowski

Tito per sempre etern.Infinite Iniesta Grácies Xavi, Grácies Piqué!

Grácies Messi!
Bob_Marley
Presidente del Barça

2014.07.01. 20:32:47

DM gól, erre a fejes meg hogy mellé pattant a kapufáról kipattanó. Egészen elképesztő volt.

Sajnálom a svájciakat, csatlakoztak a Chile-Mexikó vonalhoz, benne volt-benne volt, de maradt a szép búcsú.
Kép
Kép
Kép
Boixos
Llegenda del Barça

2014.07.01. 20:32:04

ilyen nincs mi maradt ki...
PUYOL-XAVI-INIESTA
Boixos
Llegenda del Barça

2014.07.01. 20:30:20

most akartam írni, h meg fognak borulni az argentinok... :D
akkor majd a köv körben.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Leon
Director del Fútbol

2014.07.01. 20:28:16

Messi gólpassz!!! :D Di Maria góóóóóól!!! \:D/
Messi campion del Mundo 2022. G.O.A.T.

Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.

L4wandowski

Tito per sempre etern.Infinite Iniesta Grácies Xavi, Grácies Piqué!

Grácies Messi!
crixus
Entrenador del Barça

2014.07.01. 20:09:15

Azért az elég vicces, hogy erre a hulladék teljesítményt nyújtó Messi-re építjük elviekben a jövő csapatát. A góljai megmutatták, hogy igazi klasszis, de a játéka meccsről meccsre ugyanolyan rossz. Szinte semmit nem csinál, csak belevezetgeti a labdát a felállt védelembe és közelről nézi hogy futkároznak körülötte a többiek. Szurkolok neki, hogy kizúgjanak...
ZBarca
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2014.07.01. 20:06:42

mess2009 írta:Messi ma is csökkentett üzemmódban van, ha nem lő gólt a játéka egy átlagos keveset mozgó csazáré.
Azért ma is kihozta extrém helyzetekből a labdát. Igaz nem fut ugyanannyit, mint az előző meccsen, de azért csak ő az argentinok "megmentője". Elad néha 1-2 labdát, mert nem egy ember figyel rá.
Kép
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2014.07.01. 20:04:59

hank1ee írta:Én úgy ítélem meg, hogy Matuidi, aki nagyon hajtós, küzdős játékos, a labdát szerette volna elpiszkálni, de nagyon rosszul sült el a dolog. Persze mérlegelni kellett volna, ész nélkül ment oda, és ez lett a vége. Suárez esete unikum, az nem igazán történhet meg a pályán. Bár már megtörtént harmadszor is. :mrgreen:
Ez mind szép és jó, de míg Chiellini 1-2 hét múlva már elkezdi majd a felkészülést minden gond nélkül, addig szegény nigériai srác még hónapokig csak rehabilitációra fog járni.. Nem is tudom melyik esetnek lett komolyabb következménye a szabálytalanságot elszenvedő játékos karrierjében.. :roll:

Amúgy ez a meccs meg.. Szörnyű. Messi meg most is ugyan annyit csinál, mint az első két meccsen, csak - egyelőre - nem lőtt egy csodagólt sem. Nagyon halovány teljesítmény ez az egész csapattól.
mess2009
Director del Fútbol

2014.07.01. 19:56:32

Argentína úgy szenved, mint a Barca szokott a betömörülő védelemmel. Messi ma is csökkentett üzemmódban van, ha nem lő gólt a játéka egy átlagos keveset mozgó csazáré. Higuain nálam soha nem ért semmit ma is ezt igazolja egyedül diMaríában van lendület és hajtás is de sokat hibázik sajna, illetve ő is a villám kontrákhoz van szokva ami itt ugye nincs... bármi lehet, mert egy gólt véletlenül is lehet lőni....
Bob_Marley
Presidente del Barça

2014.07.01. 19:46:12

Ha ezt Ronaldo csinálta volna jönne itt 2 oldal róla....

Megy a darálás mindkét oldalon, remek az iram, haladunk a következő hosszabbítás felé. Remélem Svájc tud gólt lőni, mert a lehetőségeik megvannak, de a kapu előtt vagy 16-os környékén rendre rossz döntéseket hoznak.

Ebben a meccsben majdnem minden benne van, amiért én nem szeretem Argentínát. Reklamálások folyamat, dobálások, 0 csapatjáték, semmi tudatosság.
Kép
Kép
Kép
LG
Az Év fórumozója 2016

2014.07.01. 19:03:51

Mondtam én, hogy ez sem lesz egy sima meccs, kár, hogy Drmic igen csúnyán eltöketlenkedte a 100 százalékos ziccert.

Gundinak hála megtudtuk, hogy Rodriguez=Gonzales. Köszönjük. :mrgreen:
hank1ee
Director del Fútbol

2014.07.01. 18:52:51

nagyiibarca írta:
hank1ee írta: Nagyon nem lehet rá büszke, de legalább bement az öltözőbe, és bocsánatot kért, ne akasszuk már fel!
Suarez is bocsánatot kért utólag. Ennyi erővel töröljék el a büntetését..
Mire föl ez a megkülönböztetés? Egy harapásért 4 hónap meg 9 meccs eltiltás míg lábtörésért lassan már semmit sem adnak...

Véleményem szerint a Suarez ügyet ugye felkapta a média is míg ezt nem annyira ezért nem is kell olyan súlyosan büntetni. Legalább is a FIFA szerint...

Most meg HAJRÁ Argentína! :D
Különbözik a véleményünk, kivéve az utolsó mondatot! :D Én úgy ítélem meg, hogy Matuidi, aki nagyon hajtós, küzdős játékos, a labdát szerette volna elpiszkálni, de nagyon rosszul sült el a dolog. Persze mérlegelni kellett volna, ész nélkül ment oda, és ez lett a vége. Suárez esete unikum, az nem igazán történhet meg a pályán. Bár már megtörtént harmadszor is. :mrgreen:
"Hány dobja az álmait, hogy mindegy már csak legyen más, de be kell lásd, bármilyen trét hoz az élet le kell rázd"

"A látványos játék alapja a futball szeretete." - Varga Zoltán
"Szerettünk, akartunk, és tudtunk futballozni." - Puskás Ferenc
Barcaman14
Director del Fútbol

2014.07.01. 18:50:45

Az égvilágon semmilyen tudatos szisztémát nem tudok felfedezni az argentinoknál. A 4. meccsükön sem... :roll: Ez sok mindent elmond Sabelláról és a középpályáról is. Gago? :roll: Di María próbálkozik, de egyedül kevés, az meg nyilvánvaló a játékintelligenciájából fakadóan, hogy nem karmesternek született. Majd Messi hátha villan egyet.
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
MessiCesc
Capitá del Barça

2014.07.01. 17:56:27

Szeretném ha az argentinok nyernének, Messi meg gólkirály lenne, akár egy 7-8 góllal.... :)
nagyiibarca
Jugador d'estrella

2014.07.01. 17:55:10

hank1ee írta: Nagyon nem lehet rá büszke, de legalább bement az öltözőbe, és bocsánatot kért, ne akasszuk már fel!
Suarez is bocsánatot kért utólag. Ennyi erővel töröljék el a büntetését..
Mire föl ez a megkülönböztetés? Egy harapásért 4 hónap meg 9 meccs eltiltás míg lábtörésért lassan már semmit sem adnak...

Véleményem szerint a Suarez ügyet ugye felkapta a média is míg ezt nem annyira ezért nem is kell olyan súlyosan büntetni. Legalább is a FIFA szerint...

Most meg HAJRÁ Argentína! :D
Kép
Lezárt