Munkaasztal :)

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Taibi
Hí­rhozó-cikkíró

2007.07.30. 22:30:04

Z. Iván írta:Taibi, köszi a célkeresztbent, nagyon jó lett, csak még várunk vele, most összetorlódtak a nagy cikkek. Sztem kedden föltesszük. :wink:
Jól van, semmi gond, nekem nem sürgős. :)
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.07.30. 14:35:35

Z. Iván írta: Utána, azaz szerdától jöhet a tied, Marci, kiváncsian várjuk :) Persze megírhatod előbb is, csak akkor tesszük fel :)
Oks! :)
Z. Iván
Adminisztrátor

2007.07.30. 14:32:32

Taibi, köszi a célkeresztbent, nagyon jó lett, csak még várunk vele, most összetorlódtak a nagy cikkek. Sztem kedden föltesszük. :wink:

Utána, azaz szerdától jöhet a tied, Marci, kiváncsian várjuk :) Persze megírhatod előbb is, csak akkor tesszük fel :)
Enrique
Presidente del Barça
Kapcsolat:

2007.07.30. 14:23:39

Enrique írta:Szerintem is ketté kéne szedni... :wink: [/color]
Fenéket, felrakom egyben.
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.07.30. 14:23:25

Vagy ma vagy holnap szeretnék írni egy cikket a jelenlegi keretről és a szerintem szükséges szűkítésekről, illetve az esetleges problémákról...

Szóval, ha vki belekezdett valami hasonlóba, az kérem tájékoztasson... :D
Enrique
Presidente del Barça
Kapcsolat:

2007.07.30. 14:17:08

Tyűűha, ez aztán terjedelem Pepe... :shock: :D =D> =D>

Szerintem is ketté kéne szedni... :wink:
PetI
Hí­rhozó-cikkíró

2007.07.30. 12:26:58

Huhh, ez nagyon hosszú lett, lehet, hogy érdemesebb lenne kettészedni. Áki, Iván majd döntsétek el!

Zambrotta és Thuram – Egy baráti beszélgetés

Egy évvel Barcelonába érkezésük után a két Olaszországból igazolt játékos, Zambrotta és Thuram egymással beszélgetett a Katalóniában eltöltött szezonjukról. A társalgás során kiderült, hogy a két focistában egy-egy újságíró veszett el, így az El Mundo Deportivo munkatársainak szinte kérdéseket sem kellett feltenni, csak a hallottakat lejegyezni…
Zambrotta: Az első kérdés, amit feltennék neked: Mit gondolsz az új igazolásokról?
Thuram: Nem is tudtam, hogy újságírónak készültél… Komolyra fordítva a szót, mindenki, aki érkezett nagyszerű játékos, és remélem az idei szezon mindannyiunk nagy menetelése lesz, hiszen az, hogy tavaly nem nyertünk semmit, nem illik egy olyan erős kerethez, mint amilyen a Barçáé.
Z: Már teljes mértékben a Barçához tartozol?
T: Nehéz kezdet volt a barcelonai számomra. De aztán láttam a társaimat játszani, és lépésről-lépésre szoktam meg az új környezetet, habár nem játszottam sokat. Most már szeretem a meccseket itt a Barçában. És kedvelem azt a játékost is, aki a jobb oldalon szaladgál fel-alá. Hogy is hívják? Valamilyen Za…
Z: Zambrotta.
T: Igen, ő lesz az. Én itt egy új Zambrottát látok, de tisztelem a Juvés „énedet” is. Ez a mostani sokkal támadóbb felfogású, sokkal technikásabb, és mindezek mellett három gólt is rúgott. Sőt látványosan is játszik! Hogy is nevezik ezt spanyolul?
Z: Crack. (kb. sztár)
T: Igen, három gól egy sztártól. A sztár nagyon divatos szó a Barçánál.
Z: És a most kezdődő szezon után is folytatni akarod pályafutásod, vagy innen Barcelonából vonulsz vissza?
T: Nehéz kérdés. Azt hiszem, ha az a megtiszteltetés ér, hogy Zambrotta mellett játszhatok, nem lesznek problémáim. Remélem még öt további évig lehetőségem lesz focizni.

