Sztem már le se $.@rj@ a figyelmeztetésket...redlions írta:Szerintem csak figyelmeztetést!Rapika írta:Sztem figo ezen megnyilvánulása megér egy kitiltást!![]()
AMúgy érdekes szinfoltja az Eurobarca tagságnak.Ráadásul így ő is Barcás egy kicsit!
![]()
![]()
Barça - Real, Real - Barça!
- Enrique
- Presidente del Barça
- Kapcsolat:
- redmiller
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Szerintem csak figyelmeztetést!Rapika írta:Sztem figo ezen megnyilvánulása megér egy kitiltást!

AMúgy érdekes szinfoltja az Eurobarca tagságnak.

By red
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!
- redmiller
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Boixos! EZ SEM KELL!!!
By red
-
- Llegenda del Barça
akkor talán nem, ha figo10 volt a bentlakó, eto'o pedig a látogató.Zsolti írta:Szerintem is.redlions írta:Figo 10 írta: nem igazán, etoot talán egyszer már láttam....csak nem tom hogy hol..ja megvan ********** volt.

PUYOL-XAVI-INIESTA
-
- Llegenda del Barça
- Kapcsolat:
Szerintem is.redlions írta:Figo 10 írta:nem igazán, etoot talán egyszer már láttam....csak nem tom hogy hol..ja megvan ********** volt.rhynn írta: Úristen! Van már két vereségünk. Ráadásul a bírók se fújnak nekünk.
Nektek hány van?
Ja és ha már 3-0nál tartunk... Eto'o Gio Ronaldinho mond ez a három név neked vmit?:)redlions írta:Ez rasszista jellegű!!!!![]()
![]()
![]()
- redmiller
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Figo 10 írta:nem igazán, etoot talán egyszer már láttam....csak nem tom hogy hol..ja megvan ********** volt.rhynn írta:Úristen! Van már két vereségünk. Ráadásul a bírók se fújnak nekünk.Figo 10 írta:a real 3-0ra nyert, a barca 3-0ra kikapott érdekes, de jó
Nektek hány van?
Ja és ha már 3-0nál tartunk... Eto'o Gio Ronaldinho mond ez a három név neked vmit?:)redlions írta:Ez rasszista jellegű!!!!![]()
![]()
![]()
By red
-
- Llegenda del Barça
- Kapcsolat:
Salgado meg samuel most isazért nem játszottak,mert Etooval&Ronaldinhoval álmodtak,leestek az ágyról,és megsérültek.balboa7 írta:De szegény még azóta se tért észhez amióta Eto'o megszivatta a 11-esnél. Meg amikor Ronaldinho emelgetett mellette, biztos beírta a jegyzetfüzetébe. A Salgado meg 1 hétig biztos rosszakat álmodott Ronaldinhoval kapcsolatba.Zsolti írta:Az még nem is lenne baj,ha gólpasszfelelős lenne,csak ne rugdosna.balboa7 írta:A legeslegnagyobb favágó az Samuel. Amikor belebikázott szegény Damiaba. Biztos azt hitte hogy valami argentín mezőn van. Sztem kicsit olyan mint a Gyepes a Magyar válogatottban (gól és gólpassz felelős)!
- balboa7
- Entrenador del Barça
De szegény még azóta se tért észhez amióta Eto'o megszivatta a 11-esnél. Meg amikor Ronaldinho emelgetett mellette, biztos beírta a jegyzetfüzetébe. A Salgado meg 1 hétig biztos rosszakat álmodott Ronaldinhoval kapcsolatba.Zsolti írta:Az még nem is lenne baj,ha gólpasszfelelős lenne,csak ne rugdosna.balboa7 írta:A legeslegnagyobb favágó az Samuel. Amikor belebikázott szegény Damiaba. Biztos azt hitte hogy valami argentín mezőn van. Sztem kicsit olyan mint a Gyepes a Magyar válogatottban (gól és gólpassz felelős)!
-
- Llegenda del Barça
- Kapcsolat:
Az még nem is lenne baj,ha gólpasszfelelős lenne,csak ne rugdosna.balboa7 írta:A legeslegnagyobb favágó az Samuel. Amikor belebikázott szegény Damiaba. Biztos azt hitte hogy valami argentín mezőn van. Sztem kicsit olyan mint a Gyepes a Magyar válogatottban (gól és gólpassz felelős)!
-
- Llegenda del Barça
- Kapcsolat:
Ezt csak így képletesen mondtam egy kis groteszk humorral.Boixos írta:mé', van nekik védelmük?Zsolti írta:Az tuti,hogy a legjobb csapat,de a tegnapi napon a sokszor megcsodált védelmük egy kicsit bizonytalan volt.Charlie írta: Az hogy lehet?Hát a reál a világ legjobb csapata,nekik nem lehet csak úgy átjárni a védelmükön!
C.
- balboa7
- Entrenador del Barça
A legeslegnagyobb favágó az Samuel. Amikor belebikázott szegény Damiaba. Biztos azt hitte hogy valami argentín mezőn van. Sztem kicsit olyan mint a Gyepes a Magyar válogatottban (gól és gólpassz felelős)!
