2009.02.06. 20:14:29
én nem tudom, hogy mi legyen vele, egyet tanácsolnék:
Andris, na írj többet a Henry topicba, kerüld el ha tudod, vagy tiltsd le magad onnan, csak valaki hagyja már abba ezt az egészet, mert kibaszottul idegesítő ami ott megy. És mint látszik, ők nem nagyon akarják. Írd be, hogy Henry jó játékos, és köszönj el. Legyen egy kis eszed, van annyi más topic, miért kell szerencsétlent mindig lehúzni. Ugyan olyan vagy, mint amikor VT körmeszakadtáig védte Ronaldinhot. Úgyis mindenki azzal fog jönni, persze "admin vagy neked mindent szabad", mert eddig látnak el.
Én nem is tudom hány éve már megfogadtam, hogy nem írok többet a magyar válogatott topicba (nyugodtan visszakersheti bárki legalább 1-1,5 évig nem fog találni hszt ott tőlem). Mert egyszerűen egy rakat fos ez a foci. De ezt minden nap beírni kicsit unalmas. Írjanak azok, akik még hiszen benne Pl. Ati, vagy akik elhiszik, hogy na majd most kijutunk.
Neked jó, ha mindig lehúzod? Én tudom, hogy nem ezt írod mindig, de ők ezt látják hiába írsz 3423754 ezer sort ők abból három sort fognak látni mindig! mégpedig: Henry egy [auto_cenzúra]! És hiába nem ezt írod ők ezt fogják látni, mert aki objektíven benéz oda az láthatja, hogy ez megy.
Szóval ha elfogadsz egy tanácsot hagyd ott az egészet, mert ennek így az égvilágon semmi de semmi értelme nincsen.