enenlali írta:Hi Valaki nem tudna nekem küldeni! Kézilabda videókat esetleg teljel meccseket fontos lenne Ha valaki tud keressen fel msn-en Küldök érte bármit cserébe! msn-cimem: enenlali@hotmail.com vagy nekem megfelelnek linkek is ahonnan le tudom tölteni őket fontos lenne!
Segitség kéne
- Enrique
- Presidente del Barça
- Kapcsolat:
- Fernando
- Llegenda del Barça
Van egy program a neve: Ulead Video Studio 8. én ezzel szoktam csinálni mindent. It beteszed a filmet és a program külön tekinti a hang-ot és a kép-et. Ott csak annyi a dolgod hogy a betett videóból kivedd a képet és ott át tod alakítani a hangot mp3-ba és kész. csak nem tom belinkelni a progit mert 2 cd-sSilvanus írta:Srácok!
Ha van egy DVD lemezem (zene - koncert), amit adott esetben szeretnék hallgatni az én kis discman-emben, mondjuk mp3 formátumban.. hogy a fenébe tudom azt leszedni a DVD-ről??? Milyen lehetőségeim vannak, milyen program kell hozzá??? Őrült jó kis koncertjeim vannak, amit hallgatnék a buszon, metrón, villamoson, de nem tudom, olyan idegesítő...![]()
Aki ért az ilyesmihez, kérem segítsen, köszi!!!

„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
- Charlie
- Öreg Harcos
C.Fary21 írta:Szevasztok! A nagyon nagy problémám az hogy nem tudok Barcelona mezt venni Magyarországon! Tudom hogy ez nem az a téma de ha valaki tud akkor segitsen. Sok Nike boltban megnéztem és Arsenal, MU, Juventus, Fradi mez az van ,de BArcelona az nincs! A sportmania.hu-n és a lionsport.hu-n sincs. Ha valaki tud megoldást akkor azt szivesen várom a fary21@freemail.hu emilcimre. Köszi
-
- Director del Fútbol
Srácok!
Ha van egy DVD lemezem (zene - koncert), amit adott esetben szeretnék hallgatni az én kis discman-emben, mondjuk mp3 formátumban.. hogy a fenébe tudom azt leszedni a DVD-ről??? Milyen lehetőségeim vannak, milyen program kell hozzá??? Őrült jó kis koncertjeim vannak, amit hallgatnék a buszon, metrón, villamoson, de nem tudom, olyan idegesítő...
Ha van egy DVD lemezem (zene - koncert), amit adott esetben szeretnék hallgatni az én kis discman-emben, mondjuk mp3 formátumban.. hogy a fenébe tudom azt leszedni a DVD-ről??? Milyen lehetőségeim vannak, milyen program kell hozzá??? Őrült jó kis koncertjeim vannak, amit hallgatnék a buszon, metrón, villamoson, de nem tudom, olyan idegesítő...

"Més Cuen un Club"
Kösz de ott nem találtam.
Visca el Barça!
Vki estleg ha megtudná mondani hol lehet megnézni a mai és holnapi BL talákozók várható kazdőcsapatait azt megköszönném.
Visca el Barça!
- Enrique
- Presidente del Barça
- Kapcsolat:
http://arsenal.uw.hu/Rajminho írta:Nem tudtok egy arsenalos magyar weboldaltkb olyan mint ez, mert van egy arsenal fan haverom és gondoltam meglepem vele
![]()
http://fc-arsenal.atw.hu/
Sziasztok!
Kicsit fura lesz a kérésem, de mind1
Nem tudjátok véletlenül megmondani, hogy van katalán nyelven az, hogy "ruszkik, haza!" ?
Csak azért kérdem, mert a holnapi nagy napon szeretném az MSN-emet "feldísziteni" a meccs alkalmából. Valszeg az avataromba egy Miro képet rakok és a mottóhoz kéne ez a félmondat
Előre is köszi a segítséget !
Kicsit fura lesz a kérésem, de mind1

Nem tudjátok véletlenül megmondani, hogy van katalán nyelven az, hogy "ruszkik, haza!" ?
Csak azért kérdem, mert a holnapi nagy napon szeretném az MSN-emet "feldísziteni" a meccs alkalmából. Valszeg az avataromba egy Miro képet rakok és a mottóhoz kéne ez a félmondat

Előre is köszi a segítséget !