Ezek után Thuram veszi át a kérdező szerepét.

T: Zambrotta barátom, neked mi a legnagyobb különbség a Juventus és a Barça között?
Z: A Barcelonában játszani sokkal szórakoztatóbb, mint Olaszországban. Úgy gondolom, te is így vélekedsz.
T: Igen, már régóta ezt gondolom.
Z: Azt hiszem Olaszországban, kivéve a Milant és a Romát, mindenki defenzíven játszik. Mi már hozzászoktunk a Barça stílusához. Remélem idén azzal is szórakoztathatjuk magunkat, hogy címeket nyerünk.
T: Még egy dolog… Mikor Itáliában játszottál az emberek azt mondták, te vagy a legjóképűbb fazon a bajnokságban, és itt most ugyanez történik.
Z: Ez nem igaz.
T: Talán most még Beckham és Raul mögött vagy egyesek szerint. De az nem szokványos dolog, hogy valamiben ne te legyél az első…
Z: Nem igaz, csak viccelsz.
T: De igaz, már mondtam korábban is. Zambrotta a legjóképűbb a világon, és a legszerethetőbb játékos is egyben.
T: De most már térjünk vissza a futballhoz. Az előző év volt az első idényed, amit nem Olaszországban töltöttél el. Milyen tapasztalataid vannak?
Z: Nem éreztem nagy különbséget. Ez nagyon pozitív élmény, hiszen Spanyolország nagyon hasonlít a szülőhazámhoz, mind az emberek, mind a klíma. A legfőbb különbség a focijukban van.
T: Milyen érzés külföldinek lenni?
Z: Nem volt nehéz hozzászoknom a helyi viszonyokhoz, mert minden csapattársam segített alkalmazkodni. Az-az igazság, hogy nem volt sok dolog, nagyon különböző lett volna. Veled is így történt, igaz?
T: Igen, de nekem már volt tapasztalatom abban, milyen érzés elhagyni a hazámat, hiszen én már megtettem ezt nyolc éve.

A beszélgetés során itt kapcsolódik be először az El Mundo munkatársa, ami mutatja, hogy a játékosok nagyon jó viszonyban vannak egymással, s naphosszat el tudnának beszélgetni különböző témákról.

