2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
na ezt már nemRichi írta:Valdes-Alves-Carvalho-Puyol-Zambrotta-Edmilson-Xavi-Deco-Ronaldinho-Messi-Eto'o
cserék Jorquera-Belletti-Oleguer-Gio-Marques-Motta-Iniesta-Van Bommel-Giuly-és egy csatár aki fiatal ügyes jól fejel és tűrje a padot.ez az én álmom.de tom h ennyi igazolás se lesz nyáron de örülnék ha Bommel helyett Fabregas lenne a csapatban...
Ahhoz 1 debill elnök szükséges.Nálunk nem az van.Gauchomester írta:Csak nehogy úgy járjunk, mint a Madrid![]()
Bocs, de ezt már akkor lehetett hallani, amikor 2005 végén a FIFA-gálán Lampard előtt Ronaldinho végzett a szavazáson, és már akkor is mondták, hogy talán Lampard nemsokára már Ronaldinho csapttársa lesz. Na, és kérdezem én az lett??? Nem, és remélem nem is lesz, a középpályánk erős, oda nem kell senkiMax írta:Na ezt olvassátok el!Eláll a szavatok tőle!Legalábbis az én szavam elállt!
Lampard álma Barcelona
lionelmessi19 írta:Csak álmodozunk, és kész.Charlie írta:C.szakacs írta:Tiszta hujeseg ez a Cristiano Ronaldo dolog minek ha van Messink oszinten ???
Amugy ha mar mindenki ennyire almodozik maradok Torresnel
remelem a vezetok okosan igazolnak...a masik nekunk minek nem lehet 2 bazi jo csatarunk es amelyik jobb formaba van az kezd es kesz a masik kussol... az iden ez a milannal sikerult... ev elejen gilardino volt jobb majd inzaghi, sot meg seva is padolt neha... szoval sztem ez nalunk is megoldahato lene...
Klasnic nagyon jó csatár, de nem hiszem h eljönne a werderből.gabó írta:Klasnic esetleg csatár posztra. Igaz, hogy EU-n kívüli, de életveszélyes, és kb. hasonló a stílusa mint Sámuelnek.
szerintem ő nálunk nem igazán tudna kibontakozni, mert közel sem kezdőember. Menjen csak sztem jobban jár, ha elmegy és kezdő lehet egy másik élcsapatban.Argyelus írta:Én azért Van Bommelt nem írnám le. Azért ha megnézzük Larson sem volt akkora sztár első évében, aztán a másodikban. Ilyen volt anno Cocu is, először meg kell szokni ezt a nagy klubbot és azt, hogy itt azért ő csak másodhegedűs Ronniék mögött. A PSV-ben pedig ő volt a vezér, és nem ilyen játékrendszerben játszott, ő még nagyon hasznos leyz a Barca számára, ne adjuk el.
Ja szerintem is eladhatnánk. De csak jó pénzért. Így több lehetőséghez jut Iniesta.dickricsi írta:VB számomra is nagy csalódás: nem lenne ellenemre, ha elengednék a Münchenbe... még pénzt is kapnánk érte.