Bajnoki Mérkőzések 05/06
HAJRÁ BARCA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
- Director del Fútbol
Félidő 0:1, a Barca a gól után egyből tartalékolni kezdett a Getafe-re, vagy nem tudom, de el lehet aludni a meccsen...
Nem tudom, hogy miért Iniesta jött, Rijkaard tudja!?... Bommel meg nekem is nagy kedvencem volt, de azt kell, hogy mondjam, hogy a téli sérülése óta nem az igazi. Egyszerűen görcsösen játszik, nagyon akar, de még nem jön ki neki a dolog... HAJRÁ!!!

Nem tudom, hogy miért Iniesta jött, Rijkaard tudja!?... Bommel meg nekem is nagy kedvencem volt, de azt kell, hogy mondjam, hogy a téli sérülése óta nem az igazi. Egyszerűen görcsösen játszik, nagyon akar, de még nem jön ki neki a dolog... HAJRÁ!!!
"Més Cuen un Club"
kösz vazz inkább nem nézem minthogy dolgozzak 

- Chris
- Capitá del Barça
én is ott nézem. pedig otthon jobban szeretek meccset nézni, de hát ez van.Bleydh írta:Itt, a munkahelyen !!!!danikow írta:hol lehet nézni a meccset neten ingyen?:)Nekünk van tévé. Jó, úgy dolgozni, ugye?

Jó lenne ha a Benfica elleni visszavágóra a legjobb kezdő 11-el állnánk ki!
(Messi, Marquez)
Nagyon hiányzik Xavi!!!
Még kéne legalább 2 gól Eto'o -tól!!
Visca el Barca!!!!
(Messi, Marquez)
Nagyon hiányzik Xavi!!!
Még kéne legalább 2 gól Eto'o -tól!!
Visca el Barca!!!!
hol lehet nézni a meccset neten ingyen?:)
Nem tudom megmagyarázni se valamiért Van Bommel-ben bízom!!!Tudom elég furcs de valamiért sztem kulcs figurája lessz a mecssnek!!!!
- Ádám02
- Entrenador del Barça
nehogy má Inestia mér nem Silvinho??sokkal jbb és milyen komoly a sérülés?Silvanus írta:Pláne, hogy Marquez megsérült, és le kellett cserélni!Jött helyette Iniesta, remélem gólt lő! Neki is kijárna már...
EZT NEM HISZEM EL MEGINT MEGSÉRÜLT EGY CSAPATTAG!!!éS PONT MARQEZ?!?!
NAGYON KEMÉNY MECCS LESSZ!!
-
- Director del Fútbol
No, most tessék szídni Valdes-t...
Eddig csak két hatalmas ziccert fogott!!! Csak így tovább!!! És ez a Larsson... elképesztő, hogy ő lövi sorra a góljainkat!?...
GYERÜNK ETO'O!!! 

"Més Cuen un Club"
Szasztok testvérek!
Meg kell mondanom azért egy kicsit izgulok nehogy belefussunk.......!Ha most nyerünk visszakapjuk a lendülete!!!
Visca BARCA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4
Meg kell mondanom azért egy kicsit izgulok nehogy belefussunk.......!Ha most nyerünk visszakapjuk a lendülete!!!
Visca BARCA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4
- visca el barca
- Presidente del Barça
ámenSINCE 1899 írta:Szerintem leszünk olyan jok,hogy a biroi döntések nem fogják befolyásolni a meccset! Rugunk legalább 3-at!

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- SINCE 1899
- Jugador d'estrella
- Rivaldinho
- Entrenador del Barça
jo értettem, nem kell 2x leírni....és szte se jelent semit, jol fújt a meccsen, (sajna)SINCE 1899 írta:Nem jelent semmit!!Rivaldinho írta:lizondo cortez fogja vezetni vezetni a meccset akivel akkor jáccottunk amikor kikaptunk az athleticotól 3-1re
- SINCE 1899
- Jugador d'estrella
- Rivaldinho
- Entrenador del Barça
ööö... csak én vok az aki rendszeresen nyúl magához?SINCE 1899 írta:Ha ma nem nyerünk,(de remélem ez nem fog előfordulni)komolyan mondom magamhoz nyulok:) !

- SINCE 1899
- Jugador d'estrella
- SINCE 1899
- Jugador d'estrella
- Rivaldinho
- Entrenador del Barça
lizondo cortez fogja vezetni vezetni a meccset akivel akkor jáccottunk amikor kikaptunk az athleticotól 3-1re