MD: Mindketten megnyertétek a világbajnokságot. Úgy érzitek, jelenleg is a világ legjobb csapatában játszatok?
T: Nekem az, hogy nagyszerű játékosok vannak a keretben, még nem jelenti automatikusan azt, hogy a legjobb csapat is vagyunk. Meg kell várnunk a szezon végét, mert ha nem nyerünk semmit, nem mondhatjuk magunkról, hogy a világ legjobb csapata vagyunk. Remélem ez egyébként így van, de ez még csak feltételezés. Még túl korai bármit is mondani erről.
Z: Szerintem papíron nagyszerű csapatunk van, hiszen akik itt vannak, a legjobbjaik a posztjukon, legyen szó akár Messiről, Henry-ról, Eto’oról, Ronaldinhoról vagy Decoról. De ahogy Lilian mondta, a nevekkel még nem nyertünk semmit. Az igaz, hogy nagyon vágyunk a végső győzelemre, hiszen a múlt évben ez nem sikerült.
MD: Olyan klubhoz érkeztetek, ami már megnyert mindent, hiszen bajnok és BL-győztes volt a Barça, aztán mégsem nyertetek nagy trófeákat. Csalódás volt?
T: Igen, csalódás volt, de már sok éve vagyok futballista, és mielőtt megkezdődik a szezon, sosem gondolok arra, hogy megnyerjük a Ligát és a BL-t. A tanulságot az idény végén kell levonni. Mi voltunk azok, akik a legtöbb gólt rúgták és a gólkülönbségünk is nekünk volt a legjobb, a végén mégsem nyertünk semmit. Úgy gondolom, hogy a múlt szezon is nagyon fontos volt, így megértünk bizonyos dolgokat.
MD: Ez a szezon megtanítja újra alázatosan játszani a Barçát?
T: Úgy hiszem igen, mert szerintem mi vesztettük el a Ligát, nem a Madrid nyerte meg. Remélem az elkövetkező egy sikeres idény lesz.
Z: Ugyanez az álláspontom, hiszen azért érkeztem, hogy nagy trófeákat nyerjek, ne csak a Spanyol Szuperkupát és a Katalán Kupát. Nem is érzem, hogy nagyban hozzájárultam volna, hiszen a Szuperkupában csak 15 percet játszottam. Ebben az idényben azonban mindent beleadunk, hogy az összes kupát megnyerjük!
MD: A barátodat azonban sokan csak a kispadon tudják elképzelni…
Z: Miért van az, hogy mindenki kihagyja a legerősebb tizenegyből?
T: Ez normális.
Z: Talán normális, hiszen ő már kicsit idősebb és nem tud az összes meccsen pályára lépni, nem?
T: Normális, hiszen az előző szezonban sem játszottam sokat, inkább csak az idén vége felé léptem pályára kezdőként. Papíron Puyol és Milito is előttem áll a rangsorban, hiszen mindkettő nagy játékos, számomra nem is az a legfontosabb, hogy mindig játsszak; nekem öröm ha focizhatok, és ha jól dolgozok.
MD: Zambrotta, Thuram barátod elfogadja, hogy csere lesz?
Z: Ez számára nem probléma, és nekem sem, ah esetleg nem kerülök be. Nagyon bő keretünk van, sok minőségi játékossal. Nekem versenyeznem kell Bellettivel, Sylvinhoval és Abidallal, neki pedig Rafával és Militoval.
T: Fiatalabb korban nehezebben viseljük el, ha nem léphetünk ki a stadionban kezdőként a gyepre. 18 vagy 20 éves koromban sokkal jobban letört, ha nem játszottam. Nekem nem fontos, ki van előrébb a sorban, hiszen mindenképp jól kell dolgozni, és az edző dolga a csapat összeállítása. Nincsenek ellenségeim, saját magam ellenfele vagyok. Csinálom, amíg csak bírom, de ha már nem bírom, úgyis visszavonulok. 35 éves vagyok, és egyre közelebb vagyok…
Z: A 40-hez! (nevet)
MD: Olyan szerepre számít, mint tavaly?
T: Nem. A szezon végén majd levonom a tanulságokat, ezt nem teszem meg az idény előtt.
MD: Te, mint a hátsó alakzat tagja, megvalósíthatónak tartod, hogy elöl együtt játsszon a „Fantasztikus négyes”?
T: Miért ne? Számomra ez nem probléma. Szerintem egy csapat tud sok támadó szellemiségű futballistával is játszani, de nagyon fontos, hogy ha elvesztettük a labdát, jöjjenek vissza segíteni.
Z: Én is ugyanígy gondolom. Ha úgy focizunk, ahogy Lilian mondta, a sok támadó nem fog a védekezés rovására menni.
MD: A játékrendszer is megváltozik ezzel együtt?
T: A futball baja az egyes játékosok mentalitásában keresendő. Ha van egy olyan játékosod, aki nem szeret dolgozni, azt az egész csapat fogja megszenvedni. Ha viszont két-három játékos is van, aki nem szeret dolgozni, az már túl sok. De ha 11 játékosod van, aki rendesen dolgozik, nem lesz semmi gond.
MD: Te, személy szerint mit tudsz a belső szabályzatról? Milyen különbözőségek vannak a Juvehez képest?
T: Minden edző azt akarja, hogy a csapata nyerjen. Nekem, aki már sok idő eltöltött a labdarúgásban, szerencsém van, hogy olyan az edzőm, mint Frank Rijkaard. Ő egy olyan személyiség, aki átülteti magabiztosságát a játékosaiba. Magabiztosságot ad, és én kedvelem őt, hiszen én is a játékosa vagyok.
Z: Mindannyian felnőtt emberek vagyunk, de egy kis önfegyelem sosem árt egy nagyobb társaságnak.
MD: Honnan ered a barátságotok?
T: Akkor kezdődött, mikor a Juvehoz kerültem. Mikor ahhoz a csapathoz kerültem, megismertem mindenkit, és hamarosan barátok lettünk. Aki ismeri Gianlucat tudhatja, milyen pozitív személyiség. Általában nem beszél, de ez nem is szükséges, így is át tudja adni a pozitív energiáit.
Z: Én is ugyanezt tudom elmondani róla, mert a pályán és azon kívül is egy profi. Ő a number one!
PetI
Hí­rhozó-cikkíró

