Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Az oreganyám szomszédja, minden nap látom!Enrique írta:Sztem nagyon buznyák 1 film volt..Eszter21 írta:A Nagy Sándort látta valaki? Kíváncs vagyok mi a véleményetek róla.![]()
![]()
Amúgy nem volt rossz, de vannak azért sokkal jobb filmek is..
Sztem nagyon buznyák 1 film volt..Eszter21 írta:A Nagy Sándort látta valaki? Kíváncs vagyok mi a véleményetek róla.
Én nem foglalkozom a halállal,csak érdekelnek az ien dolgok amikről beszélgettünk(Kivégzések,Kínzások stb-stb)Boixos írta:de hát amilyen fiatal lehetsz, ráérnél azzal még foglalkozni. sztem.Charlie írta:Éldegélek én,de mint tudjuk egyszer úgyis...Boixos írta: nem cserélnék veled. miért nem az élettel foglalkozol inkább?
C.
de hát amilyen fiatal lehetsz, ráérnél azzal még foglalkozni. sztem.Charlie írta:Éldegélek én,de mint tudjuk egyszer úgyis...Boixos írta:nem cserélnék veled. miért nem az élettel foglalkozol inkább?Charlie írta: Nem csemegézzünk,engem ez érdekel,érdeklődési körömhöz tartozik...
C.
C.
Én meg mindig azt akartam nézni...Lujo írta:Nem vagyok gyenge idegzetű, legfeljebb a gyomrom gyengébb az átlagosnál ilyen helyzetekben. Egyébkéntis ez már vagy 10 évvel ezelőtt volt. 15 éves koromban pedig nem nagyon voltam hozzászokva a horrorhoz.
Éldegélek én,de mint tudjuk egyszer úgyis...Boixos írta:nem cserélnék veled. miért nem az élettel foglalkozol inkább?Charlie írta:Nem csemegézzünk,engem ez érdekel,érdeklődési körömhöz tartozik...Boixos írta:amigos, nehogy már az ilyeneket szeressétek! mit kell csemegézni a halálon?
C.
nem cserélnék veled. miért nem az élettel foglalkozol inkább?Charlie írta:Nem csemegézzünk,engem ez érdekel,érdeklődési körömhöz tartozik...Boixos írta:amigos, nehogy már az ilyeneket szeressétek! mit kell csemegézni a halálon?
C.
Ha az volt akkor milyennek ábrázolják?Charlie írta:Hááááááát,annyira nem rossz,jobbra számítottam mondjuk,a görögök felvoltak háborodva hogy Nagy Sándort homingernek ábrázolják,a harcok jók benneEszter21 írta:A Nagy Sándort látta valaki? Kíváncs vagyok mi a véleményetek róla.![]()
C.
A Vietnami háborúban voltak még ilyen kemény dolgok!!Lujo írta:Hamár a halálnemeknél vagyunk. Pont a Hassel könyvekben olvastam, hogy 2 fajta halálnem volt, amitől a katonák nagyon féltek. Az egyik, amikor lángszóróval megsütötték őket, meg amikor tankkal átmentek az embereken. De azt is olvastam, hogy az NKVD-sek legalább olyan kegyetlenek voltak, mint az SS-ek, olyanokat csináltak, min pl.: keresztrefeszítés, megnyúzás, végtagok levágása és szögesdrót nyomása a végbélbe, kiherélés. Azért ez a durva.
Hááááááát,annyira nem rossz,jobbra számítottam mondjuk,a görögök felvoltak háborodva hogy Nagy Sándort homingernek ábrázolják,a harcok jók benneEszter21 írta:A Nagy Sándort látta valaki? Kíváncs vagyok mi a véleményetek róla.
A legdurvább dolog amikor az embert annyira megkínozzák (nem öik meg),elengedik,és már inkább öngyilkos lex,ilyen pl a tüdőtömlő,virágzó körte....stb-stb.A működésüket nem írom le,esetleg közkívánatra!Lujo írta:Hamár a halálnemeknél vagyunk. Pont a Hassel könyvekben olvastam, hogy 2 fajta halálnem volt, amitől a katonák nagyon féltek. Az egyik, amikor lángszóróval megsütötték őket, meg amikor tankkal átmentek az embereken. De azt is olvastam, hogy az NKVD-sek legalább olyan kegyetlenek voltak, mint az SS-ek, olyanokat csináltak, min pl.: keresztrefeszítés, megnyúzás, végtagok levágása és szögesdrót nyomása a végbélbe, kiherélés. Azért ez a durva.
Gyenge idegzetű vagy...Előfordul.Lujo írta:Jut eszembe egyszer balga módon vacsoráztam az egyik Alien film közben. Amikor kiugrott a telepes hasából a szörny, hát én is ugrottam, de a WC-re hányni.
Egyetértünk + Trainspotting + Ravasz az agy ..... + Tizedes meg a többiek + Indul a Bakterház + A Halál 50órája + Blöff + Született Gyilkosok + SzaffiZsolti írta:Engem ami legjobban sokkolt az a Pulp Fiction.A legjobb film a világon![]()
![]()
a fulladás is durca.Charlie írta:Nyúzás az szép halálBoixos írta:menj ki két hétre irakba. az elég ijesztő lesz. vagy a csecsenekhez orosz egyenruhában. ismerek olyan embert, aki őrnagy volt az orosz seregben és haverját ő előtte nyúzták meg csecsenek, amikor elkapták őket. meg is őszült az ember.Charlie írta:Nálam alapmű
Vki nem tudna mondani 1 horrorfilmet?Egy nagyon brutál kéne amitől talán megilyedek...Csak nem találok ilyet
![]()
C.,nem is halál az,mert szenvedx órákig,láttam már TV-ben elég kemény!
C.