Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem fárasztasz és sajna igazad vanVito írta:a padlóra küldték.
és megint szembesülhettünk a magyar sportdiplomácia helyzetéről...
az elnök úrnakfontosabb volt, hogy azt a dilettáns kiscsajt (aki ott volt vele a TV-ben) egy kamu kategóriában az első helyre tegye.
napi két edzés, tíz hét diéta és kb félmillió forint.
ennyit a magyar élsportról. nagyon el vagyok keseredve.
nem ide tartozik, bocs, h ezzel fárasztalak Titeket...
...látom fejtörést okoztam!Vito írta:balboa7 írta:...úgyhogy aki Barcs fele járkál, fehér Vito-val vigyázni!![]()
![]()
GRAT!GRAT!GRAT!![]()
![]()
...GRAT!...nekem is sikerült még az őszi-szünetbe, meg nekem is minden elsőre, de én nem dicsekedtem vele!PetI írta:Megvan a jogsim!
![]()
![]()
![]()
![]()
És minden vizsgám elsőre sikerült!![]()
Úgyh most nagyon happy vagyok!
Gondoltam, megosztom veletek.
Ez csak azért lehet,mert sokáig ugy volt h 20.-án lesz.Enrique írta:Hát igen... Apró hiba..![]()
![]()
![]()
Amúgy nem értem miért hiszi mindenki azt, h vasárnap lesz a meccs. A suliban is én oktatom a madridistákat, h ne legyenek máár ekkora madarak, nem vasárnap lesz, hanem SZOMBATON..
![]()
Persze, tudom h Vito csak véletlen mondta, csak sokan vannak akik - szerintem még mindig - tévhitben élnek.
a fenét -köpni-nyelni nem tudott! állt ott gyanútlanul a hidegben, aztán hirtelen odapattan mellé egy Vito és elkezdi valami vasárnapi meccsel zaklatni...Saviola írta:Vasárnap ?Legalább kiröhögött ?
![]()
![]()
Vasárnap ?Vito írta:ne viccelj már! természetesen tudom én isEnrique írta:Hááát, akkor meglessük..Vito írta:ááá, dehogy!![]()
fontos lesz ez a hétvége, mert most lesz Magyarországon a Junior Fitness VB és ott fog indulni.![]()
![]()
Amúgy nekem másért lesz fontos, neked nem tudom...![]()
![]()
amúgy képzeljétek e, tegnap mentem ki az állomásra a barátnőmért és kit látok aperonon? :
Norbipapát-Barcás kabátban
látásból ismerem és fociztam is ellene, de ő nem ismert![]()
odamentem mellé és lányos zavaromban meg is kérdeztem, hogy:
" nézed vasárnap a meccset?"![]()
![]()
![]()
ne viccelj már! természetesen tudom én isEnrique írta:Hááát, akkor meglessük..Vito írta:ááá, dehogy!![]()
fontos lesz ez a hétvége, mert most lesz Magyarországon a Junior Fitness VB és ott fog indulni.![]()
![]()
Amúgy nekem másért lesz fontos, neked nem tudom...![]()
Hááát, akkor meglessük..Vito írta:ááá, dehogy!![]()
fontos lesz ez a hétvége, mert most lesz Magyarországon a Junior Fitness VB és ott fog indulni.