- Rajmó
- Capitá del Barça
wááááááááá nem tok bejelentkezni Firefoxon
beírom a nevem és a jelszavam és ha belépek a fórumokba magától kijelentkezik és nem tok sehogyse belépni...
valamelyik modi ha tud az legyen szíves segíteni
előre is thx

beírom a nevem és a jelszavam és ha belépek a fórumokba magától kijelentkezik és nem tok sehogyse belépni...

valamelyik modi ha tud az legyen szíves segíteni
előre is thx
- Marci
- Capitá del Barça
Kösz Hanonymus, de magyar kéne, angolt én is találtam, de nincs kedvem lefordítani, pedig le kellene...
Te is szigetszentmiklósi vagy? hehe lassan indíthatnánk egy szigethalom-szszmiklós topikot, annyian vagyunk
Te is szigetszentmiklósi vagy? hehe lassan indíthatnánk egy szigethalom-szszmiklós topikot, annyian vagyunk

Marci 3 - Hungarian F.C. Barcelona
Üdv mindenkinek! Tudnaátok nekem segíteni a Championship Manager 4-el kapcsolatban? honnan tudnék letölteni magyarosítást(és hogy hogy kell telepíreni, vagy hová kell bemásolni), illetve adatbázis frissítésre lenne szükségem, magyar bajnokság sem lenne rossz). Előre is köszönöm a segítséget.Az is jó ha a linkeket ide a fórumba írjátok vagy a barcatomi@hotmail.com-ra. Forca BARCA!! 

Magyart nem találtam, itt egy angol, hátha ezzel tudsz kezdeni valamit!
http://www.hpol.org/transcript.php?id=72
http://www.hpol.org/transcript.php?id=72
- Rivaldinho
- Entrenador del Barça
itt a tánc: http://batiz.fw.hu/2.wmvRajminho írta:Kérhetek még egy segítséget![]()
![]()
Ha vki be bírná rakni Gyurcsány táncáta parlamentben azt nagyon megköszönném
![]()

-
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
Ezt csak feltelepíted oda, ahova a NoD32-őt is tetted, és utánna nyomacc egy restartot, és nem 30-napod van hanem enyhén szólva több leszjelwaz írta:Én még csak most töltöttem le ezt a NOD32-t, de ezt a cracket nem tom használni! Lementem és mikor meg akarom nyitni nem tudja! Hogy csináljam?retek írta:Nah gyerekek, itt van a NOD32-Crack! Tőcccsétek, Telepíccsétek, és legyen jó! Szórakozattok jó!!!
www.xwing.atw.hu/NOD32-FiX-v1.3.exe
Egészségetekre!!!

Milinte te szemét, tipszmikszűté??
S T U P I D S H A R K
Valaki tudna segíteni abban hogy megmondja milyen mérkőzés lesz a tavaszi szünetben. Lehetőleg a Nou Campban. És hogy kb. mennyibe kerül a jegy.
Segítséget szeretnék kérni, hogy hogyan tudok itthonról jegyet rendelni, ha eljutottam Barcelonába, hogy tudok könnyen eljutni a stadionig ?
Köszönöm előre is a segítséget
Üdv :
Tulkaj
Valaki tudna segíteni abban hogy megmondja milyen mérkőzés lesz a tavaszi szünetben. Lehetőleg a Nou Campban. És hogy kb. mennyibe kerül a jegy.
Segítséget szeretnék kérni, hogy hogyan tudok itthonról jegyet rendelni, ha eljutottam Barcelonába, hogy tudok könnyen eljutni a stadionig ?
Köszönöm előre is a segítséget
Üdv :
Tulkaj
ezeket inkább ide
- jelwaz
- Entrenador del Barça
Én még csak most töltöttem le ezt a NOD32-t, de ezt a cracket nem tom használni! Lementem és mikor meg akarom nyitni nem tudja! Hogy csináljam?retek írta:Nah gyerekek, itt van a NOD32-Crack! Tőcccsétek, Telepíccsétek, és legyen jó! Szórakozattok jó!!!
www.xwing.atw.hu/NOD32-FiX-v1.3.exe
Egészségetekre!!!

mi történ az oldallal? már megint a törökök?
vagy most ujabb segg*** voltak? az előzményekből, sikerült ejutnom idáig..
Üdv,
Sacchi

Üdv,
Sacchi