2007.07.30. 10:03:45

Ezt ne írja senki, megcsinálom.
Jól elvannak egymással a srácok, érdemes lesz elolvasni sztem :wink:
Taibi
Hí­rhozó-cikkíró

2007.07.27. 20:04:36

Célkeresztben: Gabriel Milito
A hiányzó láncszem

Henry, Touré és Abidal érkezése után már csak 1 játékos hiányzott ahhoz, hogy véghez vigye a vezetőség a terveit, és betöltse a hiányposztokat. Kellett valaki, aki minden szempontból megfelel Laportáék és Rijkaardék igényeinek; határozott, kemény a szereléseknél, kiválóan helyezkedik, képes segíteni a támadásokat hátulról és példamutató a viselkedése a pályán belül és kívül egyaránt. Ő Gabriel Milito, a „Marsall”.

Gabriel Alejandro Milito 1980. szeptember 7-én született Buenos Aires régiójában, Bernalban.

Az argentin Independiente együttesében kezdte meg profi karrierjét 1997-ben, 17 évesen. Hamar állandó helyet követelt magának a kezdőcsapatban, már fiatal korában is meghatározó játékos tudott lenni a védelemben, épp ezért szinte minden szakértő fényes jövőt jósolt neki. (Érdekesség, hogy ebben az időszakban bátyja, Diego, az ősi rivális Racig Clubban kergette a labdát.)

Azonban 2001. márciusában súlyosan megsérült a jobb térde, 9 hónapot kellett kihagynia szalagszakadás miatt, majd miután felépült, újabb 4 hónapos kényszerpihenő következett, szintén a jobb térdének „köszönhetően”, így összesen több mint egy évig harcképtelen volt.

De Milito elszántságát és tehetségét mutatja, hogy miután teljesen felépült, a csapata legjobbjává vált, kiérdemelte a csapatkapitányi karszalagot, sőt 2002-ben őt választották a legjobb játékosnak Argentínában. Nem mellesleg bajnoki címet is nyert az Independientével.

Nem volt kérdéses, hogy hamarosan Európába fog költözni, kérőből akadt szép számmal. 2003 nyarán nagyon közel állt ahhoz, hogy a Real Madrid játékosa legyen, a két klub egymással illetve a játékos a Madriddal már mindenben megegyezett, de az utolsó lépcsőfokon megakadt az átigazolás, ugyanis a kötelező orvosi vizsgálaton úgy látták a madridi orvosok, hogy Milito korábban megsérült térde nincs teljesen rendben.
Ekkor lépett elő a háttérből a Real Zaragoza, és miután ők mindent rendben találtak Milito térdével, leigazolták. A sors pikantériája, hogy a Zaragoza, Militot a soraiban tudva, 2004-ben legyőzte a Real Madridot a Spanyol-kupa döntőjében, és elhódította a serleget a blancók elől.

2005-ben egy újabb Milito érkezett a La Romaredába, Gabriel bátyját, Diegót is leigazolta a Zaragoza. A következő két szezonban mindkettőjük húzóembere volt a csapatnak - Gabi az előző klubjához hasonlóan itt is viselhette a kapitányi szalagot - és az utolsó szezon végére sikerült UEFA-kupa indulást érő helyre kerülnie az aragóniai gárdának.