-
- Llegenda del Barça
mé', van nekik védelmük?Zsolti írta:Az tuti,hogy a legjobb csapat,de a tegnapi napon a sokszor megcsodált védelmük egy kicsit bizonytalan volt.Charlie írta:Az hogy lehet?Hát a reál a világ legjobb csapata,nekik nem lehet csak úgy átjárni a védelmükön!Zsolti írta:Szerintem ő sem hiszi el,hogy lenyomhatnak minket a bajnokságban,csak minket akar bosszantani a tegnapi szánalmas mutatványunk miatt.Egyébként a reál sem szólhatna egy ku*va szót sem ha tegnap kikapott volna,mert az atleticonak volt min10tiszta ziccere.
C.
PUYOL-XAVI-INIESTA
-
- Llegenda del Barça
- Kapcsolat:
Salgado egy szttáááröööakarommondani sz*r.Nagyon nagy favágó.Charlie írta:Salgadot én nem jegyzem,az 1 felfújt sz@r,én nem is tom hogy kerül a spanyol válogatott közelébe,ha a Getafében játszana vajon akkor is ő lenne az állandó kezdő jobbhátvéd?
C.
-
- Llegenda del Barça
- Kapcsolat:
A jóöreg apacstörzsfőnök sem játszott ám(salgado).Charlie írta:Pedig elég sok gólpaszt jegyez Samuel,ya csak mindig rossz irányba adja!Zsolti írta:De most a sztár sem játszott(Samuel)Charlie írta: Kicsit vhogy mindig bizonytalanok!
C.
C.
- Charlie
- Öreg Harcos
Pedig elég sok gólpaszt jegyez Samuel,ya csak mindig rossz irányba adja!Zsolti írta:De most a sztár sem játszott(Samuel)Charlie írta:Kicsit vhogy mindig bizonytalanok!Zsolti írta:Az tuti,hogy a legjobb csapat,de a tegnapi napon a sokszor megcsodált védelmük egy kicsit bizonytalan volt.
C.
C.
-
- Llegenda del Barça
- Kapcsolat:
De most a sztár sem játszott(Samuel)Charlie írta:Kicsit vhogy mindig bizonytalanok!Zsolti írta:Az tuti,hogy a legjobb csapat,de a tegnapi napon a sokszor megcsodált védelmük egy kicsit bizonytalan volt.Charlie írta: Az hogy lehet?Hát a reál a világ legjobb csapata,nekik nem lehet csak úgy átjárni a védelmükön!
C.
C.
- Charlie
- Öreg Harcos
Kicsit vhogy mindig bizonytalanok!Zsolti írta:Az tuti,hogy a legjobb csapat,de a tegnapi napon a sokszor megcsodált védelmük egy kicsit bizonytalan volt.Charlie írta:Az hogy lehet?Hát a reál a világ legjobb csapata,nekik nem lehet csak úgy átjárni a védelmükön!Zsolti írta:Szerintem ő sem hiszi el,hogy lenyomhatnak minket a bajnokságban,csak minket akar bosszantani a tegnapi szánalmas mutatványunk miatt.Egyébként a reál sem szólhatna egy ku*** szót sem ha tegnap kikapott volna,mert az atleticonak volt min10tiszta ziccere.
C.
C.
-
- Llegenda del Barça
- Kapcsolat:
Az tuti,hogy a legjobb csapat,de a tegnapi napon a sokszor megcsodált védelmük egy kicsit bizonytalan volt.Charlie írta:Az hogy lehet?Hát a reál a világ legjobb csapata,nekik nem lehet csak úgy átjárni a védelmükön!Zsolti írta:Szerintem ő sem hiszi el,hogy lenyomhatnak minket a bajnokságban,csak minket akar bosszantani a tegnapi szánalmas mutatványunk miatt.Egyébként a reál sem szólhatna egy ku*** szót sem ha tegnap kikapott volna,mert az atleticonak volt min10tiszta ziccere.
C.
- Charlie
- Öreg Harcos
Az hogy lehet?Hát a reál a világ legjobb csapata,nekik nem lehet csak úgy átjárni a védelmükön!Zsolti írta:Szerintem ő sem hiszi el,hogy lenyomhatnak minket a bajnokságban,csak minket akar bosszantani a tegnapi szánalmas mutatványunk miatt.Egyébként a reál sem szólhatna egy ku*** szót sem ha tegnap kikapott volna,mert az atleticonak volt min10tiszta ziccere.
C.
-
- Llegenda del Barça
- Kapcsolat:
Szerintem ő sem hiszi el,hogy lenyomhatnak minket a bajnokságban,csak minket akar bosszantani a tegnapi szánalmas mutatványunk miatt.Egyébként a reál sem szólhatna egy ku*** szót sem ha tegnap kikapott volna,mert az atleticonak volt min10tiszta ziccere.
- Charlie
- Öreg Harcos
Akkor miért nem tüntél fel amikor porig aláztunk titeket?Akkor hol jártál?Zsolti írta:Jellemző.Nyernek nagy mákkal,mimneg kikapunk egyszer és már akkora pofájuk van,mint a Bécsi kapu.Szánalmas.Figo 10 írta:javaslom h változtass az aláírásodon mert a barca idén mindent nem visz az már biztosRapika írta: így elmehetsz a ....ba!
C.