najó. jön a második félidő
télleg erős hogy így levágós neked hogy nem koncentráltOrdog írta:Utólag mindent meg lehet magyarázni... annyira bírom hogy az ilyen cuccok után annyi az okos emberBaRcADINHO10 írta:hát VAN BOMMEL tényleg lőhetne 1et.kicsit ideges lettem RONALDINHO 11esénél, nem nagyon koncentrált.Láccik rajta , hogy eléggé el van fáradva.
jólvan cimbora.nyugodj meg nem fogsz felhúzni.de belém te ne kössél!!!!!!nem vagyunk egy szinten.Ordog írta:Utólag mindent meg lehet magyarázni... annyira bírom hogy az ilyen cuccok után annyi az okos emberBaRcADINHO10 írta:hát VAN BOMMEL tényleg lőhetne 1et.kicsit ideges lettem RONALDINHO 11esénél, nem nagyon koncentrált.Láccik rajta , hogy eléggé el van fáradva.
Utólag mindent meg lehet magyarázni... annyira bírom hogy az ilyen cuccok után annyi az okos emberBaRcADINHO10 írta:hát VAN BOMMEL tényleg lőhetne 1et.kicsit ideges lettem RONALDINHO 11esénél, nem nagyon koncentrált.Láccik rajta , hogy eléggé el van fáradva.
Hihetetlen suták ezek a Benfica védők. Legalább 3 gólt kellett volna lőnünk eddig. Attól félek h lő egy gúlt a Benfica és végünkSilvanus írta:Ami biztos, hogy KELL MÉG EGY GÓL!!!