Az argentin válogatottban 2000 óta szerepel, de a nagy sikerek eddig elkerülték. Részt vett a 2005-ös Konföderációs Kupán, ahol a döntőben kikapott Argentína Brazíliától, szerepelt a 2006-os Világbajnokságon, de már a negyeddöntőben búcsúzni kényszerültek, és ott volt a 2007-es Copa Americán is, ahol egészen a fináléig menetelt az albiceleste, de újra alulmaradt a brazilokkal szemben.

Az idei nyáron eljött Milito számára az idő, hogy egy újabb szintet lépjen felfelé, újra csapatot váltson. Érdeklődött iránta a Liverpool, a Milan és a Juventus is, sőt utóbbi egy komoly ajánlatot is tett a Zaragozának, de miután a Barca is kivetette rá a hálóját, már nem volt kérdés, hogy hol folytatja az argentin a pályafutását, hiszen ő egyértelműen a Barcelonát részesítette előnyben minden klubbal szemben. 2007. júliusában megegyezett egymással a Zaragoza és a Barcelona, és Milito 20,5 millió euróért (17 millió euró + 3,5 millió euró prémium) cserében a katalán fővárosba került, ahová jelenleg 2011-ig köti szerződés, jövedelme megközelítőleg 4 millió euró szezononként, míg a kivásárlási ára 90 millió euró. A hátán a 12-es mezszámot fogja viselni egyelőre, de elképzelhető, hogy Motta esetleges távozása után a 3-asra fog váltani.

Adatlap:

Név: Gabriel Alejandro Milito
Születési hely: Bernal, Argentína
Születési idő: 1980. szeptember 7.
Magasság: 178 cm
Súly: 77 kg

Klubjai:
1997-2003 – Independiente (123 mérkőzés/2 gól)
2003-2007 – Real Zaragoza (138/5)
2007-? - FC Barcelona

Argentin válogatott:
2000-? – (27/0 – 2007. 07. 27-ei adat)
Enrique
Presidente del Barça
Kapcsolat:

2007.07.27. 20:02:24

Velem is fordult már elő ilyen... Többször...
Kellemetlen... :roll: :D
Z. Iván
Adminisztrátor

2007.07.27. 19:23:14

Na azért nem dolgoztál hiába. A visszatekintés nagyon jó volt belőle, hát azt betettem a cikkbe szépen. Úgyhogy nem volt teljesen értelmetlen.
:)
Pedig tényleg jó lett az alkotásod :)

Remélem sok ilyen nem lesz :) Majd igyekszem beírni a cuccokat, amiket írok a közeljövőben. És bocs tényleg, sajna előfordul néha.
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.07.27. 18:56:51

Vazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzeeeeeeeeeeeeee!!!!

Neeeeeeeeeeeeee.... :lol: :lol: :lol: :lol: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.07.27. 17:55:41

Asszem ez jól sikerült, ha lehetek ennyire elfogult...8) :oops:

2007 - Kudarc a pályán, sikerek a gazdaságban

Tovább csökkent az adósságállomány

6,8 millió eurós pozitív adózott eredménnyel zárta az FC Barcelona a 2006/07-es idényt, derült ki a gazdasági évet záró beszámolóból. A sikertelen bajnoki címvédés ellenére továbbra is megnyugtatóak a gárda pénzügyi mutatói, hiszen évről-évre javuló tendencia mutatkozik meg többek között a felhalmozódott adósság törlesztésében is.

Joan Laporta 2003-as megválasztása és ténykedése óta nemcsak a pályán, hanem azon kívül is zajos sikereket aratott a a katalán klub. Ferran Soriano gazdasági alelnök vezetésével ugyanis a Barcelonának sikerült a Joan Gaspart regnálása alatt felhalmozódott adósságállományt gyökeresen mérsékelni és a nyereséget maximalizálni.

Csak említsünk meg néhány adatot, hogy mennyire pocsék gazdaságpolitika is folyt akkoriban a katalán fővárosban. Gaspart elnöksége három éve alatt több, mint 175 millió eurót költött el új játékosok igazolására, és további - írd és mondd - 15,4 milliót kellett játékosügynöki jutalék címén átutalnia! (Ebből az összegből egyedül Saviola képviselője 6 millióval vette ki a részét!) Ráadásul Gaspart bólintott rá Luis Figo eladására is, amellyel szintén nem lett népszerűbb a sociók körében.

Az 2000-ben világrekordot jelentő átigazolási díjat (61 millió euro) sem sikerült "okosan" befektetnie Nunez elnök korábbi jobbkezének, hiszen a pénzből vásárolt játékosok egyike sem váltotta meg a világot Katalóniában: Marc Overmars , Emmanuel Petit és Gerard Lopez sem tudta állandósítani korábbi jó teljesítményét gránátvörös-kékben. Sőt, a holland balszélsőért horribilis összeget, 39,6 millió eurót (minden idők legdrágább holland futballistája lett ezzel) fizettek ki az Arsenalnak, teljesítménye azonban nem volt egyenes arányban ezzel az összeggel. Az irreálisan magas fizetésekről már nem is beszélve, hiszen a Javier Saviolának, Rivaldónak, és a többi sztárnak kifizetett apanázs mérte az utolsó csapást a Barcelona gazdasági helyzetére...

Joan Laportának és Ferran Sorianónak azonban sikerült visszarántania a klubot az összeomlás (kis túlzással) széléről, így Katalónia ékkövét mára a világ leggazdagabb gárdái között tartják számon. A tavalyi 300 milliós költségvetés a következő kiírásban 15 millióval emelkedik majd, így összesen 315 millió áll jövőre a vezérkar rendelkezésére. A televíziós jogdíjakból, jegyeladásokból, szponzori szerződésekből, értékesítésekből befolyt összegek és egyéb bevételek az előző idényben 290,1 millió eurót tettek ki, miközben a költségek és ráfordítások 270,6 millió eurót emésztettek fel. A kettő különbségeként kiszámolt 19,5 millió euró az adózás és osztalékfizetést követően adja eredményül a korábban említett majd 7 milliós profitot.

A klub versenyképességének növelése mellett a korábbi hiteleket is gőzerővel egyenlíti ki a Barca, a 2006 nyarán elkönyvelt 68,5 milliós adósságállományt az utóbbi 12 hónapban 28,7 millióval, 39,8 millióra mérsékelte! Ha Soriánónak és csapatának a következő években is sikerül hasonló eredményeket produkálnia, akkor két év múlva már tényleg búcsút inthetnek a korábbi éra felelőtletlen örökségének. Ráadásul, ha Thierry Henry nemcsak sportszakmai, hanem üzleti szempontból is beváltja a hozzá fűzött reményeket, akkor...

Kép
Z. Iván
Adminisztrátor

2007.07.27. 16:23:43

Jááááj! Ezt már ne csináldd :D Megírtam
:?
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.07.27. 14:06:02

Köszi az infókat! :wink:

Ez szerintem érdekes lehet

megcsinálom
Z. Iván
Adminisztrátor

2007.07.27. 01:29:40

A korábbiakra, Marci!

Annyit írj, amennyi jól esik, ezt tényleg akkor jó csinálni, ha van benne némi örömöd. :) Szóval nekünk sincsenek túlzott elvárásaink.

A cikkek kapcsán azt valóban gyakran alkalmazzuk, hogy elosztunk cikkeket időben, de ezt főleg olyannokkal tesszük meg, amik nem rendkívül fontos, az adott pillanatban fontos infók lennének. Ha van ilyen esetén is csúszás, akkor nem értünk rá, ilyen egyszerű. Hidd el, igen alaposan átnézzük a napi híranyagot, hogy miről érdemes írni, s miről nem. S alkalmanként jutunk olyan elhatározásra is, hogy nincs semmi, amiről kellene. Szóval megítélés kérdése.Biztos van olyan, amiről később írunk, és fontos lenne gyorsabban, de ez inkább csak most nyáron jellemző sztem. Mindenki jóval kevesebbet van gép előtt, ami érthető. :)

A hírfeltételi jogkört nem szeretnénk egyelőre bővíteni, ilyennel csak az bírhat, aki már hosszú távon bizonyított. Tehát kevés hibával dolgozik jól, valamint jól javítja mások munkáit. A hírfeltevés egy korrekturát feltételez ugyanis, ezt a fázist pedig nem szabad kihagyni lehetőség szerint. De a kapu nincs zárva senki előtt e tekintetben sem!
Taibi
Hí­rhozó-cikkíró

2007.07.26. 15:56:10

Enrique írta: Tiéd a pálya! :)
És ezzel tényleg nem kell sietned, úgyhogy nyugodtan van időd mindenféle kutatómunkára a Gabival kapcsolatban. :wink:
Oké, akkor megcsinálom.
Enrique
Presidente del Barça
Kapcsolat:

2007.07.26. 15:51:51

Taibi írta:De azért írnék egy Militós célkeresztet (hétvégére), ha nem foglalta még elöttem le senki...
Tiéd a pálya! :)
És ezzel tényleg nem kell sietned, úgyhogy nyugodtan van időd mindenféle kutatómunkára a Gabival kapcsolatban. :wink:
Taibi
Hí­rhozó-cikkíró

2007.07.26. 15:46:23

Szevasztok!

Vasárnap már viszajöttem a Balcsiról, csak most iszom a levét az előző heti lazsálásnak, eléggé lefoglal a munka.

De azért írnék egy Militós célkeresztet (hétvégére), ha nem foglalta még elöttem le senki...
Enrique
Presidente del Barça
Kapcsolat:

2007.07.26. 15:23:30

Na, akkor oké. :)

Ja, meg látod hogy az alcímhez (vagyis a téma részhez) nem sok szöveg fér... Oda valami frappánsat kell mindig írni, én sem fértem ki sokszor. :wink:
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.07.26. 14:33:37

Értem, frankó műhelytitkokat ismerhet meg az ember... :wink:

Viszont akkor a lead (bevezető duma) az a szöveg részeként jelenik meg? Mert az én általam ismert admin felületeken mindig külön rubrikába kellett írni a leadet... Végülis tökmind1, az az egy sor a bevezető szöveg akart lenni, nem alcím.
Enrique
Presidente del Barça
Kapcsolat:

2007.07.26. 14:26:32

grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.07.26. 14:20:13

Enrique írta:Ja, Marci, a hírekhez még annyit, hogy a rövideknek nem köll' alcím. :wink:
Ja, az nem alcím, hanem az a lead... De az se kell?
Enrique
Presidente del Barça
Kapcsolat:

2007.07.26. 13:48:14

Ja, Marci, a hírekhez még annyit, hogy a rövideknek nem köll' alcím. :wink:
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.07.26. 13:23:58

Krkics is Nike-ban

2014-ig szóló szerződést kötött az amerikai sportszergyártó céggel Bojan Krkics
.

Azok után, hogy az amerikai multinacionális cég lemaradt Lionel Messi szponzorálásáról, nem akarta elkövetni még egyszer ugyanazt a hibát. Hasonló, esetleg még nagyobb kerriert jósolnak ugyanis a szakemberek világszerte a szerb-katalán játékosnak mint annak idején a Maradona utódnak kikiáltott argentínnak, így nem meglepő, hogy a Nike azonnal igyekezett lecsapni Krkicsre, hogy kiaknázhassák reklámértékét. A fiatal csatár az elnyert trófeák és a pályán töltött idejének függvényében részesül majd extra juttatásban.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára grecki 2007.07.26. 14:20:48-kor.
Lezárt